DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI 2014, Łomianki, wyniki str 53
Re: DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI 2014, 23-24.08, Łomianki
Kaleson wygrał internet :< Umieram.
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
Wie ktoś może, czy z centralnego dworca PKP w wawie jeździ jakiś bus do łomianek? Ewentualnie jak się dostać z PKP na dworzec PKS?
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Najłatwiej doczłapać się do metra -> kierunek młociny. Wysiadać na metro marymont lub metro młociny na pętli szukać autobusu oznaczonego Ł lub BiS. Bilet kupujcie u kierowcy bo to nie jest komunikacja Warszawska.
orientacyjny czas dojazdu to Metro-Centrum do Metro-Młociny :20 minut
Metro-Młociny przystanek ICDS Łomianki - ok. 30-35 min. Autobusy startują średnio co 15 minut.
orientacyjny czas dojazdu to Metro-Centrum do Metro-Młociny :20 minut
Metro-Młociny przystanek ICDS Łomianki - ok. 30-35 min. Autobusy startują średnio co 15 minut.
Z moją orientacją w mieście na poziomie -1000, Warszawskim metrem dojadę do Gdańska...
Nie ma czegoś bezpośredniego?
Nie ma czegoś bezpośredniego?
@Matis, na szczęście dalej niż na Młociny nie zajedziesz, to ostatnia stacja
Matis z tego pamiętam (jezdzilem pare razy z Mlocin polskim busem do bdg) to dworzec autobusowy masz od razu obok metra, takze naprawde dasz rade
Dobra, coś wymyślę.
- Pedrodilgur
- Chuck Norris
PodbijamPedrodilgur pisze:Siemka, może nie w temacie, ale nie znalazłem żadnego lepszego, pożyczy ktoś rydwan chaosu?
ma ktoś oddział 14 kawalerzystów ( emp)
zapłata w złocistym napoju %%
zapłata w złocistym napoju %%
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
-
- Kretozord
Szukam transportu ze Śląska. Może być piątek w dzień, może być sobota rano.
W zależności od pory wyjazdu mogę podjechać: najłatwiej do Tarnowskich Gór, Bytomia, Chorzowa, Katowic; trudniej do Gliwic, Zabrza; reszta do dogadania.
Może ma ktoś miejsce w furze? Nie mam za dużo bagażu.
W zależności od pory wyjazdu mogę podjechać: najłatwiej do Tarnowskich Gór, Bytomia, Chorzowa, Katowic; trudniej do Gliwic, Zabrza; reszta do dogadania.
Czy ktoś mnie przekima w piątek?
Ja Cię mogę zgarnąć, pojedziemy w sobotę rano. Na PM napisz skąd Ci najlepiej, na pewno będę jechał przez Katowice, a potem już na W-wę.paulinka17 pisze:Szukam transportu ze Śląska. Może być piątek w dzień, może być sobota rano.