Skład na ETC 2010

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Re: Skład na ETC 2010

Post autor: Rince »

Gwoli scislosci, przekonujace, badz przekonywajace.

Kacper dobrze prawi, Zaba. Zmieciesz ich.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Rince pisze:Gwoli scislosci, przekonujace, badz przekonywajace.
Prawda, prawda... ale wystarczy, ze Zabcia zapamieta jedna poprawną formę. Dwie to juz mącenie w głowach... :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

Post autor: Grazbird »

Kiełbasy w górę i ładujcie ich w kakao :D

a na poważnie:

nie ma co się tłumaczyć przed. mamy pełno gostków ( w różnych dziedzinach) którzy są mega wykurwiści w wytykaniu cudzych błędów a jak przychodzi co do czego to ścickają poślady żeby się nie posrać ze strachu.

nie przejmuj się Żaba i rób swoje.

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

przecież wiecie że lubię się droczyć :wink: Damy Radę !!!!

Ż.

P.S. od pamiętania mam asystentów Worda, Operę i Mozillę, a gdybym sam musiał pamiętać to nie maiłbym matury - a tak dysleksja i wio :mrgreen:

Awatar użytkownika
Dyd
Mudżahedin

Post autor: Dyd »

Big Four

Cosmo - Skaveny
Furion - HE
Malal - VC
Zaba -DE

Small ones

Crus - Lizzi
Darek - Doch
Debek - Brettonia
Robson - Empire
lol jak dla mnie slowa "big" i "small" powinny byc w odwrotnej kolejnosci. Ciekawi mnie jak zagraja pierwsze osoby na liscie (glownie dwojka graczy z ktorymi w zyciu nie przyszlo mi sie zmierzyc), co do reszty nie mam watpliwosci i znam ich skilla.

Powodzenia chlopaka, pokazcie klase.

Awatar użytkownika
Fisch
<><

Post autor: Fisch »

Dacie radę robić na miejscu jakieś raporty dla kibiców z przebiegu wydarzeń?

Jak tam Wasza forma?
Obrazek

Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

Post autor: Aldean »

Fisch pisze:Dacie radę robić na miejscu jakieś raporty dla kibiców z przebiegu wydarzeń?

Jak tam Wasza forma?
Dołączam sie do prośby ;]
"Our weapons cut through them like blade through air!"

"Double or nothing, aim for his cock"

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Kolata mi mowil, ze zabiera laptopa ze soba. Poniewaz i tak Kanada bedzie napierdzielac w warzywniaku, to bedzie szybko konczyl bitwy i pisal relacje z polskich meczy. Tam na sali chyba bylo wifi, co nie?

Awatar użytkownika
Cosmo
Oszukista

Post autor: Cosmo »

Moja beznadziejnie. Nie pilem od soboty.

Btw orientuje sie ktos ile mozna przewiezc alkoholu przez granice? Sprawdza to ktos w ogole, czy mijamy tylko tabliczke z napisem 'fryclandia' i chuja wszystkich obchodzi co masz w bagazniku? Reszta ekipy melinuje sie w hotelach, wiec chcialem kulturalnie bez niczyjego marudzenia schlac sie z nowymi kolegami na sali polskimi smakolykami :P A pamietam ze jak jechalem do Anglii to byla kontrola. Dopiero na granicy Francja -> Anglia chyba, ale np kolezanka miala kiedys kontrole w szwabach wlasnie no i teraz nie wiem..

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

jakies tam limity sa, chyba 1L (albo 2) i 2 wagony fajek (albo 5) ;) ale system kontroli jest randomowy, tablice z napisem uber ales przejezdzasz, z tym ze tak do 100km za granica kraza patrole celnikow i haltuja podejrzane samochody, jak cie shaltuja masz pecha :)

pzdr

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

A Ty Cosmo pamietasz, ze alkohol jest w Niemczech sporo tanszy niz u nas?
Kontroli raczej obawiac sie nie musisz, ale po co wiezc wood elfy do lasu?

Awatar użytkownika
Cosmo
Oszukista

Nie pamietam bo nie wiem :P Poza tym watpie zeby Kolacie chcialo sie zjezdzac z autostrady do lokalnej Billi zebym sobie bro kupil ;) a na stacjach napewno jest drogie mimo wszystko. No i nie bede mial jak w trasie wyszukac lokalnych mozgotrzepow :-) Nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie to ma swoj klimat rozpierdolic glowy dunczykom patriotycznym kompotem z Ostrowina ;-P Zwyczajnym japcokiem kupionym za rogiem tez sie nadupimy, wiadomo. Ale nie beda tego wspominali tak mrocznie jak 'czesc chlopaki, jestem Cosmo, napijemy sie?'. Wiesz o co chodzi :) Ale z piwem dobrze wiedziec.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Limity opisane przez Thuriona to obowiązują przy przekraczaniu granic UE. Wewnątrz Unii są to liczby około dziesięciokrotnie wyższe (sprawdzić!), więc i skrzynka wódki powinna przejść na pełnym legalu :)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

swieta_barbara pisze:A Ty Cosmo pamietasz, ze alkohol jest w Niemczech sporo tanszy niz u nas?
Kontroli raczej obawiac sie nie musisz, ale po co wiezc wood elfy do lasu?
Piwko jest tam może i dobre ale prawdziwego alkoholu to oni tam praktycznie nie mają.
Będąc na wymianie drinkowałem troszkę ale wszystkie drinki jakie dostałem były bezalkoholowe. Więc poprosiłem o samą wódę bez soku. Uraczono nie czymś co na oko miało góra 20% i w smaku przypominało martini. Wychlałem duszkiem i już myślałem, że wyjdę stamtąd o suchym pysku ale nagle barman mnie pyta czy jestem z Rosji albo Polski. Odpowiadam zgodnie z prawdą a on wyciąga spod baru rodzimego Absolwenta :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Cosmo pisze: Btw orientuje sie ktos ile mozna przewiezc alkoholu przez granice? Sprawdza to ktos w ogole, czy mijamy tylko tabliczke z napisem 'fryclandia' i chuja wszystkich obchodzi co masz w bagazniku? Reszta ekipy melinuje sie w hotelach, wiec chcialem kulturalnie bez niczyjego marudzenia schlac sie z nowymi kolegami na sali polskimi smakolykami :P
generalnie jesli wrzucisz pod walizki to nie przekombinuja opcji tego, ze mozesz z pacynkami jechac i nie bedzie problemu :D
Kolata mi mowil, ze zabiera laptopa ze soba. Poniewaz i tak Kanada bedzie napierdzielac w warzywniaku, to bedzie szybko konczyl bitwy i pisal relacje z polskich meczy. Tam na sali chyba bylo wifi, co nie?
wieczorem wylaczali wifi. Jesli bedzie jakis laptop to bede dawal relacje bo jak sie kogos wydeleguje do italiancow to bedzie sporo wolnego czasu :mrgreen:

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Powodzenia i dawac relacje!!! ;)
Cosmo - nikt z mojej rodziny, ani ja nigdy nie mielismy kontroli - granice przekraczamy ok 8-10 razy rocznie.

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Biorę laptopa, także mam nadzieję że damy radę z relacją ;) Postaram się ogarniac jak najszybciej, ale niestety hordę zielonych na 2600 prowadzi się dość powoli :P

Awatar użytkownika
Cosmo
Oszukista

A bierze ktos aparat w ogole?

Re Ziemko: Wyglada na to ze nie ma zmartwienia, bo moj dostawca smakolykow jest na urlopie :(

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

ale to nie oznacza chyba, ze nie ochrscimy sie niczym w niemczech?

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Najważniejsza kur... jest zaprawa :D
Obrazek

ODPOWIEDZ