Ile tu będzie pięter? Bo szkoda by było gdybyś zatrzymał sie na tej luźnej inspiracji

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Generalnie niewielkie przekrzywienia są - w końcu świątynia przetrwała Inwazję Chaosu, ale swoje robią też zniekształcenia aparatu.RAFIX pisze:wydaje mi się ale trochę ja znosi na prawo, czy to było zamierzone??
Posadzka jest "wycinana", podobnie jak faktura kamieni.RAFIX pisze:ta posadzka to tylko malunek czy będziesz tak to wyklejał starając się o imitacje posadzki marmurowej??
Będzie jest taras z blankami i dzwonnica.J.B. pisze:Ile tu będzie pięter? Bo szkoda by było gdybyś zatrzymał sie na tej luźnej inspiracji
RozważamBalseraph pisze:Z piwnicy wychodzą schody, mniej więcej na środek wzoru .. będziesz tam robił jakies wyjście czy będzie ono w "domyśle"?
Na początku planowałem solidnie zniszczyć świątynię, ale w miarę budowy coraz mniej byłem przekonany do tego pomysłu. Teraz najprawdopodobniej tylko trochę ją podniszczęFilup pisze:mam tylko jedno pytanie... rozumiem ze brak zniszczen oznacza, ze Sigmar swoja swiatynie oszczedzil, aye?
DzwonBalseraph pisze:A co sie znajdzie na szczycie?
Teleskop? Działo? etc etc etc... czy poprostu dach?
? Oquidamcorvus pisze:Dzwon