Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
Re: Pytania wszelakie ... ;)
trole są MI, scyla jest MB więc look outa nie powinno być
MARK OF MARKI MARK
Jedynym oddziałem gdzie Scyla dostanie lookouta są Dragon Ogry.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Co myślicie o takich panach
gramy na 2500 AB made by Furion
Daemon Prince 715/725
charmed shield
opal amulet
potion of toughness
sword of striking
ch.armour
daemonic flight
mark of nurgle
4 lev (tutaj nie wiem jaka domena)
gift of chaos
scaled skin
soul feeder
ewentualnie wylatuje sword of striking oraz potion of toughnes i wchodzi filth mace wtedy ma poisony i d3 woundy kosztem przeżywalności
Ewentualnie drugi za 725 pkt w nim brak magicznej broni i charmed shielda w zamian wchodzi trickster helm

gramy na 2500 AB made by Furion
Daemon Prince 715/725
charmed shield
opal amulet
potion of toughness
sword of striking
ch.armour
daemonic flight
mark of nurgle
4 lev (tutaj nie wiem jaka domena)
gift of chaos
scaled skin
soul feeder
ewentualnie wylatuje sword of striking oraz potion of toughnes i wchodzi filth mace wtedy ma poisony i d3 woundy kosztem przeżywalności
Ewentualnie drugi za 725 pkt w nim brak magicznej broni i charmed shielda w zamian wchodzi trickster helm
Nie, mają całkiem osobne wzory.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
metale też maja swoje wersje
osobiście mam 2 oddzialy takich metali w stylu dire wolf oraz jeden chyba straszych przypominające bardziej flash houndy, jedne i drugie sa od GW i dosc czesto pojawiaja sie na allegro
plastiki sa okrutnie slabe w porownaniu z metalami
osobiście mam 2 oddzialy takich metali w stylu dire wolf oraz jeden chyba straszych przypominające bardziej flash houndy, jedne i drugie sa od GW i dosc czesto pojawiaja sie na allegro
plastiki sa okrutnie slabe w porownaniu z metalami
MARK OF MARKI MARK
odnośnie wzorów 
Nowy Archeon - ploty, ploteczki, foty, foteczki.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

Nowy Archeon - ploty, ploteczki, foty, foteczki.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Takie szybkie pytanie odnośnie Heleny i testów liderki. Po jakich statach zdaje test liderki z tytułu Caged Fury? Heleny, czy Dwarfow ponieważ maja oddzielne stary. Nie wiem również jak to jest w przypadku rozpatrywania testu po czarze z Trumny Dusz... Tam również zdaje się test liderki i nadwyżka wchodzi jako woundy. Tu oddzielnie zdaje na liderce Heleny i oddzielnie Dwarfy, czyli H Ld4, a D Ld 9, czy krasnale rozdają swoją Ld Helenie?? Z góry dzieki za odp.
Po ostatniej grze uznałem, że ta armia wymaga kolosalnych zmian. Jestem fanem warriorów, crusherów, knightów i chosenów, więc jeśli coś zmieniać to pod kątem tych jednostek aby je dodac lub zwiększyć ilość
Lordowie:
Sorcerer Lord -270
Helm of Foresight, talisman of greater shielding
Core:
Wasterland Warriors - 198
full command, shields
20 Barbarians -
full command, shields
5 warhounds - 35
5 warhounds - 35
Special:
Wasteland Knights - 200
Rare:
Crusher Knights - 235
muzyk, daemon weapons
To na razie armia na 1200 i chcę rozwinąć na razie do 1500, a następnie do 2500
Na razie myślłem by wywalić marudeów, a zamiast nich dodać oddział warriorów z halabardami, oraz wzmocnić istniejacy, tak by łącznie były 2 oddziały po 18. Ponadto rozwazam dodatkowych 5 chaos knightów, mantikorę, mutalith vortexa i daemon prince'a. Co o tym sądzicie?
Lordowie:
Sorcerer Lord -270
Helm of Foresight, talisman of greater shielding
Core:
Wasterland Warriors - 198
full command, shields
20 Barbarians -
full command, shields
5 warhounds - 35
5 warhounds - 35
Special:
Wasteland Knights - 200
Rare:
Crusher Knights - 235
muzyk, daemon weapons
To na razie armia na 1200 i chcę rozwinąć na razie do 1500, a następnie do 2500
Na razie myślłem by wywalić marudeów, a zamiast nich dodać oddział warriorów z halabardami, oraz wzmocnić istniejacy, tak by łącznie były 2 oddziały po 18. Ponadto rozwazam dodatkowych 5 chaos knightów, mantikorę, mutalith vortexa i daemon prince'a. Co o tym sądzicie?
High Elves 2 Win/1 Draw/2 Lose
Sprzedam 20 maruderów(sklejeni pod broń i tarcze, czarny podkład, zaczęte malowanie, tarcze osobno w ramkach) chaosu lub wymienię w zamian za wojowników. Zainteresowanych proszę priv
Sprzedam 20 maruderów(sklejeni pod broń i tarcze, czarny podkład, zaczęte malowanie, tarcze osobno w ramkach) chaosu lub wymienię w zamian za wojowników. Zainteresowanych proszę priv
Czy Shrine z markiem change ma bonusy do casta z racji posiadania tego piętna
Czy w walce w której bierze udział np.3 oddziały of change z 1 oddziałem przeciwnika, wszystkie wybiorą Helfire attacks, to pod koniec walki są zadawane dodatkowe 3 D6 hitów z zasady hellfire cz tylko 1 D6 ?
Czy w walce w której bierze udział np.3 oddziały of change z 1 oddziałem przeciwnika, wszystkie wybiorą Helfire attacks, to pod koniec walki są zadawane dodatkowe 3 D6 hitów z zasady hellfire cz tylko 1 D6 ?
Krasnoludy, krzaty, Dorfy (znani też jako ważniacy ze złotem) – jedna z ras humanoidalnych, są to praktycznie niscy Żydzi zrobieni z mięśni, alkoholu, bród i zarąbistości.