7 ed. - nowe HE
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Za miesiąc? Coś mi umknęło? Wszędzie gdzie nie zajrzę jest napisane, że podręcznik będzie w listopadzie, przy bardziej optymistycznych wersjach - koniec października. Jaki mamy miesiąc? Czyżbym zapadł w sen jesienny ? Jeśli tak to genialnie
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
A może to mi się coś popiep** whatever. Niedługo będzie podręcznik i tyle
Wstąp do Karczmy pod ZademTroll'a
- Temple Guard
- Falubaz
22 października - Army Deal
5 listopada - podręcznik i pierwsze figurki
5 listopada - podręcznik i pierwsze figurki
Gwardia umiera, ale się nie poddaje
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
- redyforaction
- Powergamer Rozpiskowy
czy sa ploty o jakis przedmiotach ew czarach?
ja osobiscie slyszalem ze pojawi sie tarcza identyczna jak zbroja bogow ale tansza cos wrodzaju eshield tylko z sejvem 3+ bez mozliwosci polepszania i + 1s. ale to tylko ploty
ja osobiscie slyszalem ze pojawi sie tarcza identyczna jak zbroja bogow ale tansza cos wrodzaju eshield tylko z sejvem 3+ bez mozliwosci polepszania i + 1s. ale to tylko ploty
To armour lepszy jest.redyforaction pisze:czy sa ploty o jakis przedmiotach ew czarach?
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
a tak jak już o tym mówicie gdzie można znaleźć jakieś oficjalne zasady do tego armora
bo nigdzie nie mogłem znaleźć oficjalnych zasad a na turniejach są wymagane z góry dzięki
bo nigdzie nie mogłem znaleźć oficjalnych zasad a na turniejach są wymagane z góry dzięki
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
Nie pamiętam dokładnie ale to gdzieś chyba tam gdzie był Gauntlet of Power itp.Elgrond pisze:a tak jak już o tym mówicie gdzie można znaleźć jakieś oficjalne zasady do tego armora
Draconis - FOR EVER !!!
na stronie GWElgrond pisze:a tak jak już o tym mówicie gdzie można znaleźć jakieś oficjalne zasady do tego armora
w tym miejscu gdzie jest opisana stara kampania w Albionie
tam tez jest np Gauntlet od DE opisany
- Temple Guard
- Falubaz
Proszę bardzo : http://us.games-workshop.com/games/gaming/treasures.pdfScimitar pisze:Nie pamiętam dokładnie ale to gdzieś chyba tam gdzie był Gauntlet of Power itp.Elgrond pisze:a tak jak już o tym mówicie gdzie można znaleźć jakieś oficjalne zasady do tego armora
Cały pic polega na tym, że ukryli to na stronie amerykańskiej (na brytyjskiej nie ma) i nie wiedzieć czemu akurat w sekcji HE, skoro są tam też przedmioty dla DE, Imperium i Krasnoludów.
Gwardia umiera, ale się nie poddaje
Hmm ciekawe te przedmioty... ten pancerz spoko zarowno jak i szponik... Na dodatek spoko przedmiot dla dwarfow...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Eeeee.... Wydaje mi się czy dwarfy nie mają magicznych przedmiotów jako takich ?
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
prosze o zaprzestanie spamowania na temat nie zwiazany z plotkami\informacjami\zapowiedziami o nowych HE
całkiem fajni ci Herosi... widac nowe wzornictwo wsród HE
konny heros miły, rydwan beznadziejny, dobrze, ze mam konwersje khemrijskie i jeden z VI ed. SW jacyś tacy śmieszni, zaś reszta pieszych herosów podoba mi isę, ja chce tylko zobaczyć nową piechotę
jaka nowa piechote?Kosa pisze:konny heros miły, rydwan beznadziejny, dobrze, ze mam konwersje khemrijskie i jeden z VI ed. SW jacyś tacy śmieszni, zaś reszta pieszych herosów podoba mi isę, ja chce tylko zobaczyć nową piechotę
spearmani i lucznicy zostaja tacy sami bo juz sa plastikowi..(tak samo SH)..
a piechota elitarna to beda te same figurki co teraz tylko przepakowane do nowych pudeleczek
nie słyszałem nic o nowej piechocie
Ci SW sa całkiem fajni.. choc obecne figurki tez daja rade.
najwiecej nowosci bedzie wsród herosów - bedzie co konwertowac