Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
katylina wstajesz o 8.15? jakies wnioski? o nie temat dla Ciebie. zegnam. to sao tyczy sie skavenblight! poganscy wstawaczeo 5.30 laczmy sie!!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
o 45 minut za pozno. przykro mi. niedostaniesz karty czlonkowsiej. musisz podniesc swoja wydajnosc o 45 minut w czwartki.
Siasek, ale weź trochę ze słownictwem ten-teges. Ja wiem, że burza hormonów i w tym wieku chce się bardzo zaakcentować swoje męstwo klnięciem, ale naprawdę - to nikomu na tym forum nie imponuje 

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
ale tentego gdzie teraz uzylem "k***a"?Tomash pisze:Siasek, ale weź trochę ze słownictwem ten-teges. Ja wiem, że burza hormonów i w tym wieku chce się bardzo zaakcentować swoje męstwo klnięciem, ale naprawdę - to nikomu na tym forum nie imponuje

Ja tam lubię wcześnie wstać (choć moja pobudka to zwykle 6.45).
Czasem jak wstanę przed szóstą, to rysuje się miła perspektywa całego dnia do wykorzystania. Wszystko dzieje się o godzinę wcześniej, tyle czasu na ciekawe rzeczy do zrobienia
Pozdrawiam ranne ptaszki
Czasem jak wstanę przed szóstą, to rysuje się miła perspektywa całego dnia do wykorzystania. Wszystko dzieje się o godzinę wcześniej, tyle czasu na ciekawe rzeczy do zrobienia

Pozdrawiam ranne ptaszki

A my to niby czego powinniśmy zazdrościć? Pamiętaj Fanatyk, że gorąca szesnastka prędzej poleci na 22-latka, niż na chłopca co to się nawet golić zbyt często nie musi.Katylina pisze:Szczerze? To wy nam powinniście zazdrościć, nie my wam

A licky boom boom down!!!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Za to ile ciałka do kochania na tym chłopcuSkavenblight pisze:Gorąca dwudziestka teżb_sk pisze:A my to niby czego powinniśmy zazdrościć? Pamiętaj Fanatyk, że gorąca szesnastka prędzej poleci na 22-latka, niż na chłopca co to się nawet golić zbyt często nie musi.Katylina pisze:Szczerze? To wy nam powinniście zazdrościć, nie my wam

Poza tym, b_sk, chyba możemy mu zazdrościć. On będzie miał kiedyś tyle lat, co my. My zaś już się nie cofniemy w czasie

Pieniądze czynią cudab_sk pisze:A my to niby czego powinniśmy zazdrościć? Pamiętaj Fanatyk, że gorąca szesnastka prędzej poleci na 22-latka, niż na chłopca co to się nawet golić zbyt często nie musi.Katylina pisze:Szczerze? To wy nam powinniście zazdrościć, nie my wam

Ale jak on będzie w naszym wieku to już będą inne czasy. Kontrrewolucja obyczajowa zatriumfuje, nie będzie szkół koedukacyjnych i nici z gorących szesnastek.Mate pisze:Poza tym, b_sk, chyba możemy mu zazdrościć. On będzie miał kiedyś tyle lat, co my. My zaś już się nie cofniemy w czasie

A licky boom boom down!!!
Oj, nie wiem, czy szesnastki ze szkół żeńskich są takie grzeczne...b_sk pisze:Ale jak on będzie w naszym wieku to już będą inne czasy. Kontrrewolucja obyczajowa zatriumfuje, nie będzie szkół koedukacyjnych i nici z gorących szesnastek.Mate pisze:Poza tym, b_sk, chyba możemy mu zazdrościć. On będzie miał kiedyś tyle lat, co my. My zaś już się nie cofniemy w czasie
Chodziłem, przez pierwszy rok liceum, do męskiej szkoły (po tym musiałem zmienić, za mało estrogenu w powietrzu

Pamiętam, jak na dyskoteki przychodziły do nas "dziewczynki" z liceów żeńskich... Nie widziałeś takich vampów!

Co one wyprawiały na parkiecie, poza nim, w zaciszu pokojów internatu... ojojoj, Fanatykowi trzeba tylko zazdrościć, jeżeli nastąpi ta kontrrewolucja

Bardzo ciekawe co wyprawiały, pochwal sięMate pisze:Oj, nie wiem, czy szesnastki ze szkół żeńskich są takie grzeczne...b_sk pisze:Ale jak on będzie w naszym wieku to już będą inne czasy. Kontrrewolucja obyczajowa zatriumfuje, nie będzie szkół koedukacyjnych i nici z gorących szesnastek.Mate pisze:Poza tym, b_sk, chyba możemy mu zazdrościć. On będzie miał kiedyś tyle lat, co my. My zaś już się nie cofniemy w czasie
Chodziłem, przez pierwszy rok liceum, do męskiej szkoły (po tym musiałem zmienić, za mało estrogenu w powietrzu![]()
Pamiętam, jak na dyskoteki przychodziły do nas "dziewczynki" z liceów żeńskich... Nie widziałeś takich vampów!![]()
Co one wyprawiały na parkiecie, poza nim, w zaciszu pokojów internatu... ojojoj, Fanatykowi trzeba tylko zazdrościć, jeżeli nastąpi ta kontrrewolucja

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
niełaapie ten "On" to o mnie czy o fanatyku?