ulthuan.netKosa pisze:A Twój zestaw plotek skąd?Aldean pisze:Furion cos wie a nie chce napisac:<
a to tak nieładnie nie dizelic z bracmi elfami...:<
Nowe HE 8 ed. - zdjęcia str. 65
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Nowe HE - 8 ed.
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
jak latający rydwan bedzie za 135 z 5W... chyba nie ma takiej tragedi, może da radę, zalezy jak będzie trafial...
cokolwiek by się nie działo po prostu zbierajcie kasę - feniks na pewno będzie sobie kosztował Co do reszty to barrdzzzooo bym chciał żeby mój przepiękny regiment Phenixów był grywalny! To będzie czas - Phenixa!
obawiam się, że z tym Feniksem możesz mieć rację :/
Feniksy, bleee....
Feniksy, bleee....
e nie przesadzaj;] ja widze w tym ogromny potencjal;]Kosa pisze:obawiam się, że z tym Feniksem możesz mieć rację :/
Feniksy, bleee....
przeszkadzał Ci latajacy cyrk bretoni do tej pory? no juz nie przeszkadza;]
pozdrawiam
"Our weapons cut through them like blade through air!"
- Mistrz Miecza Hoetha
- Falubaz
Dla mnie Fenix jest 10x lepszy niż biały lew.
Moja Galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 9#p1076079
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
Nie dogodzisz wszystkim. Mamy wyciek praktycznie miesiąc za wcześnie i już jęki.
@ Kosa: na szczęście nie musisz kupować syfiastych feniksów: Mantic już dawno wyszedł naprzeciw twoim potrzebom
@ Kosa: na szczęście nie musisz kupować syfiastych feniksów: Mantic już dawno wyszedł naprzeciw twoim potrzebom
Bestialski_Brokuł pisze:Nie dogodzisz wszystkim. Mamy wyciek praktycznie miesiąc za wcześnie i już jęki.
jeśli zobaczę coś takiego na stole to wyjmę 10 zł z portfela a to coś wyrzucę przez okno:)
PiękneBestialski_Brokuł pisze:Nie dogodzisz wszystkim. Mamy wyciek praktycznie miesiąc za wcześnie i już jęki.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Burackie.Andrzej pisze:PiękneBestialski_Brokuł pisze:Nie dogodzisz wszystkim. Mamy wyciek praktycznie miesiąc za wcześnie i już jęki.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
Tylko, ze te peniksy sa brzydkie
A smokach z mantica to sie nie wypowiadam
Ciagle patrzę czy to nie jest jakis podsójny box i chyba jednak nie... chociaż, feniksy mają pazury jak orły?????
A smokach z mantica to sie nie wypowiadam
Ciagle patrzę czy to nie jest jakis podsójny box i chyba jednak nie... chociaż, feniksy mają pazury jak orły?????
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
Kosa bluźnisz. Feniksy są piękne Kurde to czekanie jest męczące, a tu jeszcze miesiąc czasu.
To mi jeszcze tylko powiedz, skąd się niby te feniksy znalazły w armii HE? I to jeszcze w formie mounta (co mogłoby mieć jakikolwiek sens, jeśli to sam Król Feniks by takiego dosiadał. Ale nawet wtedy dosyć naciągana opcja)Bestialski_Brokuł pisze:Kosa bluźnisz. Feniksy są piękne Kurde to czekanie jest męczące, a tu jeszcze miesiąc czasu.
wyłoniły się z ognia... ot tak, takie małe
Ale skąd lodowe?
Ale skąd lodowe?
- mage warrior - ciekawe czy bedzie mógł być bsb
- Martial Prowess - swordzi w drugim szeregu tez wypłacą 2A?
- juz żaluje, ze sprzedałem kiedys swoj oddział 20 phoenixów metalowych...
- Oby MC jako drake'i jednak się pojawiło, podoba mi się ta idea
- feniksy póki co jakos mnie nie zachwyciły, może nadrobią grywalnością
- szykują się wydatki...
- Martial Prowess - swordzi w drugim szeregu tez wypłacą 2A?
- juz żaluje, ze sprzedałem kiedys swoj oddział 20 phoenixów metalowych...
- Oby MC jako drake'i jednak się pojawiło, podoba mi się ta idea
- feniksy póki co jakos mnie nie zachwyciły, może nadrobią grywalnością
- szykują się wydatki...
Panowie nowe Fenixy, powiązane są ze Strażą Fenixa i pewnie w jakiś sposób będą pochodzić z regionu i świątyń w których ci gwardziści trzymają straż. Lodowy może bierze się z jakieś zapomnianej wysokogórskiej świątyni, gdzie czci się jakieś zapomniane bóstwo
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
Lodowe to stare feniksy, które już dogasają. Tak przynajmniej pisali na Ulthuanie albo Whineseerze nie pamiętam.