Niezwykli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

To ja o 7:50 będę o Was myśleć :twisted:

Budda
Chuck Norris

Post autor: Budda »

dobra, my tu gadu gadu a piwo wietrzeje.
ide na malego klina.

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Ja wstaję o 8.15 :twisted:

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

katylina wstajesz o 8.15? jakies wnioski? o nie temat dla Ciebie. zegnam. to sao tyczy sie skavenblight! poganscy wstawaczeo 5.30 laczmy sie!!

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Ale w czwartki wstaję o 6:15 ;)

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

o 45 minut za pozno. przykro mi. niedostaniesz karty czlonkowsiej. musisz podniesc swoja wydajnosc o 45 minut w czwartki.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Siasek, ale weź trochę ze słownictwem ten-teges. Ja wiem, że burza hormonów i w tym wieku chce się bardzo zaakcentować swoje męstwo klnięciem, ale naprawdę - to nikomu na tym forum nie imponuje ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Szczerze? To wy nam powinniście zazdrościć, nie my wam :twisted:

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Tomash pisze:Siasek, ale weź trochę ze słownictwem ten-teges. Ja wiem, że burza hormonów i w tym wieku chce się bardzo zaakcentować swoje męstwo klnięciem, ale naprawdę - to nikomu na tym forum nie imponuje ;)
ale tentego gdzie teraz uzylem "k***a"? :D nei no myslaem ze bede przez to taki fajny, ale skoro nie... :(

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Post autor: Mate »

Ja tam lubię wcześnie wstać (choć moja pobudka to zwykle 6.45).
Czasem jak wstanę przed szóstą, to rysuje się miła perspektywa całego dnia do wykorzystania. Wszystko dzieje się o godzinę wcześniej, tyle czasu na ciekawe rzeczy do zrobienia :)
Pozdrawiam ranne ptaszki :P

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Katylina pisze:Szczerze? To wy nam powinniście zazdrościć, nie my wam :twisted:
A my to niby czego powinniśmy zazdrościć? Pamiętaj Fanatyk, że gorąca szesnastka prędzej poleci na 22-latka, niż na chłopca co to się nawet golić zbyt często nie musi. :wink:
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

A ja wstaję o 10tej. Mwahaha. Po maturze jest fajnie.
Uerph.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

b_sk pisze:
A my to niby czego powinniśmy zazdrościć? Pamiętaj Fanatyk, że gorąca szesnastka prędzej poleci na 22-latka, niż na chłopca co to się nawet golić zbyt często nie musi. :wink:
Gorąca dwudziestka też ;)

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Skavenblight pisze:
b_sk pisze:
Gorąca dwudziestka też ;)
Za to ile ciałka do kochania na tym chłopcu :P

Poza tym, b_sk, chyba możemy mu zazdrościć. On będzie miał kiedyś tyle lat, co my. My zaś już się nie cofniemy w czasie :cry:

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

b_sk pisze:
Pieniądze czynią cuda :twisted:

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Mate pisze:Poza tym, b_sk, chyba możemy mu zazdrościć. On będzie miał kiedyś tyle lat, co my. My zaś już się nie cofniemy w czasie :cry:
Ale jak on będzie w naszym wieku to już będą inne czasy. Kontrrewolucja obyczajowa zatriumfuje, nie będzie szkół koedukacyjnych i nici z gorących szesnastek. :wink:
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

b_sk pisze:
Mate pisze:Poza tym, b_sk, chyba możemy mu zazdrościć. On będzie miał kiedyś tyle lat, co my. My zaś już się nie cofniemy w czasie :cry:
Ale jak on będzie w naszym wieku to już będą inne czasy. Kontrrewolucja obyczajowa zatriumfuje, nie będzie szkół koedukacyjnych i nici z gorących szesnastek. :wink:
Oj, nie wiem, czy szesnastki ze szkół żeńskich są takie grzeczne...
Chodziłem, przez pierwszy rok liceum, do męskiej szkoły (po tym musiałem zmienić, za mało estrogenu w powietrzu :P

Pamiętam, jak na dyskoteki przychodziły do nas "dziewczynki" z liceów żeńskich... Nie widziałeś takich vampów! :P
Co one wyprawiały na parkiecie, poza nim, w zaciszu pokojów internatu... ojojoj, Fanatykowi trzeba tylko zazdrościć, jeżeli nastąpi ta kontrrewolucja :P

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Mate pisze:
b_sk pisze:
Oj, nie wiem, czy szesnastki ze szkół żeńskich są takie grzeczne...
Chodziłem, przez pierwszy rok liceum, do męskiej szkoły (po tym musiałem zmienić, za mało estrogenu w powietrzu :P

Pamiętam, jak na dyskoteki przychodziły do nas "dziewczynki" z liceów żeńskich... Nie widziałeś takich vampów! :P
Co one wyprawiały na parkiecie, poza nim, w zaciszu pokojów internatu... ojojoj, Fanatykowi trzeba tylko zazdrościć, jeżeli nastąpi ta kontrrewolucja :P
Bardzo ciekawe co wyprawiały, pochwal się :twisted:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Ech, a co może wyprawiać zdesperowana, głodna seksu nastolatka, która ma dłuższy dostęp do faceta raz w tygodniu? ;)

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

niełaapie ten "On" to o mnie czy o fanatyku? :D

Zablokowany