Heh...
Fajnie ktoś tu niedawno napisał, że feniks tak ale jako symbol mityczny stwór nawet w swiecie warhammera, legenda...
No nic, czekajmy na Furiona i jego info, moze coś jeszcze podrzuci

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
aha, czaje - rozumiem, że ten przedrostek "demi" oznacza nie-latacza...Byqu pisze:Demifenix? Fenix bez skrzydeł, jak u demigryfów?
Hmm, mam o koło 15 Gryfów z IoB, których celem są konwersje. Może jednak powinienem zmienić ich przeznaczenie, hmmel Victor pisze: BTW - trzeba bylo kupować gry z IOB, jak były po 20 zetaw dziale kupuj już są oferty na skup każdej ilości
- czyżby to miało jakiś związek
![]()
Wyłoniły się z lodu?Kosa pisze:wyłoniły się z ognia...ot tak, takie małe
Ale skąd lodowe?
Przedrostek "demi-" oznacza "pół-"aha, czaje - rozumiem, że ten przedrostek "demi" oznacza nie-latacza...
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Gniewko pisze:
Zgadzam się w100%. Badziewne plastikowe zabawki jak z kiosku ruchu. Figurki projektowane na kompie niemaja duszy. Stare metalowe wzory byly wspaniałe a teraz...faj3r pisze:Modele...?Furion pisze:Phoenix Riders.
Modele:
- tragiczne?
- żenujące?
- zabawki dla dzieci?
brak mi słów.
Chyba w okolicy Wielkiej Nocy wzywanie imienia Pana Boga na daremne jest większym grzechem niż zwykle, więc się powstrzymam.
Skomentuję to tak - dobrze, że mój Stegadon wczoraj doszedł. Przerzucam się w 100% na Lizardmenów oraz Warmachine.
Może plotki dotyczące zasad są piękne, ale modele, to jest jakiś chory żart. Gorsze mogły być tylko Lwy i nie mam pewności czy nie postawić tu znaku "=".
...a to co ma klimat, czyli smok, pozostał tak badziewny jak jest teraz.