moze wlaczyc TV i ja ogladacSkavenblight pisze:Ech, a co może wyprawiać zdesperowana, głodna seksu nastolatka, która ma dłuższy dostęp do faceta raz w tygodniu?

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Zauważam u Ciebie zero determinacji w kwestii wmówienia Fanatykowi, że młody wiek jest jego problemem, wstydziłbyś się.Mate pisze:...ojojoj, Fanatykowi trzeba tylko zazdrościć, jeżeli nastąpi ta kontrrewolucja
wszsytko zalerzy od tego z kim ten seks praktykujesz. no ale jak to mowi moj inteligetny kumpel z klasy "kazdego potwora byle by mial otwora"Skavenblight pisze: E tam! Seks jest zdrowszy dla oczu!
Spójrz na mnie proszęSkavenblight pisze:E tam! Seks jest zdrowszy dla oczu!Siasek pisze:moze wlaczyc TV i ja ogladacSkavenblight pisze:Ech, a co może wyprawiać zdesperowana, głodna seksu nastolatka, która ma dłuższy dostęp do faceta raz w tygodniu?
Z prawdziwym katolikiem jakim zapewne Mate jest? Czytać gazetki. Seks przedmałżeński jest be według Kościoła, czyż nie?Skavenblight pisze:Ech, a co może wyprawiać zdesperowana, głodna seksu nastolatka, która ma dłuższy dostęp do faceta raz w tygodniu?
W pierwszej chwili myślałam, że podejrzewasz mnie o jakiś romans z Mate'm!Katylina pisze:Z prawdziwym katolikiem jakim zapewne Mate jest? Czytać gazetki. Seks przedmałżeński jest be według Kościoła, czyż nie?Skavenblight pisze:Ech, a co może wyprawiać zdesperowana, głodna seksu nastolatka, która ma dłuższy dostęp do faceta raz w tygodniu?
W tym wierszyku należy zwrócić uwagę na słowo, napisane wytłuszczoną czcionkąSkavenblight pisze:Mate - ta żądza walki to a propos bitewniaków? To nawet do mnie pasuje
Cóż, każdy miał kiedyś 16 lat, nawet jeżeli to było dawno temu. Działo się wtedy, a działo.Katylina pisze:Z prawdziwym katolikiem jakim zapewne Mate jest? Czytać gazetki. Seks przedmałżeński jest be według Kościoła, czyż nie?
no niestey nei widzialem. o tej porze to ja juz dawno po dornocce wiec zabki i luluSkavenblight pisze:Siasek - oglądałam kiedyś na TVN serial, gdzie był motyw, że chirurga plastycznego zostawiła narzeczona, i zaczęła go podrywać bardzo nieurodziwa pacjentka [nawet po operacjach była brzydka jak dawniej], więc dla świętego spokoju umówił się z nią, ale kazał jej wdziać na głowę papierową torbę. Myślał, że tak się jej pozbędzie, ale babie się spodobało![]()
Serial był w nocy jakoś, koło 12-1, ale i tak pokazywali całkiem ostre scenki.
Mate - ta żądza walki to a propos bitewniaków? To nawet do mnie pasuje
Wyglądają - to znaczy, że w bliskim kontakcie z kobietą nie tylko wygląd jest ważnySiasek pisze:jedyny i ostatni? skaven, nierozumiem dlaczego napaisasl WYGLĄDAJĄ tak. duzymi literami? nic nie wnioslas do tematu. to jzu jest spam w tym poscie twoim!