Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Piłka nożna
Nie mam powodu do desperacji. Zwyczajnie kolega przegiął z komentarzami i nie widzę powodu dla którego miałbym mu tego nie wypomnieć. Musiałem zresztą poczekać na Wasz mecz z Bełchatowem. O "Ległej" to może sobie pisać na Wielkiej Polonii. Tutaj zachowajmy pewien poziom. Może i jestem małostkowy jeśli chodzi o piłkę nożną. Pozdrawiam. (Jednocześnie sorry jeśli potraktowałeś to osobiście)
dobrze ze w korku stałem i nie nie zdażyłem na ten mecz
anal terror
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
anal terror
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Już dzisiaj KKS Lech, Kolejorz będzie walczył ze Starą Damą , Juventusem Turyn o 20.30 na TV4 (mecz o 21). Wystarczy remis mniejszy niż 3:3 oraz Man.C musi wygrać z Salzburgiem i już teraz awansujemy
.
Trzymamy kciuki i do boju KOLEJORZ !!!
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Trzymamy kciuki i do boju KOLEJORZ !!!
I believe in Honour.!
cipkowaci włosi mogą sobie mówić co chcą,ale przepisy nie pozwalają sędziemu odwołać meczy ze względu na stopnie C ,jedynie jeżeli murawa nie wytrzyma ,ale jest to już bardzo nowoczesna murawa i nie powinno być grama śniegu, byleby tylko nie było "przemoczone" za bardzo ;/.
LECH LECH KKS
Nigdy nie miałem nic do legionistów (no jak na Ślązaka ma sie rozumieć to i tak to dużo),ale teraz przesadzili... popierają Juve i mają z nimi sztamę...masakra http://www.youtube.com/watch?v=ChxzQ9pWntY
LECH LECH KKS
Nigdy nie miałem nic do legionistów (no jak na Ślązaka ma sie rozumieć to i tak to dużo),ale teraz przesadzili... popierają Juve i mają z nimi sztamę...masakra http://www.youtube.com/watch?v=ChxzQ9pWntY
I believe in Honour.!
oj dlugo ten Rudnevs w Polsce nie pogra ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
mecz ogladam na necie przez sopcasta.Zeppelin pisze:(...)jedynie jeżeli murawa nie wytrzyma ,ale jest to już bardzo nowoczesna murawa i nie powinno być grama śniegu (...)
kiepska jakosc i niska rozdzielczosc sprawiaja, ze czasami nie jestem w stanie zobaczyc graczy juventusu wsrod tego sniegu
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
alez kikut zwalil. moglo byc 2:0
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
alez ladny meczyk.
jednak mam wrazenie, ze gdyby nie taka beznadziejna pogoda, to wynik moglby byc bardziej niekorzystny dla kolejorza.
kotorowski pokazal klase.
jednak mam wrazenie, ze gdyby nie taka beznadziejna pogoda, to wynik moglby byc bardziej niekorzystny dla kolejorza.
kotorowski pokazal klase.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie