Seriale wszelakie
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Seriale wszelakie
No ale wracając
Fox po przynajmniej dla mnie bardzo dobrym Legionie atakuje kolejnym serialem X-MEN'owym
https://www.youtube.com/watch?v=bvyJfspGN3E
Fox po przynajmniej dla mnie bardzo dobrym Legionie atakuje kolejnym serialem X-MEN'owym
https://www.youtube.com/watch?v=bvyJfspGN3E
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Skończyłem Flasha.
The CW (czyli stacja która to tworzy) MA MEGA WIELKI PIERDOLONY PROBLEM. Robią dobry 1 sezon serialu. Trochę gorszy drugi. A trzeci to już tragedia. I mamy powtórkę z rozrywki. 3 sezon ssie i to mocno. A skakanie w czasie to już gruba przesada co się tam odpierdziela....
The CW (czyli stacja która to tworzy) MA MEGA WIELKI PIERDOLONY PROBLEM. Robią dobry 1 sezon serialu. Trochę gorszy drugi. A trzeci to już tragedia. I mamy powtórkę z rozrywki. 3 sezon ssie i to mocno. A skakanie w czasie to już gruba przesada co się tam odpierdziela....
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Aaaa
Skończyłem też wczoraj Gotham.
Dobre zakończenie sezonu. A byłoby jeszcze lepsze gdyby wątek Bruce'a nie był tak napchany. Ja rozumiem pomysł itd ale tu trochę za dużo dali. Jakieś treningi cuda na kiju potem jeszcze Ra's al Ghul (aktor grający chujowy jak się patrzy ten z arrowa już lepszy był ;D).
Pojawienie się Fish = WTF?
. Ale król podziemia jest jeden i to najważniejsze 

Skończyłem też wczoraj Gotham.
Dobre zakończenie sezonu. A byłoby jeszcze lepsze gdyby wątek Bruce'a nie był tak napchany. Ja rozumiem pomysł itd ale tu trochę za dużo dali. Jakieś treningi cuda na kiju potem jeszcze Ra's al Ghul (aktor grający chujowy jak się patrzy ten z arrowa już lepszy był ;D).
Pojawienie się Fish = WTF?

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Nie ogladalem teraz CW i chyab nie nadrobie
Dobrze ze pingwin robi swoje 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
-Qc- pisze:Nie ogladalem teraz CW i chyab nie nadrobieDobrze ze pingwin robi swoje
Nie warto

A Pingwin zamiata i to ostro

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Ale taki Arrow miał niezły pierwszy sezon i świetny drugi sezon. Dopiero trzeci był słaby, czwarty tragiczny a piąty słaby jak trzeci.Gokish pisze:Skończyłem Flasha.
Artein pisze:Ale taki Arrow miał niezły pierwszy sezon i świetny drugi sezon. Dopiero trzeci był słaby, czwarty tragiczny a piąty słaby jak trzeci.Gokish pisze:Skończyłem Flasha.
Wiele to się nie różni od tego co mówię

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Preacher trzyma poziom ;P
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
-
- Plankton
- Kontakt:
Mi przypadł do gustu ten specyficzny humor 

-
- Falubaz
Dzisiaj miał swoją premierę kolejny serial Netflixa - Defenders -> O ile ani Jessicy Jones, ani Luke'a Cage'a wcześniej nie oglądałem ->Widziałem Ironfista (średniawo-słaby) i Daredevila (Bardzo dobry), to po 2 odcinkach muszę przyznać, że całkiem fajnie się to ogląda.
Ozark polecam
a ty zobacmcz jj swietna seria

Siadać i oglądać
dobrze zrobione jest.
Ninja Edit
Skończyłem. 8 odcinków tylko. Poziom całości DD1 imo. Bardzo fajna praca kolorami (co widać było w każdej serii tu jest tak samo). Zakończyli pierwszy serialowy etap świata.
i HAAAAAAAAAAJP PUNISHER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ninja Edit
Skończyłem. 8 odcinków tylko. Poziom całości DD1 imo. Bardzo fajna praca kolorami (co widać było w każdej serii tu jest tak samo). Zakończyli pierwszy serialowy etap świata.
i HAAAAAAAAAAJP PUNISHER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Shingeki no Kyojin ATAK TYTANÓW w wersji kreskówkowej- oglądał ktoś?
Kloc orków wbija się w 3 obslugantów i krasiowego master inżyniera- fartem wbija ino 1 rane, krasie oddają 5 ran i orkowie czmychają...po kilku nieudanych szarżach- kloc orków znika bezpowrotnie a inżynier spokojnie wraca do maszyny...
Tak.
Całkiem spoko. Tylko czasem wszystko długo trwa i w czasie odcinka wydarzy się jedna ciekawa rzecz i wszystko się ciągnie.
Całkiem spoko. Tylko czasem wszystko długo trwa i w czasie odcinka wydarzy się jedna ciekawa rzecz i wszystko się ciągnie.

no jak to tego typu serial. film też oglądałem- też jest spoko no i dzieje się zdecydowanie więcej.
Kloc orków wbija się w 3 obslugantów i krasiowego master inżyniera- fartem wbija ino 1 rane, krasie oddają 5 ran i orkowie czmychają...po kilku nieudanych szarżach- kloc orków znika bezpowrotnie a inżynier spokojnie wraca do maszyny...
- wind_sower
- Masakrator
Narcos sezon 3. Daję okejkę!
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
Dlaczego nikt nie rozmawia o zwyczajowych serialach?
Wróciły już Gotham, Arrow, Flash, Legends i Supergirl.
Gotham póki co jest bardzo ok. Bruce stał się naprawdę dobrą postacią. To jak zagrał na aukcji (chyba w 3 odcinku) było świetne, bardzo w stylu, w jakim Bruce Wayne powinien się zachowywać publicznie.
Seriale CW po dwóch odcinkach szału nie robią ale to tylko dwa odcinki, więc może się rozkręcą.
Mamy też, moim zdaniem, całkiem udany serial Gifted, czyli X-Men ale bez tych naprawdę dużych imion. Mamy natomiast Polaris, Blink czy Thunderbirda. Całkiem niezła obsada jak na taki serial. Do tego jednym z reżyserów jest Bryan Singer.
Wróciły już Gotham, Arrow, Flash, Legends i Supergirl.
Gotham póki co jest bardzo ok. Bruce stał się naprawdę dobrą postacią. To jak zagrał na aukcji (chyba w 3 odcinku) było świetne, bardzo w stylu, w jakim Bruce Wayne powinien się zachowywać publicznie.
Seriale CW po dwóch odcinkach szału nie robią ale to tylko dwa odcinki, więc może się rozkręcą.
Mamy też, moim zdaniem, całkiem udany serial Gifted, czyli X-Men ale bez tych naprawdę dużych imion. Mamy natomiast Polaris, Blink czy Thunderbirda. Całkiem niezła obsada jak na taki serial. Do tego jednym z reżyserów jest Bryan Singer.