Pony Thread (OMG PONIES)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Re: Pony Thread (OMG PONIES)
Toczku. My tu wszyscy popieramy oglądanie My Little Pony. Dołącz się lub giń! W imię przyjaźni i magii.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Ale się ubawiłem... Super to jestkubencjusz pisze:śmigając po 4chanie znalazłem to:
http://www.bronyland.com/pony-personality-test/
Bawcie się

A i ja dałem się wciągnąć w zabawę.
Wyszło mi, że jestem Pinkie Pie... To chyba ten świrus z avatara Tomasha, ale nie wiem, czy to dobrze, czy źle. Oświećcie mnie, proszę
Edit: nawet dobrze imienia tego różowego kucyka nie umiałem napisać...
Wyszło mi, że jestem Pinkie Pie... To chyba ten świrus z avatara Tomasha, ale nie wiem, czy to dobrze, czy źle. Oświećcie mnie, proszę

Edit: nawet dobrze imienia tego różowego kucyka nie umiałem napisać...

Ostatnio zmieniony 15 kwie 2013, o 01:15 przez Sławol, łącznie zmieniany 1 raz.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Mnie rainbowdash. A czy źle czy dobrze. IMO źle że zacząłem tę ankietę wypełniać ... 

- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Mi wyszła czysta nieomal fluttershy z odrobinką niewielką twillight i milimetr na pinkie, zero kompletne na rarity, rainbow i applejack. W sumie dobrze bo Fluttershy to mój ulubiony kucyk.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Zabawny ten test, mi wyszła też FS ( i bardzo blisko PP ), ale za swojego ulubionego kuca uważam i tak Rarcię
.

Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.

Co mi wyszło, każdy może zobaczyć, z Fluttershy za wiele nie ma, a to też mój ulubiony kucykMurmandamus pisze:Mi wyszła czysta nieomal fluttershy z odrobinką niewielką twillight i milimetr na pinkie, zero kompletne na rarity, rainbow i applejack. W sumie dobrze bo Fluttershy to mój ulubiony kucyk.

"They shall be my finest warriors, these mares and stallions who give themselves to me.
Like clay I shall mould them and in the furnace of war I shall forge them.
They will be of iron will and steely muscle.
In great armour shall I clad them and with the mightiest gun shall they be armed.
They will be untouched by plague or disease, no sickness will blight them.
They will have tactics, strategies and machines such that no foe will best them in battle.
They are my bulwark against the terror.
They are the defenders of Pony Kind.
They are my Space Mareines...
...and they shall know no fear."
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Ponyhammer
. Zadziwiające jak dwie pozornie zupełnie odmienne od siebie rzeczy - mroczne uniwersum wiecznej wojny i pastelowo kolorowa kreskówka o gadających kucach - tak perfekcyjnie ze sobą współgrają
. MLP chyba naprawdę da się połączyć z wszystkim
.

Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.

- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Chciałem powiedzieć, że nie ma nazi kuców ... Potem wygooglałem to

- Infernal Puppet
- Masakrator
Kolejny dowód na to, że nie ma chyba rzeczy, z którą nie dało by się połączyć kuców
. Podobny obrazek wstawili mi kiedyś znajomi jako zdjęcie profilowe, po tym, jak nieopatrznie nie wylogowałem się z FB. Acz ja osobiście bliższy jestem temu hasłu
.

Skala tego kucykowego zjawiska jest naprawdę ogromna i mówię to serio.
Wpisałem sobie w Google kilka fraz ze słowem "ponies" na końcu:
- Star Wars - jest,
- Indiana Jones - jest,
- Back to the future - jest,
- Rambo - jest,
- Terminator - jest,
- Reservoir (Tarantino) - jest,
- Call of Duty - jest,
- Modern Talking - nie ma (jeszcze, heh...)
I tak dalej...
Wszystko można skucykować, czy też skucyczyć. Masakra
Wpisałem sobie w Google kilka fraz ze słowem "ponies" na końcu:
- Star Wars - jest,
- Indiana Jones - jest,
- Back to the future - jest,
- Rambo - jest,
- Terminator - jest,
- Reservoir (Tarantino) - jest,
- Call of Duty - jest,
- Modern Talking - nie ma (jeszcze, heh...)
I tak dalej...
Wszystko można skucykować, czy też skucyczyć. Masakra

- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Rule #34 z kucykami to dopiero masakra ....