sprawa nr 2 to najlepszą osłoną dla BSB vs Wraty jest regon DR ustawiony w linię, chroni przed krzykiem i daje outnumbera

pozdro,
Ż.
Moderator: Yudokuno
czytam uważnie i ręce załamuje...kamelot pisze:Garg - Jakbyś doczytał uważnie to byś wiedział, że napisałem, że żeby to ię udało to harpii musi być mało, najlepiej ze 2, wtedy on nabija 3, ja mam 2-3 ran i bsb. Jest remis albo wygrywam o 1![]()
Szarżowanie samotnym bsb jest jeszcze bardziej z dupy bo w banshee se będzie krzyczeć albo odmawiać chalange...
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Krzyknę chalange żeby nie biły we mnie wraithy, nawet z pendantem nie jest pewne, że się przeżyje...GarG pisze:czytam uważnie i ręce załamuje...kamelot pisze:Garg - Jakbyś doczytał uważnie to byś wiedział, że napisałem, że żeby to ię udało to harpii musi być mało, najlepiej ze 2, wtedy on nabija 3, ja mam 2-3 ran i bsb. Jest remis albo wygrywam o 1![]()
Szarżowanie samotnym bsb jest jeszcze bardziej z dupy bo w banshee se będzie krzyczeć albo odmawiać chalange...
Wracając do meritum to po cholere mam jej krzyczeć challange jak i tak musi ze mną walczyć bo jest czempionem i ustawia się zawsze w 1 linii? Zresztą zastanawia mnie gdzie stracisz te 2/3 harpie zwłaszcza jak VC nie mają strzelania poza Banshee ^^ Twój tok rozumowania jest dla mnie nie pojęty wiec...
Dobrym sposobem jest to co pisze Żaba, chociaż też wszystko zalezy od sytłacji
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
wreszcie zrozumialeśGarG pisze: dochodze do wniosku że jestem plewą nie umiem grać i w ogóle nie ogarniam nawet własnej armii którą gram
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
No i o to chodzi, a Pan GarG to niezly przemadrzalec, ale na necie, w rzeczywistosci pewnie nie wychodzi z domu a w szkole na kazdej przerwie dostawal wpier......lsprawa nr 2 to najlepszą osłoną dla BSB vs Wraty jest regon DR ustawiony w linię, chroni przed krzykiem i daje outnumbera![]()
Poznaleś GarG'a? (nie odpowiadaj to pytanie retoryczne)tetsuo pisze:Pan GarG to niezly przemadrzalec, ale na necie, w rzeczywistosci pewnie nie wychodzi z domu a w szkole na kazdej przerwie dostawal wpier......l
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..