muzykStan pisze:Jak juz to tylko sztandar i tylko wtedy gdy jest mozliwosc ze bedziesz grac na blood and glory.
Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
Re: Pytania wszelakie ... ;)
Łatwe zamki są jak łatwe laski - brzydkie i puste w środku.
Złota myśl Bolesława Chrobrego
źródło: nonsensopedia :3
nie warto dawać na maruderow konnych muzyka. Owszem daje +1 do zbierania, ale 10 pkt to bardzo duży koszt. Sztandar tylko jak mamy za mało na scenariusz Blood and Glory
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
- rudobrody79
- Falubaz
tylko, że pytanie wcześnie brzmiało jak ich skleić
zawsze lepiej mieć jednak jednego muzyka a sztandar sobie daruj...
pod wyswing zawsze lepiej mieć muzyka
zawsze lepiej mieć jednak jednego muzyka a sztandar sobie daruj...
pod wyswing zawsze lepiej mieć muzyka
DP nie dostaje bonusów z tabelki gdyż nie ma zasady Eye of the gods. Co do wyzwań armybook mówi, że model musi zawsze rzucić challenge, chyba że jest kilka modeli z tą zasadą i wtedy wybierasz który. Więc niestety Lord musi rzucić challenge przed DP
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed
Mam pytanie,lekko skonwertowane Seekersy Slaanesha wmieszane w oddział Horsmenów Slaanesha są turniejowo uznawane jako prox czy raczej przejdą jako klimatyczny dodatek?"Wmieszane" mam namyśli np.3 Horsmenów i 2 Seekerki w oddziale składającym się łącznie z 5 modeli.
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
Gram czymś takim od roku i zawsze były uznawane za fajny dodatek. Ja mam to zrobione tak, że mam 2 zwykłych hellstriderow i 3 maruderow ze szczypcami demonetek
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
O to fajnie
Wzbogace mój WoCh odrobiną modeli Demonów
Wzbogace mój WoCh odrobiną modeli Demonów
Klocek 8 Trolli to dobra opcja na 1800pkt.
imho, jezeli masz wolne miejsce w rare to włożyłbym skullcrusherów, na mniejsze pkt są przegięci (przeciwnicy mają mało rzeczy do odginania), a jak nie to wspomniana chimera, chociaż uwielbia przytulać kule armatnie i fireball'e. Spłaca mi się może raz na 2, raz na 3 gry
Łatwe zamki są jak łatwe laski - brzydkie i puste w środku.
2x gorebeast to 280 z markiem nurgla mocne ale wolne, 4 dragon ogry z gw to 272 ale niestety są dość wrażliwe jak na swój koszt, chociaż da się nimi grać. poza tym hellstridersi sa naprawde spoko tylko że to ultrafast. chimerka niestety strasznie często spada i tzreba ją kitrać.
MARK OF MARKI MARK
Do ultra ofensywnej rozpy nie ma lepszego wyboru niz chimera
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Do Putridów w dowolnej ilości warto dać sztandar +1 do ruchu.
Wojownicy - zależy do czego chcesz ich używać. Bunkier dla herosów Tzeentcha, to Mark tzeentcha, tarcze lub halabardy i Blasted Standard. Do walki może być nurgle + halabardy.
Strzał z Hellcannona jest magiczny, ponieważ albowiem działo jest demonem i wszystkie jego ataki są magiczne.
Wojownicy - zależy do czego chcesz ich używać. Bunkier dla herosów Tzeentcha, to Mark tzeentcha, tarcze lub halabardy i Blasted Standard. Do walki może być nurgle + halabardy.
Strzał z Hellcannona jest magiczny, ponieważ albowiem działo jest demonem i wszystkie jego ataki są magiczne.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5