Galeria jak c'tan chlapie farbą...
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Stormtrooper
- "Nie jestem powergamerem"
Re: Galeria jak c'tan chlapie farbą...
Nie wiem czemu ale pierwsze skojarzenie miałem z bohaterem gry God of War - nie wiem czemu Patrząc na tę figurkę mam wrażenie jakby szła przez pogorzelisko aby dobić rannego przeciwnika. C'tan, są ludzie którzy malują wybitnie, ich prace wgniatają w fotel, sprawiają, że czuję zazdrość bo chciałbym tak malować. Twoje prace są o niebo lepsze od nich, ponieważ Ty dajesz figurkom życie. One zarówno świetnie się prezentują, ale też są niezwykle dynamiczne, sprawiają, że moja wyobraźnie dopisuje sobie oddzielną historię dla każdej figurki. Powinieneś otworzyć szkołę malowania. Jestem pełen podziwu dla Ciebie.
podpis był nieregulaminowy
Nie.Kryzys pisze:Powinieneś otworzyć szkołę malowania.
Co do reszty komentarza to nie przypuszczałem, że można to tak epicko wszystko opisać... Zawsze myślałem, że to są tylko takie śmieszne małe ludziki, które się maluje a później albo stawia na półkę albo gra. Bynajmniej ja tak robię
bynajmniej to nie przynajmniejctan pisze: Bynajmniej ja tak robię
jak patrzę na te prace to motywują mnie do nauki... mam nadzieję, że kiedyś będę w stanie powiedzieć: "ku*wa, w końcu udało się osiągnąć podobny poziom jak c'tan"
Hancock pisze:Goooooda dżaaab
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
Życzę powodzenia;-)Smh pisze:jak patrzę na te prace to motywują mnie do nauki... mam nadzieję, że kiedyś będę w stanie powiedzieć: "ku*wa, w końcu udało się osiągnąć podobny poziom jak c'tan"
Hancock pisze:Goooooda dżaaab
Ja zwątpiłem
PK w sumie jest takie samo jak PVP tylko jesteś czerwony i wszyscy chcą Cię zabić
pokażę wam misiaczka kolorowego, który właśnie powstaje, wiem, że takie lubicie nawet jak nie skończone bo to w końcu WFB
Dawno mnie nie było a tyle piękności:)
- cotez świetny
- czołg niszczy, bardzo fajne konwersje, wyrzutnie granatów super wyglądają;)
- eldar ma kolorystykę nieciekawą i płaszcz słaby;) a szkoda bo z przodu sporo roboty przy modelu
- chaośnicy bardzo fajni, super podstawki:)
- no i mysz mi się bardzo podoba, ciśnij ją, nie mogę się doczekać;)
- cotez świetny
- czołg niszczy, bardzo fajne konwersje, wyrzutnie granatów super wyglądają;)
- eldar ma kolorystykę nieciekawą i płaszcz słaby;) a szkoda bo z przodu sporo roboty przy modelu
- chaośnicy bardzo fajni, super podstawki:)
- no i mysz mi się bardzo podoba, ciśnij ją, nie mogę się doczekać;)
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
SKÓRA Erghhhh.....
hahhahahahaah
.....ale to dopiero początek zabawy ze szczurzastym, ja czekam na koniec jak już będzie wszystko zrobione, skóra będzie miała jeszcze jakieś przebarwienia (fiolety, zielenie), jakieś inne gadżety typu drobne szarmy itd. Cieszę się bardzo, że w końcu trafiłem na klienta który chce malować u mnie dużo fajnych szczurasów bo to moje ulubione figurki z WFB.
.....ale to dopiero początek zabawy ze szczurzastym, ja czekam na koniec jak już będzie wszystko zrobione, skóra będzie miała jeszcze jakieś przebarwienia (fiolety, zielenie), jakieś inne gadżety typu drobne szarmy itd. Cieszę się bardzo, że w końcu trafiłem na klienta który chce malować u mnie dużo fajnych szczurasów bo to moje ulubione figurki z WFB.
Szczur jak szczur - malowanie C'tanowskie jak malowanie (zajebiste) ale ja je...e ...coś TY zrobił z tą podstawką to jest masakra.
Nie czekam na szczura tylko na malowanie tego base bardzo mi się podoba i chyba sam zacznę bardziej się przykładać do podstawek.
Nie czekam na szczura tylko na malowanie tego base bardzo mi się podoba i chyba sam zacznę bardziej się przykładać do podstawek.
Klient chciał podstawkę do grania, dlatego jest w sumie mało rozbudowana, jak już ją pomaluję to dodam do niej całkiem sporo małych szczurasów i brudną wodę, po dodaniu wody i wszelakich bajerów będzie fajnie.Rothand pisze:Szczur jak szczur - malowanie C'tanowskie jak malowanie (zajebiste) ale ja je...e ...coś TY zrobił z tą podstawką to jest masakra.
Podstawka ma być dopełnieniem modelu i w wielu wypadkach ratuje model. No ja też się muszę bardziej przykładać do podstawek bo często idę po takiej łatwiźnie że aż wstyd...
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
A no zajebista zajebistość powstaje;)
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Patrząc na Twoje malowanie odczuwam prawie erotyczną przyjemność.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Genialna podstawka
Kurde, gdybym wiedział jak są gry bitewne po łacinie to stwierdziłbym u nawiedzonego odpowiednią filię
Kurde, gdybym wiedział jak są gry bitewne po łacinie to stwierdziłbym u nawiedzonego odpowiednią filię
Dziś wysłałem zapytanie do jednego rzeźbiarza o zrobienie Alicji w krainie czarów, to taki ogólny zarys mojego pomysłu, o ile fundusze pozwolą to sprawię sobię takie coś. Oczywiście to tylko mój nieudolny szkic daleki od tego co bym chciał Ale grunt, że idea została przekazana.
Gość który ma to rzeźbić ma równie popieprzone pomysły co ja to myślę, że to mu przypadnie do gustuJochnyWalker pisze:perwersyjnie ^^