Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
To armour lepszy jest.redyforaction pisze:czy sa ploty o jakis przedmiotach ew czarach?
ja osobiscie slyszalem ze pojawi sie tarcza identyczna jak zbroja bogow ale tansza cos wrodzaju eshield tylko z sejvem 3+ bez mozliwosci polepszania i + 1s. ale to tylko ploty
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
Nie pamiętam dokładnie ale to gdzieś chyba tam gdzie był Gauntlet of Power itp.Elgrond pisze:a tak jak już o tym mówicie gdzie można znaleźć jakieś oficjalne zasady do tego armora
bo nigdzie nie mogłem znaleźć oficjalnych zasad a na turniejach są wymagane z góry dzięki
na stronie GWElgrond pisze:a tak jak już o tym mówicie gdzie można znaleźć jakieś oficjalne zasady do tego armora
bo nigdzie nie mogłem znaleźć oficjalnych zasad a na turniejach są wymagane z góry dzięki
Proszę bardzoScimitar pisze:Nie pamiętam dokładnie ale to gdzieś chyba tam gdzie był Gauntlet of Power itp.Elgrond pisze:a tak jak już o tym mówicie gdzie można znaleźć jakieś oficjalne zasady do tego armora
jaka nowa piechote?Kosa pisze:konny heros miły, rydwan beznadziejny, dobrze, ze mam konwersje khemrijskie i jeden z VI ed. SW jacyś tacy śmieszni, zaś reszta pieszych herosów podoba mi isę, ja chce tylko zobaczyć nową piechotę