![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Shame on you [-X](./images/smilies/eusa_naughty.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Jeśli chce się zrobić dobre fillery potrzeba czegoś więcej.
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
moj fast ostatnio skapiszonował BSB na dysku dzieki brzytwie i miaźmie(-d3I zeby mieć reroll trafieniaAndrzej pisze:He he![]()
IMO shadow jest przereklamowany, przynajmniej na HE. Dobra, można mieć siłe 8/9 z czary, ale po co, skoro lepiej nawalić WL a magię wykorzystać inaczej
Sam gram bez shadowa i jedyne czego mi brakuje, to brzytwy na łucznikach
a czy przejmujesz się magią przeciwnika?Rabsp pisze: narazie komfortowe dla mnie jest nie przejmowanie się antymagią przecinika i bawienie się w obniżanie statystk oraz brzytwowanie PG/SE
Lubię toSemi pisze:taka polityka GW... zawsze tak bylo i bedzie...
niedlugo to z kartonu beda robic modele ale sprzedawac po cenie zlota...
podstawowy zabieg marketingowyPretor pisze:Due to high demand, each Citadel Finecast product is limited to 3 three per customer![]()
![]()