Piłka nożna

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Zeppelin
Falubaz

Re: Piłka nożna

Post autor: Zeppelin »

Kolejny raz Kolejorz może pokazać na co stać Polską piłkę. (brzmi groźnie 8) )

LECH !!!

KURWA !!!! 1 połowa - 1:0 dla LECHA !!!

CIŚNIJ
I believe in Honour.!

Awatar użytkownika
Zeppelin
Falubaz

3:1 dla LECHA -> KURWA 3:1 DLA LECHA !!! KOLEJORZ , KOLEJORZ , KOLEJORZ !!!

<man. City nam może possać :lol2: >

KURWA TAK!!!
I believe in Honour.!

Awatar użytkownika
Młynek
Chuck Norris

Post autor: Młynek »

No powalczyli chłopaki szczęśliwie ale do przodu,no i manchester był wyjątkowo słaby dzisiaj.

Awatar użytkownika
Silverbolt
Chuck Norris

Post autor: Silverbolt »

LECH,LECH,LECH

Piękna zemsta :twisted:
Obrazek

DZIK
Oszukista

Post autor: DZIK »

dobrze ze wielka kasa - czasami - nie wygrywa
styl i wynik Lecha z city i juve jest lepszy od Widzewa, Legii i Wisły w ich najlepszych wystepach miedzynarodowych
w 2 ost dekadach
to okienko na trójkę #-o
teoretycznie - można spaść do niższej polskiej ligi i ... wygrać europejską :wink:
czego życzę Lechowi bo dobrze wybiera front zaangażowania
i tak przekroczył już wszystkie plany

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

I love this game.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Ładnie Lech. Lubie rywalizację w kraju, nie kibicuje Lechowi na co dzień ale w pucharach jestem za każdym polskim klubem.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

Zeppelin - czuje to samo co ty, ale ja może się nie będę tak egzaltował :D Fajnie, że Lech wygrał, "trochę" przyfarcili, ale to jak w każdej grze... ;)

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

No w końcu jakiś sukces :twisted: , mam nadzieje, że na tym się nie skończy i Kolejorz będzie dalej walczył i wygrywał :P .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

ten wynik to cud, moim zdaniem to sie nie mialo prawa wydarzyc, ale i tak sie ciesze - moze kiedys polska pilka odbije od dna ;).

nie zgodze sie z Dzikiem co do porownania z innymi druzynami - uwazam, ze Wisla w Pucharze UEFA za Kasperczaka i grala milej dla oka, i robila wieksze niespodzianki (4:1 z Parma w Krakowie na przyklad - do dzis pamietam :) ).

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

@Dzik

No wypas , że grają w pucharach mega futbol ale co to ma być jak prezentują kompletne 0 w lidze . Wstyd i nic więcej ludzie raz na 2/3 tygodnie mają mieć radość z ich gry a co tydzień czuć wstyd , że ledwo sobie radzą w lidze?

Awatar użytkownika
Zeppelin
Falubaz

I piękne jest ,że się podnoszą - patrz meczyk z Wisełką ,pozatym ich piłka prawie zawsze cieszy moje oko ,nawet tak bolące przegrane jak z 1:2 z legią ;/
I believe in Honour.!

DZIK
Oszukista

oczywiście - odbiór zwycięstwa/ pozycji danej drużyny jest czysto subiektywną sprawą
z polskich drużyn zawsze byłem, jestem i będę za Widzewem - ale zaznaczę - moim subiektywnym zdaniem -
te niesamowite bramki Lecha na koniec z Juventusem i Man City, przy dużo gorszej ogólnej pozycji polskiej piłki, patrząc na gigantyczną dysproporcję w kapitale ludzkim, pieniężnym, krótkość ławki rezerwowych w naszym wypadku - jest wrażenie że skutecznie porwali się na coś wielkiego.
Widzew zremisował z Borussia Dortmund w sezonie kiedy ta wygrała Ligę Mistrzów ale był też mecz z Atletico - gdzie poza pięknym golem Citki - było smutno...
Legia przeszła najdalej w LM , przeciwnicy nie byli jednak prima sort a w meczu z totalnie rozbitym wewnętrznie Blackburn były sceny że np dwaj zawodnicy angielskiej drużyny prali się po pyskach :shock: #-o
Wisła kilka razy dała radę z mocniejszymi przeciwnikami w przeszłości, imho - wydaje mi się że obecni dwaj przeciwnicy lecha są mocniejsi nieco niż tamci, no i po przygodach kaukasko-norweskich krakowskiej drużyny w pucharach - zwłaszcza tej ostatniej przygodzie - nie wierzę już w nich kompletnie i nie chcę o nich wspominać nawet.
polska liga w jej obecnej kondycji - dla mnie - nic nie oznacza, jeden taki mecz jak wczoraj jest więcej wart i więcej uwagi wzbudza w świecie od tzw "mistrza Polski".

quas
Niszczyciel Światów

Post autor: quas »

Ekstraklasa jest naprawde dla koneserow. jak z calej kolejki zrobic dobra kompilacje to wyjdzie gora 180 minut przecietnej pilki. /choc od czasu do czasu zdazaja sie jakies perelki/

ciagle mnie zastanawia ze swego czasu reprezentacja jezdzila do turcji czy grecji po latwe punkty. a teraz jakby te druzyny sa w innej bajce niz nasz reprezentacja.

do tego nadal zdazajace sie "mecze-cuda" i dziadki lesne z litego betonu :roll:
ale podobno ciagle mamy wiele talentow a polska mysl szkoleniowa jest na miedzynarodowym poziomie (choc ciezko o zawodnika z Polski grajacego regularnie w klasowym zespole albo o dobry zespol prowadzony przez polskiego szkoleniowca)

co nie zmienia faktu ze Kolejarzowi naleza sie gratulacje za ostatnie wystepy w LE.

Awatar użytkownika
Chory
Oszukista

Post autor: Chory »

a w meczu z totalnie rozbitym wewnętrznie Blackburn były sceny że np dwaj zawodnicy angielskiej drużyny prali się po pyskach :shock: #-o
Z tego co ja pamiętam dziku (a było to 14 lat temu :P) to byli zawodnicy Spartaka Moskwa, którzy w meczu Spartak-Widzew w Moskwie zderzyli się ze sobą i potem zaczeli się nawzajem tłuc :). Jak się mylę to mnie popraw ale było coś takiegp.

DZIK
Oszukista

Widzew nie grał wtedy ze Spartakiem :mrgreen: ,
tu pomocne zestawienie:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Widzew_%C5 ... C4.99pna_3
Mimo tego Chory możesz mieć rację - jeżeli dotyczy to jakiegoś przypadkowego incydentu po zderzeniu - mogło to sie zdarzyć w meczu z jedną z drużyn z bloku wschodniego ( na Baku czy Odessę bym stawiał - bo ze Steaułą mecze pamiętam dobrze)
Natomiast w Blackburn przeciwko Legii - nie chodziło o żadne przypadkowe zderzenie piłkarzy
paru kolesi z jednej drużyny chciało sobie po męsku publicznie pewne spory wyjaśnić, a dwaj z tym przesadzili nieco - i to hakowe strzały w stylu hokejowym leciały
tamta drużyna po prostu nie grała drużynowo, mimo że skład - potencjalnie - mieli topowy.
nie jest to ważne -w porównaniu do tamtych drużyn chodziło mi tylko o podkreślenie że przy obecnym ostatecznym upadku polskiej piłki Lech naprawdę pokazał super klasę
dla mnie pierwsza polska drużyna zaczynająca być pro - piękny stadion, mocni liczni zorganizowani kibice, dobrzy gracze z zagranicy (a nie jak brazylijska Pogoń Szczecin kiedyś) i jakieś to wszystko poukładane nie "po naszemu"...
Refleksja taka sie nasuwa że w tym relaksowym temacie jakoś sensowniej jest niż w poważnym - religia, wiara i fajniejsza ekipa tu się pojawia :wink:

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

Ja może zagorzałym kibicem nie jestem, ale ja aż słyszałem z stadionu jak śpiewali itd (a mieszkam no, kawałek dalej), wiec akurat myślę, że doping pierwsza klasa. I narazie, odpukać, zebym nie czarnomówił, ale Lech naprawdę dobrze gra. Oby tak dalej...

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Dziku priorytety ? Bo teraz to wstyd już jest ....

DZIK
Oszukista

jedyny priorytet to remis z juventusem
liga europejska

Awatar użytkownika
Zeppelin
Falubaz

Zeppelin pisze:I piękne jest ,że się podnoszą - patrz meczyk z Wisełką ,pozatym ich piłka prawie zawsze cieszy moje oko ,nawet tak bolące przegrane jak z 1:2 z legią ;/

Przepraszam ,ale zmieniam zdanie. Uwieliam Lech,ale to co się dzisiaj działo na stadionie Ruchu to masakra - żadna z drużyn nie pokazała nic.A ten jebaniec bakero wystawił Wilka, Tshimbabe i Kiełba w podstawowym składzie dając odpocząć Peszce i Rudnevsowi :| #-o . Masakra , masakra i żenada.! Lech błagam pozbieraj się... :cry: [-o<
I believe in Honour.!

ODPOWIEDZ