Koziołek Chaosu - Master w Lublinie 27-28 marzec 2010
Re: Koziołek Chaosu - Master w Lublinie 27-28 marzec 2010
Mało osób jak się okazuje ostatecznie.
60 osob zagralo na Koziolku. 57 zapisanych pierwszego dnia, nastepnego doszlo 3 40tkowcow, ktorych sedziowie nie wpisali. ja dostalem arkusz, jaki dostalem.
Malalku - wg arkusza masz z bitew, po kolei: 20, 16, 14, 2, 16, 8 punktow. Karnych brak.
Stasio: 20-4-18-11-13-9 suma: 75
Rajstoper: 7-18-10-13-14-11 suma: 73
to bedzie dluuuuugi wieczor
Rajstoper: 7-18-10-13-14-11 suma: 73
to bedzie dluuuuugi wieczor
Dzięki Czarny!
Cholera, jakby mi Cruss nie społowił drzewca i nie zdał paniki na klocku z magami na 7 to bym był w top 5.
Chociaż pewnie jakby na srodku stołu nie było zaoranego pola o rozmiarach 12 na 12 cali, to bym się nie załapał do top 20
Cholera, jakby mi Cruss nie społowił drzewca i nie zdał paniki na klocku z magami na 7 to bym był w top 5.
Chociaż pewnie jakby na srodku stołu nie było zaoranego pola o rozmiarach 12 na 12 cali, to bym się nie załapał do top 20
tak, masz wklepany remis.
yyyy to jak w końcu z tą piątą bitwą mamy z Dudim? bo my zaspaliśmy/zachlaliśmy trochę i przybyliśmy godzinkę po rozlosowaniu par,tylko z tego co liczę to dostałem maskę a nie remis czy baja jak to było z tym w końcu?Tak z ciekawości się pytam bo i tak splewiłem po całości hehe
PAPIRA PAM PARARIRA
LAP PARA PAM PARARIRA
PAM PARA PAMPARARIRA
LAP PARA PAM PARARIRA
LAP PIBI PAM PARARIRA...
http://www.youtube.com/watch?v=Tq3VBN4IzQs
macie chlopaki wpisane 10-10.
do wszystkich, ktorzy pisali do mnie na PM i w tym temacie - do jutra mysle ze bede mial naprostowane to, co jest oczywiste. w bardziej skomplikowanych przypadkach (jak np. u Malala) decyzje co do punktow pozostawie Karabinowi i Shinowi.
generalnie jak wszystko bedzie haraszo, to w lany poniedzialek wyslalbym wyniki do ligi. jesli ktos ma jeszcze uwagi, to walcie.
do wszystkich, ktorzy pisali do mnie na PM i w tym temacie - do jutra mysle ze bede mial naprostowane to, co jest oczywiste. w bardziej skomplikowanych przypadkach (jak np. u Malala) decyzje co do punktow pozostawie Karabinowi i Shinowi.
generalnie jak wszystko bedzie haraszo, to w lany poniedzialek wyslalbym wyniki do ligi. jesli ktos ma jeszcze uwagi, to walcie.
-
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
Witam.
Jako najleprzy Ogr na turnieju powiadamiam, że
według moich obliczeń powinienem mieć z samych bitew 62 pkt a mam 39.
8+18+3+13+0+20=62
już tak nie zaniżajcie OK
Pozdro
Jako najleprzy Ogr na turnieju powiadamiam, że
według moich obliczeń powinienem mieć z samych bitew 62 pkt a mam 39.
8+18+3+13+0+20=62
już tak nie zaniżajcie OK
Pozdro
jak beda ostateczne wyniki, na razie jak widzisz jest sajgon.