Diablo III
Moderator: Zaklinacz Kostek
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Re: Diablo III
hoho lece do neonetu!:D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
No więc jaka jest różnica? Więcej HP, buffy, szybsze ciosy...????????????????????
Czasem właśnie nie lubię dlatego rpg o niskim poziomie róznicy między bohaterami, które czasem się sprowadza do "animacji ciosu".
barb - potężne ciosy i hp
rycerz - pancerz i skil
Czarodziejka - arkana magii
Kapłan - buffy.
Czasem właśnie nie lubię dlatego rpg o niskim poziomie róznicy między bohaterami, które czasem się sprowadza do "animacji ciosu".
barb - potężne ciosy i hp
rycerz - pancerz i skil
Czarodziejka - arkana magii
Kapłan - buffy.
Taki barbara ma tak zwane pierdolniecie jak dobrze złożysz skille z 2 ręczną bronią po prostu wpada w Ciebie i kaplica
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jak mnie dorwie, bo cięzko mu będzie mnie złapać ...
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Monk nie jest najtrudniejszą postacią. Daje drużynie dobre buffy, o duży dmg też nie jest specjalnie trudno.
IMO postacią najcięższą w prowadzeniu jest DH ze względu na to, że jest takim glass cannonem.
Jeśli chodzi o EQ to najłatwiej jest na chwilę obecną skompletować dla barba, bo nie dzieli z nikim siły. Przez długi czas grałem barbem na WW, pół roku temu przesiadłem się na HotA, a teraz czekam na nowe skille i crusa.
I właśnie crus. Dodatek oznacza, że wszystkie rozważania nie mają sensu, bo RoS niedługo i cała meta będzie wywrócona do góry nogami.
IMO postacią najcięższą w prowadzeniu jest DH ze względu na to, że jest takim glass cannonem.
Jeśli chodzi o EQ to najłatwiej jest na chwilę obecną skompletować dla barba, bo nie dzieli z nikim siły. Przez długi czas grałem barbem na WW, pół roku temu przesiadłem się na HotA, a teraz czekam na nowe skille i crusa.
I właśnie crus. Dodatek oznacza, że wszystkie rozważania nie mają sensu, bo RoS niedługo i cała meta będzie wywrócona do góry nogami.
Lest we forget:
yyy nie.First Blood pisze:monk to najsłabsza postać i najtrudniej o dobrą broń
barb i monk to dwie najmocniejsze postacie.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
lol no rozbawiacie mnie zaraz dodatek wychodzi a wy podstawki kupujecie? to dodatki kupicie za rok?
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Przeszkadza Ci to w czymś?
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Dobra, ale dlaczego? Największą wadą monka, oprócz festyniarskiego wyglądu po założeniu zbroi, jest fakt, że dzieli zręczność z DH, przez co duża część jego EQ jest koszmarnie droga. A tak jest to bardzo wytrzymała postać (patrz pasywka "One With Everything"), która nie dość że potrafi wesprzeć drużynę (mantry) to jeszcze "z karata walnąć umie"(vide build oparty o FoT z runą Thunderclap).First Blood pisze:każdy ma swoje zdanie Dla mnie Barbara hunter wiedźma szaman monk
Lest we forget:
Przeszkadza Ci to w czymś? W diablo 2 przegrałem dobre 6 lat, chce sobie zobaczyć i zweryfikować opinię znajomych na temat D3. Dodatek może kupię od ręki jak mi się spodoba.First Blood pisze:lol no rozbawiacie mnie zaraz dodatek wychodzi a wy podstawki kupujecie? to dodatki kupicie za rok?
Pewnie grałem w D2 jak Ty mówiłeś na chleb pep, ale spoko, nie przejmuj się moimi pieniędzmi. (chociaż obstawiam, że jak wyjdzie pack podstawka + dodatek to będzie i tak drożej...)
Pozdro asy!
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Diablo I to był prawdziwy hardcore ...
nie bądź śmieszny Ty tak grałeś pewnie jak w D3 haha nie rozbawiaj mnie bo d2 i starcraft swojego czasu było to moje życie później przyszedł wow ale to już inna historia. Może w D1 grałeś więcej bo fakt faktem nie grałem w to za długo. To jak się spodoba to dodatek też kupisz jak będzie w w neonecie za 100Piotras pisze:First Blood pisze: Pewnie grałem w D2 jak Ty mówiłeś na chleb pep,