Bazyliszek - Czas Trolla WYNIKI str. 68
Re: Bazyliszek - Czas Trolla (Master, 25-26 lutego Warszawa)
Słyszałem o Will of Chaos (przerzut paniki) o Will of the Gods nic nie wiem
ubiegłeś mnie o jakieś 10 sekund... przerzut paniki to will of chaos...
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
jbc mam plik ab
xYz
pwndShino pisze:book tamurkana z forge worldInferno pisze:skoro CHD są dopuszczone gdzie można znaleść do nich zasady by móc poznać się na kombinacjach ?
Jest też nawet FAQ już
No baGrichalk pisze:Umów się z Grolshekiem na piwo, to Ci wszystko ładnie streściInferno pisze:to akurat wiem
Chodzi mi bardziej może o streszczenie zasad. bo do booka nie mam dostepu a w pliku Ab nie wszytskie zasady sa wyjasnione.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
i co w przypadku, gdy razem z Asusem w jeden oddział wpadł heros, który też zawsze musi rzucać challange?
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Co sie dzieje gdy mamy w combacie Assusa i herosa z jednej armii i ten heros chce rzucic challenge? Moze? Czy assus jest wazniejszy ze swoja zasada?
Assus jest ważniejszy, to mistrz Areny, który odepchnie każdego herosa, by samemu wejść na arenę.
To samo do przyjmowania challenge'a?
Dokładnie to samo co wyżej, zawsze przyjmuje.
Co w przypadku, gdy razem z Asusem w jeden oddział wpadł heros, który też zawsze musi rzucać challange?
Jeżeli gracz ma dwóch herosów, którzy muszą rzucić lub akceptować challenge, może wybrać który to zrobi.
Assus jest ważniejszy, to mistrz Areny, który odepchnie każdego herosa, by samemu wejść na arenę.
To samo do przyjmowania challenge'a?
Dokładnie to samo co wyżej, zawsze przyjmuje.
Co w przypadku, gdy razem z Asusem w jeden oddział wpadł heros, który też zawsze musi rzucać challange?
Jeżeli gracz ma dwóch herosów, którzy muszą rzucić lub akceptować challenge, może wybrać który to zrobi.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Will of Chaos poprawione - oczywiście przerzut paniki.
Wasze pytania dodane.
Wasze pytania dodane.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Tutajec to za miękka faja na Bazyliszka.Przemcio pisze:Będziesz na bazylu Tutajec
Gdyby był twardszy to na pewno by przyjechał....
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Czy jest jakiś fedback apropo bazyliszków??
Sprawdzają się Wam?
Może jakieś fajne koncepcje na modele?
W tym roku za najlepszy model bazyliszka będzie również statuetka
Sprawdzają się Wam?
Może jakieś fajne koncepcje na modele?
W tym roku za najlepszy model bazyliszka będzie również statuetka
Podczas gry są zauważalne, mimo początkowego braku entuzjazmu stwierdzam, ze świetnie urozmaicają grę ; ) Ja grałem na żuku i zawsze robił co powinien generalnie świetna opcja i sa lepiej zbalansowane niż były rok temu to dla mnie pewnik
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"