Nadciągają Hordy Chaosu :)
Moderator: JarekK
szkoda tej macki ale dostojnie i władczo koleś wygląda;]
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
O tak! Widać powrót do korzeni. Już demony bardzo kojarzyły mi się z trzecią edycją, zwłaszcza bloodlettery, demonetki (ich bardzo ptasie nóżki) czy palanquin. Ten konik bardzo przypomina wzór nr 3 z tego obrazka. Irokez na głowie jednego z marauderów to też echa przeszłości.Szaman pisze:ja uwielbiaam ta figurke - widzialem ja na zywca
kon przypomina mi stare, 3-cio edycyjne wierzchowce chaosu
- Wiewior-lbn
- Chuck Norris
ja ci powiem
kobiety lubią zdecydowanych mężczyzn którzy raz im słodzą a za chwilę pieprzą
a jak za mało to masz jeszcze stare buddyjskie powiedzenie
"Lepiej wziąć i żałować niż żałować że nie wziąć"
nie dziękuj , to była czysta przyjemność
Wiewior-lbn pisze:ja ci powiem
niewątpliwie ciekawe rzeczy opowiadzasz, takie życiowe ale tutaj wyznawcy oczekują czegoś więcej...
Ej no chyba 3 miesiące jakoś przetrzymaszmichau5300 pisze:Wypas figurki i maruderzy i bohater . Super się zapowiada . Jest jeden problem tylko ..... jest dopiero sierpień Może by się zahibernować ?
Ale figurki naprawdę świetne, mają tan klimat, dzięki któremu zacząłem zbierać mortali, na bank kupię wszystkie nowe modele... i dodam do wszystkim moich starych modeli, aby moja wielka horda stała się jeszcze większa
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
2,5. niecaledebelial pisze:Ej no chyba 3 miesiące jakoś przetrzymaszmichau5300 pisze:Wypas figurki i maruderzy i bohater . Super się zapowiada . Jest jeden problem tylko ..... jest dopiero sierpień Może by się zahibernować ?
"I fart in your general direction"