Figurki Ignis & Rakso - 23.08.16
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Re: Figurki Ignis & Rakso - 23.03.2010 Teclis skończony :)
żeby nie byc źle zrozumianym... nie mam nic do osób odmiennej orientacji... po prostu po krasnoludzku nie lubie elfów a jak się jeszcze spojrzy na 5 ed modele gdzie jest serduszko obok serduszka to skojarzenie samo się nasuwa
Rakso nie tlumacz sie, kazd wie, ze elfy to ...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Heh, ja na przykład mam odwrotnie, tzn. jak oglądam fajnie pomalowane figureczki to mnie to motywuje Między innymi dzięki tej galerii zacząłem intensywnie pracować nad NMM'em. I co jakiś czas lubię tu wpaść po zastrzyk motywacjiwiadrowod pisze:właśnie stwierdziłem że ja sie nie nadaje do malowania prześledziłęm wasz temat od pierwszego do ostatniego postu i czułem jak robie sie taki mały... progres w waszych umiejętnościach jest poprostu niesamowity nie mam co startować do takich jak wy dwoje gratuluje wam obojgu wspaniałego talentu ! i oby tak dalej
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Czy to jakaś prowokacja?Eltharion pisze: Ok
Gram HE i DE (bardzo mnie jeszcze kusi na WE) kim jestem ??
Nie bierz tego całkiem dosłownie:) Jaki ze mnie szczur? może nurgiel co jakiś czas ze mnie wyjdzie ale to tyle podobieństwabem pisze: 'Powiedz mi, czym grasz, a ja powiem ci, kim jesteś'.
Uderz w nożyce, a odezwie się stół z powyłamywanymi nogami. To była taka przenośnia Skończcie z tym offtopem albo załóżcie wątek 'Psychologia Warhammera' czy 'Armia na każde spaczenie'
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
ogłoszenie parafialne
Ponownie pozdrawiam osobę/osoby, które z takim upodobaniem raz na jakiś czas, dosyć regularnie klikają nam 1 na CMON. Trochę mi was żal...
jeśli tu zaglądają to już powinni wiedzieć co dokładnie o nich myślę (kilka, kilkanaście stron temu pisałem). A jeśli nie to sorry za spamowanie.
Ponownie pozdrawiam osobę/osoby, które z takim upodobaniem raz na jakiś czas, dosyć regularnie klikają nam 1 na CMON. Trochę mi was żal...
jeśli tu zaglądają to już powinni wiedzieć co dokładnie o nich myślę (kilka, kilkanaście stron temu pisałem). A jeśli nie to sorry za spamowanie.
nie masz sie co przejmować - toć to cile niemyte i dzieci dwojga ojców które na widok kupy na chodniku zaczynają sie ślinić i wesoło klaskać wszystkimi trzema rączkami a jeden z tatusiów namiętnie bije je z radości paczkom surowych pierogów po potylicy ...
btw fakt takich debili należy tepić
btw fakt takich debili należy tepić
Facet powyżej - zbędny komentarz na poziomie podstawówki. nieprawdaż pryjacielu? Tylko bez fochów potem prosze
Rakso bardzo skromnie - dobry model broni się swoim wyglądem sam Co to Fotka.pl, że walczysz o średnią? Jest świetnie i chyba próżność łechtasz tą średnią
Rakso bardzo skromnie - dobry model broni się swoim wyglądem sam Co to Fotka.pl, że walczysz o średnią? Jest świetnie i chyba próżność łechtasz tą średnią
oj szrama - czy to wygląda na poważny post on miał taki być z założenia co do tego że model boni sie sam to raczej nie bardzo i właśnie o tym mówi rokso bo znajdzie sie grupa debili dla zabawy jadących po wszystkim i powciska sobie 1 1 1 1 1 1 1 i co ? model sam sie nie obroni pozostaje tylko mieć nadzieje że nasz model nie zostanie wykopany z cmon przez jakiegoś intelektualnie upośledzonego niedoroba jarającego sie wystawianiem 1 wszystkim i czekać na oceny od normalnych ludzi
Moim też wrzucają jedynki ;P Ale ja poprostu leję na oceny - dobry model wygląda dobrze, średnia to tylko łechtanie ambicji . Równie dobrze mogę zawołać stado znajomków kompletnie nie znających się, którzy dają 10tki i po co to od złości są tylko zmarszczki i giną neurony
BTW - jak robicie takie "szkliste" powierzchnie? Uwielbiam sterylnie czyste pastelowe kolorki i cholernie mi się to podoba a nie dopatruję się tu zwyczajnego glazowania. Chyba, że jakiś egzotyczny schemat rozjaśniania temu winny Kowadło czy Teclis mnie po prostu ... zazdrość bierze . A zazdrość - straszna rzecz.
BTW - jak robicie takie "szkliste" powierzchnie? Uwielbiam sterylnie czyste pastelowe kolorki i cholernie mi się to podoba a nie dopatruję się tu zwyczajnego glazowania. Chyba, że jakiś egzotyczny schemat rozjaśniania temu winny Kowadło czy Teclis mnie po prostu ... zazdrość bierze . A zazdrość - straszna rzecz.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
A mogę prosić odpowiedź na moje pytanie, czy to informacje "classified"?
Aha, no dobrze, to widzę, że po prostu jeszcze tego nie umiem, bo do Waszych efektów to mi brakuje no... "deczko trochę" .
BTW - a mi się tam białe kryształki podobały na Tekielku
Oglądanie Waszej galerii na CMONie było prawdziwym odpływem w świat Battla . Dałem 20 x 10 i wyłączyłem, bo godzinę patrzyłem na te modele
BTW - a mi się tam białe kryształki podobały na Tekielku
Oglądanie Waszej galerii na CMONie było prawdziwym odpływem w świat Battla . Dałem 20 x 10 i wyłączyłem, bo godzinę patrzyłem na te modele
dzięki ludzie. przyznam szczerze że jak patrze na topowych malarzy z forum i z cmon'a to też często czuje się maleńka ale przynajmniej mam mobilizację do tego żeby kiedyś w dalekiej przyszłości osiągnąć podobny poziom np ericJ,razza,victoria,rapta,bohun. Jak się patrzy na ich prace to naprawdę szczęka opada.
A mi się u Was podoba to, że są tak bajkowo zrobione. Po prostu wolę bajkowo pomalowanego Teclisa od tego, na którego twarzy zaznaczone i wycieniowane są osobnym pacnięciem pędzla o jednym włosku jego dziurki w nosie . Owszem, doceniam ich trud. Ale zwyczajnie wolę te przecudnie bajeczne jasne śliczne kolorki .
Eh...na cmon teclis miał ocenę 8.0 przy 40 paru glosach,pojawiło się 4 głosy i ocena spadła do 7.1. Ok,mogło się komuś nie podobać. Cmon wycofał te głosy ku mojemu zaskoczeniu, ocena znowu wzrosła do 8.0, przybyło też parę głosów. Po 1dniu znowu pojawiło się kilka głosów po których ocena gwałtownie spadła do 7.2. Cmon znów wycofał te głosy. Ocena przy 56 głosach 8.0. Za parę godzin głosów zrobiło się 67, ocena spadła z 8.0 do 6.8.
Podsumowując : ale ktoś ma zacięcie, naprawdę musi mnie nie lubić. Niby mi to rybka ale jednak po coś człowiek wystawia te prace na cmonie,jak już się trochę napracuje. Zresztą sam cmon też chyba został założony w konkretnym celu, po to się tam wystawia żeby uzyskać w miarę rzetelną ocenę a nie służyć jako przedmiot wyżywania się niespełnionych osób.
Dla mnie to dziwne jest.
Podsumowując : ale ktoś ma zacięcie, naprawdę musi mnie nie lubić. Niby mi to rybka ale jednak po coś człowiek wystawia te prace na cmonie,jak już się trochę napracuje. Zresztą sam cmon też chyba został założony w konkretnym celu, po to się tam wystawia żeby uzyskać w miarę rzetelną ocenę a nie służyć jako przedmiot wyżywania się niespełnionych osób.
Dla mnie to dziwne jest.