No problem .Dastor pisze:Potrzebuje swarma i ratlinga! Ktoś poratuje?;)
MASTER w Lublinie - Lubelski Koziolek 1-2 marca 2008r.
Dobra warszawskie chlorki-hitlerki-ratlerki. My bedziemy jechac tym samym pociagiem, wiec do zobaczenia na centralnym !!
Aha, nie musze chyba mowic ze my jako prawdziwe wojaki z frontu wschodniego zaopatrzenie pociagowo-turniejowe miec ze soba bedziemy, wiec i tego samego oczekujemy od wspoltowarzyszy z kolei transsyberyjskiej
Aha, nie musze chyba mowic ze my jako prawdziwe wojaki z frontu wschodniego zaopatrzenie pociagowo-turniejowe miec ze soba bedziemy, wiec i tego samego oczekujemy od wspoltowarzyszy z kolei transsyberyjskiej
ja Ci moge zabrac swordsmenow tyle ze nie miaja podstawek zrobionych - wiec zrob podstawki w domukarl1299 pisze:zafael pewnie bedzie dzwonił do karabina to daj zanć ze 2 osoby
I druga sprawa panowie macie 5-4 flagellantów i 2 swordmenów do pozyczenia??
ekhem. flagellantow tez mam tyle ze w ramkach. 1 mam do pozyczenia zrobionego chesz - no moge zabrac i ramki to sobie pomalujesz i posklejasz?
Czasami mysle ze Ewa w raju opieprzyla nie tylko jablko ale i weza.
do swordmenów podstawki zrobie a flagusi pomaże na 3 kolory swoich dzieks za pozyczenie
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
ja mogę się zjawić na zachodnim o tej 17. ktoś jeszcze będzie to zajmiemy od razu cały wagon
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Z tym zachodnim to dobry pomysl! Niestety my tam bysmy przyjechali minute przed odjazdem pociagu do Lublina (z zacodniego o 17:05 odjezdza), wiec wsiadamy na centralnym. Ale fajnie by bylo jakby osoby z wawy wsiadly na zachodnim i zajely pare przedzialow
no i stalo sie. wlasnie stuknela 100 zgloszen! i naplywaja kolejne
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
Trzymajcie tam dla mnie miejsce, rozpiskę zaraz wyślę
Jeśli ktoś z piątku na sobotę chce się przekimać w cieple, trzeźwości i spokoju (w przeciwieństwie do nocy sobota/niedziela), to rozumiem że powinien sobie jakąś kwaterę płatną załatwić?
Jeśli ktoś z piątku na sobotę chce się przekimać w cieple, trzeźwości i spokoju (w przeciwieństwie do nocy sobota/niedziela), to rozumiem że powinien sobie jakąś kwaterę płatną załatwić?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
albo tak, albo postaram sie ja kogos jeszcze przekimac, ale musze ze starymi pogadac.
W spokoju i trzeźwości ???? czy ty na pewno chcesz jechać tym samym pociągiem?? i czy wiesz że on jedzie do Lublina??
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Ha! Rozpa wysłana przed północą. No to 4pkt już do przodu
@Robson: jadę samochodem
Miałem taki tydzień, że muszę chociaż jedną noc przekimać jak człowiek.
@Robson: jadę samochodem
Miałem taki tydzień, że muszę chociaż jedną noc przekimać jak człowiek.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
okej, czas zgloszen przedluze do jutra rano
potem nie bedzie premii
potem nie bedzie premii