Nie mogłem się powstrzymać...Barbarossa pisze:Supreme Sorceress Żaba
Czekam na protest któregoś z zespołów, że Hexscroll to przedmiot z 8 ed.

Ale swoją drogą skład drużyny wypadałoby oficjalnie podać, niezależnie od moich żartów.
Moderator: swieta_barbara
Nie mogłem się powstrzymać...Barbarossa pisze:Supreme Sorceress Żaba
Czekam na protest któregoś z zespołów, że Hexscroll to przedmiot z 8 ed.
proszę o przetłumaczenie i wrzucenie na forum ETCJedy Knight pisze: Ale swoją drogą skład drużyny wypadałoby oficjalnie podać, niezależnie od moich żartów.
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Ja bym to chętnie wrzucił, ale Jacek jest tradycjonalistą i zaakceptuje tylko post kapitana.Żaba pisze:proszę o przetłumaczenie i wrzucenie na forum ETCJedy Knight pisze: Ale swoją drogą skład drużyny wypadałoby oficjalnie podać, niezależnie od moich żartów.![]()
Żaba - DE - co żadnego Mastera nie wygrał, Wielki Pogromca Ogrów![]()
Robson -Empire- największy spamer na forum, który gra wszystkimi innymi armiami poza Empire![]()
Cosmo - Skaveny - Ten który jedzie 350 km by się... a przy okazji posuwać ludki![]()
Darek - DOCH - Ten, który także nie jedzie 350 km by sobie po prostu pograć![]()
Crus - Lizzi - Najlepszy gracz Bestii w Europie Środkowej,![]()
Dębek - Breta - pierwszy kapitan JH![]()
Malal - najbardziej niedoceniony gracz w Polsce, przeciwko któremu sprzysięgli się i ludzie i kości![]()
Furion - najlepszy gracz Starcrafta 2 w teamie![]()
![]()
Ż.
nie chodzi o sensowne/nie sensowneŻaba pisze:jak na euro ograniczenia zrobisz sensowne DE to postawię ci lodzika/piwothurion pisze: Żaba wzial takie niewiadomo co![]()
Ż.
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE