W przypadku Bretończyków tak, w przypadku pozostałych nie...Mróva pisze:Skoro trzeba używac magicznej, to czy cokolwiek zmienia możliwośc posiadania jednocześnie niemagiczej?

Moderator: Gremlin
W sobote gralem na turnieju na smoku bsb i jednym caddym. Pierwsza gra z imperium na 3 magach, druga gra skaveny - 2 elektrcy i grey seer w trzeciej jakies WE. Jeden caddy wystarczył na luzie.Piotras pisze:Na aktualne czasy chcesz jechać z 1 caddym?
Pozdro & powodzenia.
Na GT grałem z 1 caddym na 2k+. Z nowymi VC przegrałem (i tylko z nimi), nie z powodu magii, ale z powodu błędu taktycznego który to przeciwnik niestety wykorzystał. VC nie są przegięte z powodu magii (tzn nie tak bardzo). Ciężki przeciwnik, ciężko zdobyć większą wygraną na pewno, ale da się grać z 1 magiem i 2 DS.Piotras pisze: Sorry, ale dla mnie czasy kiedy starczał 1 caddy się skończyły z wyjściem nowych VC, a demony to już w ogóle...
No ja sobie doskonale zdaje sprawę co robią łucznicy i HodaKosmo pisze:
@Kal_torak
Wygląda ciekawie ale:
ja bez łuczników nie wychodze z domu, podobnie z HoDA.
Glade ridersów nawet nie bierz, nie na te punkty i nie w takiej ilości
Pozatym nie mając łuczników ani dancerów nie schowasz sobie nawet maga nigdzie dzięki czemu łatwo go będzie zjeśc.
No ładne ustawienie tu widzę, napisz dokładnie jak ci poszłoKosmo pisze:W sobote gralem na turnieju na smoku bsb i jednym caddym. Pierwsza gra z imperium na 3 magach, druga gra skaveny - 2 elektrcy i grey seer w trzeciej jakies WE. Jeden caddy wystarczył na luzie.
Nie wiem czy to jest temat do pisania relacji z bitew ;PLukaszxx pisze: No ładne ustawienie tu widzę, napisz dokładnie jak ci poszło
Jeszcze polubisz, uwierz miKosmo @ Nienawidzę BSB z hodą, sam nei wiem czemu, ale nie, wogóle niue lubię BSB... A wolę driadkę, zawsze kostka więcej, scrolle mogą zejść bardzo szybko, a kostka jest co turę...