RUM-ors 8 ed Brodacze.
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: RUM-ors 8 ed Brodacze.
lol ale ten filmik sporo wniósł ;D hahahhaa
Te filmiki GW to jest jakaś masakraGrand Admiral Thrawn pisze:
OMG!!!!!! O YEAH!!! YES!!!YES!!!YES!!!
http://www.youtube.com/watch?v=56Kd-A1R ... r_embedded
Lava Dragon jak w Heroes VAfro pisze:widać było smoka ;p
Ostatnio zmieniony 27 sty 2014, o 11:20 przez Azgaroth, łącznie zmieniany 1 raz.
Sam jestes kilof! To jest odglos mlota kowalkiego
Moze zycie juz nigdy nie bedzie takie samo po tym filmiku :p
Moze zycie juz nigdy nie bedzie takie samo po tym filmiku :p
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta
www.facebook.com/XIIIKohorta
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nie było słychać rżenia koni/kucyków Pewnie kawaleria jest najściślej strzezoną tajemnicą i dlatego tego dźwięku nie zamieścili
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Chyba TobieKubcio pisze:Filmik 18 sekund, noc nie wnosi, ale ciśnienie skoczyło
Czytam tak te komentarze i zastanawiam się, ile z nich jest napisane serio, a ile z jajem . Bo nie wyobrażam sobie jakoś, żeby ktoś się emocjonował czymś takim ...
Ten rodzaj teaser'a przypomina oglądanie sceny walki dwóch niedźwiedzi polarnych podczas śnieżycy, kiedy cierpi się na śnieżną ślepotę. Podobnie jak wszystkie wypuszczane przez GW. To ich domenta - wow taki podkład, wow takie zwroty akcji, wow wow.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Ej ludzie to zawalisty filmik - niedługo rozdanie oskarów. Czarny koń nagród?
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Bez wątpienia najlepszy film animowany
Ale fakt faktem, że jest to totalna tragedia i blamaż dla firmy która życzy sobie kupę kasy za wydawane przez siebie figsy a nie stać ją, żeby zrobić jakąkolwiek porządną zapowiedź. Idąc obecnymi trendami GW, to w maju pokażą 10 sekundowy film z drzewem i świstem strzał w tle i będzie to kolejna wielka zapowiedź Jak ma to być w takiej formie jak obecnie, to lepiej by było żeby dali na główną stronę info z oficjalną datą i nie bawili się w tą żenadę nigdy więcej
A nie wkleili tam czasem penisa jak w Fight Club? Bo ja po obejrzeniu nowych hammków i tego teasera chciałem płakać... Ile, 17 lat czekania na nowy wzór hammków? I taka kupa?Niedziel pisze:To przekaz podprogowy, mruga obraz, bo co 4 klatka jest wstawiony napis, zmuszający do kupowania tylko nowych modeli!
Ostatnio zmieniony 27 sty 2014, o 12:10 przez Danrakh, łącznie zmieniany 1 raz.
Zniosę wszystko pod warunkiem, że to komplement.
Tylko na tym forum dyskusja 6 stron jest o tym JAK bede wygladac modele a nie JAKIE beda mialy zasady...
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Nie wiem co wy macie do tych nowych hamków, mi się bardzo podobają! Szkoda tylko, że tacy drodzy będą