Bazyliszek - Czas Trolla WYNIKI str. 68
Re: Bazyliszek - Czas Trolla (Master, 25-26 lutego Warszawa)
mi się sprawdza Assus i potwierdzam to co mówi Qc udało wam się bazyle nieźle zbalansować
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
Ja grałem Asussem i powiem, że jest barddzo dobrze wyważony. Brak lotu czyni go mniej mobilnym, a 2W powodują, że nie ma szans zablokować klocka piechoty. Reszta także w porządku.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Ja sam już nie wiem czym zagram
Miałem grać "sobą", ale tak patrzę na innych kolegów i też fajnie
W każdym razie z tego co grałem na brokule to też mi się spisywał, zawsze wychodził tam gdzie był potrzebny i zdejmował niewygodne rzeczy albo blokował kluczowe oddziały
Miałem grać "sobą", ale tak patrzę na innych kolegów i też fajnie
W każdym razie z tego co grałem na brokule to też mi się spisywał, zawsze wychodził tam gdzie był potrzebny i zdejmował niewygodne rzeczy albo blokował kluczowe oddziały
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
-
- Falubaz
A ja zagrałem już 6 bitew z Bazyliszkami i naprawde bardzo fajne boosty dają, a do tego wyważone. Barbie FTW!!!
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Zauważyliśmy, że nie zamieściliśmy linku z oceną malowania na przykładach.
Here it goes:
Dodano przykłady oceniania modeli!!!
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=24&t=21452
P.S. Przypominam też, aby nie zostawiać zgłoszeń na ostatnią chwilę. Nie będzie premiowanej możliwości zmian w rozpisce. Rozpiski nadesłane po terminie lub poprawki błędów po terminie nie będą premiowane 5 punktami!
Wyprzedzając pytanie:
-Czy jeśli wyślę błędną rozpiskę we wtorek o 23:30, a poprawię ją w środę to dostanę premię +5 punktów??
-Nie, karwasz twarz, nie dostaniesz!
Wysłanie poprawnego zgłoszenia do 21.02.2012 do 23.59 premiowane jest dodatkowymi 5 dużymi punktami do klasyfikacji generalnej.
Here it goes:
Dodano przykłady oceniania modeli!!!
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=24&t=21452
P.S. Przypominam też, aby nie zostawiać zgłoszeń na ostatnią chwilę. Nie będzie premiowanej możliwości zmian w rozpisce. Rozpiski nadesłane po terminie lub poprawki błędów po terminie nie będą premiowane 5 punktami!
Wyprzedzając pytanie:
-Czy jeśli wyślę błędną rozpiskę we wtorek o 23:30, a poprawię ją w środę to dostanę premię +5 punktów??
-Nie, karwasz twarz, nie dostaniesz!
Wysłanie poprawnego zgłoszenia do 21.02.2012 do 23.59 premiowane jest dodatkowymi 5 dużymi punktami do klasyfikacji generalnej.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Podczepiam się pod pytanie, chętnie bym pograłMorrok pisze:
No i jakiegoś poksa ktoś ogarnia?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Niezłe atrakcje. Jeba***o za darmo
Spokojnie, tym razem nie wpuścimy Morroka, to nikt nas nie powinien wyrzucać.Cosmo pisze:A czy w tej drewnianej klimatycznej knajpce z fajna barmanka nie wyrzucilii nas przypadkiem o polnocy?
A tak na serio, to mamy drobne komplikacje finansowe i knajpa w Łomiankach stoi pod znakiem zapytania.
Spokojnie jestem w stanie zaklepać knajpę w Warszawie, ale nie wiem ile osób będzie chciało się fatygować, chociaż połączenie nie jest takie złe. Więcej informacji jutro lub w poniedziałek poda oficjalnie Kalafior.