Hearthstone

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
kevinior
Chuck Norris

Re: Hearthstone

Post autor: kevinior »

hej wszystkim mam pytanie czy tylko mnie HS teraz nie dziala ?? czy musze go przeinstalowywac .... bo wlacza mi sie fajnie normalnie a nu nagle SRU ,,program HS nie dziala i wymaga zamkniecia" :roll:
Ja na moim kutrze, sam sobie sterem, wędkarzem i rybą !

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

zrób reinstall

no i prawie wszystkie karty znane jeszcze brakujące będą dziś na fb i playhearthstone

Confestorka to zło :D
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Gokish pisze:Justicar tak mi się wydaje po popatrzeniu w nią dłużej to ona będzie działała w nielicznych deckach. Ucieszy się druid który ją szybko może wstawić i wtedy te 2/2 zamiast 1/1 robić będzie. Control warrior też bo będzie tankował ale reszta?
Agro wiadomo nie, ale kazdy control deck ktory rozgrywa dluzej gre zyskuje duzo. leczenie o 4? Armor o 4 ?

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Mój szaman lubi to!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

kevinior
Chuck Norris

Panowie mam pytanie czy ktoś może już rozkminial żeby ta babę od hero power podnosić np z małych pand za 2 3/2 które podnoszą inne stwory na rękę xD

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Po co skoro ona zmienia hero power, a nie dodaje bonusy? Zmienisz na to samo.

kevinior
Chuck Norris

nie do konca sie zgodze ;) bo pisze ze zamieniasz na lepsze :D a kto wie moze da sie zrobic podwojnie dobre :D hero power

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Jak najlepiej zanwestować 1500 golda? czekac do dodatku (pyłu mam "5")? mam naxramass do 2 poziomu, gore do 1, ale poza fajna kosą dla warriora to jakos nic nie widzę dla moich decków. Shaman niby w dodatku ma same mocne karty, a moze bede mial kase na 25 paczek. Z tym, ze moja najmocniejsza talai shamana to agro mech (malygos i murlocki jakos tak klase nizej :D)

A mill roque to raczej fajna zabawka niz cos powaznego :D control warrior jakos tez zaczal meczyc po pewnym czasie (i brakuje mi kluczowej legendy warriorowej)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

kevinior
Chuck Norris

ja bym osobiscie czekal do dodatku :) chociaz w twojej sytuacji jezeli brakuje ci sporo kluczowych karteczek to lepiej zwykle paki jezeli brakuje kart a jezeli nie brakuje podstawowych to ja bym robil naxa do konca bo imo mocniejsze karty tam sie znajduja :)

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Brakuje mi epiców i legend w zasadzie :D niebieskie te co chce to z grubsza mam. szkoda, ze pyłu nie mozna kupwoać za golda

A btw jak zauwazylem, na 20 randzie w Arenie mialem jeden fiolet (zawsze), na 14 randze jak raz byłem dostawałem 3-4 fiolety i dwa razy an 4 nawet legene, wiec jest różnica w otrzymywanych kartach po randze :P

kevinior
Chuck Norris

gwarantuje ze co do areny to mylisz sie w 100% :) ja mam wiekszosc kart (brakuje mi kilku legend do posiadania wszystkich najwazniejszych mianowicie alex i malygosa a zapatruje sie ze chcial bym zrobic pare deckow i wsaadzic do nich throzgora :D ) i na arenie nie zawsze mam nawet epika a smigam na rangach ostatnio robilem arenke na 12 bo nie gralem w tym miesiacu prawie nic robilem pare arenek na nizszych na 10 na 7 i tez nie zawsze ;)

A ostatnim argument na to ze te areny sa 100% RNG to wezme AMAZA dosyc znana postac o ile nie jedna z najbardziej znanych w srodowisku HS'a ostatnio robil na streamie arene chyba shamanem ta co widzialem byl uwaga #19EU i nie mial nawet epika :D a zrobil swoje skromne 9/3 :D

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Nie masz malygosa a ja poaptrz mam. Szkoda ze akrtami nie mozna sie wymieniać :D

A jaki jest patent na Arenę. Zawsze sie od niej odbijam

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

QC, ja też mam 1500 golda, na twoim miejscu czekał bym do dodatku, żeby jak najszybciej móc się do nowej mety dostosować. Staram się aktualnie wyfarmić do 2000-2500 golda, żeby tych paczek jak najwięcej kupić. BTW, mam wrażenie, że im więcej się golda wyda w krótkim czasie tym większe prawdopodobieństwo na legendę. Kumpel jedzie taką taktyką. 1 Skrzydło przygody + 5 paczek i zawsze z jakiejś paczki legenda wypadnie :d (Chędożony farciarz :evil: )

Mam tylko nadzieję, że przy kupnie paczek, bogowie kart będą łaskawi i ze dwie legendy wpadną [-o<
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

QQrydza
Prawie jak Ziemko

ja dam sobie dzis jedna arene, zeby troche pylu miec (wierze w niego bardziej niz w golda)

wygralem raz, ale dostalem 30 pyłu, do tego 2 niebieskie i jedna zlota - fair enough :D

kevinior
Chuck Norris

patent na arene :D duzo grania serio - duzo grania = duza wiedza = mozliwosc grania wokol np flamestrike hellfire itd itp oczywiscie nie zawsze da sie przewidziec ale to bardzo czesto sie sprawdza co do uzytecznosci kart - albo samemu sie znajdzie patent na deck w trakcie czyli albo ukladasz w glowie kompozycje co by ci sie przydalo albo jedziesz po kartakch ktore ci daja i starasz sie wybrac najlepsze value a jezeli nie wiesz czy jakas karta ma dobre value to polecam bo wiem ze sie sprawdza arena value w google i tam ,,prosi" udzielali swoich opinii na temat value kart :) (wyglada jak okno z pickowania kart wybierasz karty i pod nimi pokazuje ci wartosc bodajze od 0-100) im wiecej tym lepiej

_reszka
Chuck Norris

Post autor: _reszka »

Ostatnio dostałem taką paczuszkę. Najbogatsza do tej pory, legenda, 3 epiki w tym złota i rare.

Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

1020 pylu niezle.

Moja najlepsza byla w jednej paczce ( za zlotych czasow thalnowa i leeroya) - leeroy + thalnos + erka. W szoku lekkim bylem:)

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

kevinior pisze:patent na arene :D duzo grania serio - duzo grania = duza wiedza = mozliwosc grania wokol np flamestrike hellfire itd itp oczywiscie nie zawsze da sie przewidziec ale to bardzo czesto sie sprawdza co do uzytecznosci kart - albo samemu sie znajdzie patent na deck w trakcie czyli albo ukladasz w glowie kompozycje co by ci sie przydalo albo jedziesz po kartakch ktore ci daja i starasz sie wybrac najlepsze value a jezeli nie wiesz czy jakas karta ma dobre value to polecam bo wiem ze sie sprawdza arena value w google i tam ,,prosi" udzielali swoich opinii na temat value kart :) (wyglada jak okno z pickowania kart wybierasz karty i pod nimi pokazuje ci wartosc bodajze od 0-100) im wiecej tym lepiej

heartharena.com :)
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Ziemko pisze:1020 pylu niezle.

Moja najlepsza byla w jednej paczce ( za zlotych czasow thalnowa i leeroya) - leeroy + thalnos + erka. W szoku lekkim bylem:)
Moja najlepsza to jakas dupaita legenda (chyba 6/6 ale dajesz przeciwnikowi 3/3) ale złota - mrrr

niestety wszystko przepuscilem na murlocki :D

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Ja mam obecnie 4k pyłu, do premiery bedzie z 5k mysle :)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

ODPOWIEDZ