Nadciągają Demony Chaosu ??
Moderator: KrzysiekW
nie. greater demony nie sa specialami. Specialem jest skullcostam czyli nazwany blodthrister
i?Ale w rubryce lord i heros nie jest nigdzie napisane specilany bohater , jest tylko wspomniane ze można go brać jednego.
zresztą nie ma nigdzie oddzielnej rubryki jako specjalni bohaterowie, wszyscy herosi nawet ci z imionami są w jednej szufladzie
Eee, to skoro nie ma sejvów to zwykli savage z włóczniami jakich wystawiam (20 FCG) będą dawać radę z tym demonicznym badziewiem Zwłaszcza, że z tego co widzę to i Toughness nie za wysoki, małe unity i nawet nie za wiele ataków.
a Vlad von Carstein czy Teclis czy Karl Franz to gdzie sie niby znajduja w booku... ? i czemu sa special charakterami...Piotrek pisze:napisz mi gdzie wyczytałes ze demony z imionami sa speclanymi herosami
sa wpisani w sekcje lord i heros nawet ich statsy sa w podsumowaniu
blood 550
maly tzee 165
maly tzee 165
maly tzee bsb 190
11 horrorow
11 horrorow
11 horrorow
6 furii
6 furii
6 psoow
6 psoow
2 cycate weze
2 cycate weze
ew. zmiana polegac bedzie na wywaleniu po jednym wezu z kazdego unitu i dopakowanie horrorów/ kolejnych furii i wrzucenie moze icony magicznej
teraz tylko to ulepic wyrzezbic i pomazac
maly tzee 165
maly tzee 165
maly tzee bsb 190
11 horrorow
11 horrorow
11 horrorow
6 furii
6 furii
6 psoow
6 psoow
2 cycate weze
2 cycate weze
ew. zmiana polegac bedzie na wywaleniu po jednym wezu z kazdego unitu i dopakowanie horrorów/ kolejnych furii i wrzucenie moze icony magicznej
teraz tylko to ulepic wyrzezbic i pomazac
bez kitu... jak moglo mi to umkąć..Moczul pisze:
Ja na Blodziu doliczyłem się 1+ bo na bazie ma HA
Weapons & Armour:
Axe and whip
(hand weapon)
and heavy armour.
zrobili jednego duzego 2x moxniejszego od reszty a na dodatek tanszego... co za bzdura
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
tez mi sie zdaje ze bloodziu bedzie smigal z 1+ (obsydian albo khorne armour), ale wrzucam na Ls zeby nie bylo jazd potem