Figurki Ignis & Rakso - 23.08.16
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Re: Figurki Ignis & Rakso - 10.04.2010 Skinki...
Tak, podstawki miały przedstawiać dno morza, ale na następne mam już nowy pomysł żeby wyglądały bardziej morsko
Co do następnych oddziałów to zaczęte mam już terko-płaszczki, postanowiłem je wyrzeźbić, jednak teraz nie bardzo mam czas je dokończyć.
Mam też już plany na praktycznie wszystkie jednostki, które mają się pojawić w tej armii ale to niech będzie na razie moja słodka tajemnica
Co do następnych oddziałów to zaczęte mam już terko-płaszczki, postanowiłem je wyrzeźbić, jednak teraz nie bardzo mam czas je dokończyć.
Mam też już plany na praktycznie wszystkie jednostki, które mają się pojawić w tej armii ale to niech będzie na razie moja słodka tajemnica
Ktora wersja gry, slann czy carni?
Jak powie chociaz jaki lord nie pytam od razu jak bedzie zrobiony
Chociaz oldblood na wielkim koniku morskim brzmi sycaco...
Chociaz oldblood na wielkim koniku morskim brzmi sycaco...
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Czekam na wersje finalna, bo poki co wydaje mi sie bardzo niedokladnie pomalowany i troche na odwal porownujac do reszty Twoich grac.
Po lewej na grzywie za bardzo widać przejścia, ale jak będzie skończony to ocenię
- Master of reality
- Oszukista
Rakso ukradłeś mój pomysł na podwodne Lizaki!
Też mi się marzyły takie jaszczurki podwodne ze Slannem-ośmiornicą i Enginem-żółwiem morskim
Co do Wampa to nie podoba mi się ten brąz na szyi konia, ale i tak jest super
Też mi się marzyły takie jaszczurki podwodne ze Slannem-ośmiornicą i Enginem-żółwiem morskim
Co do Wampa to nie podoba mi się ten brąz na szyi konia, ale i tak jest super
I sold my soul for rock'n roll
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Szczerze mówiąc po dokładnym obejrzeniu tej figurki z bliska nie wiem czy chciałbym ją malować. W wielu miejscach jest dziwna, jakieś zgrubienia w miejscu gdzie powinno być gładko i prosto, jakieś załamania, szmato-skrzydła to już w ogóle wyzwanie żeby je jakoś sensownie pomalować. Szukaliśmy na necie fotki żeby zobaczyć jak inni wybrnęli z niektórych rzeczy ale jakoś nikt się nie chwali tym modelem pomalowanym...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Gamezone i wszystko jasne
Model paskudny, wygląda na to, jakby rzeźbiarz miał dobry pomysł i zabrał się do niego po pijaku.
A co do malowania, to bardzo fajne, jak na trudność modelu naprawdę porządne. Przydałoby mu się zbroję jeszcze rozjaśnić, a i obejrzeć ze wszystkich stron, bo gdzieniegdzie ta ostatnia warstwa na czarnym/szarym za bardzo jest oderwana od reszty. Poza tym - bardzo fajnie, chociaż to nie moje zestawienie kolorów.
Model paskudny, wygląda na to, jakby rzeźbiarz miał dobry pomysł i zabrał się do niego po pijaku.
A co do malowania, to bardzo fajne, jak na trudność modelu naprawdę porządne. Przydałoby mu się zbroję jeszcze rozjaśnić, a i obejrzeć ze wszystkich stron, bo gdzieniegdzie ta ostatnia warstwa na czarnym/szarym za bardzo jest oderwana od reszty. Poza tym - bardzo fajnie, chociaż to nie moje zestawienie kolorów.
a ja bym proponowal wziazc cazki, pilnik i gs i wypieprzyc te szmaty sterczace (czy to skrzydla ) wiem ze troche pracy to bedzie kosztowac tym bardziej ze model juz mazany ale czuje ze wyjdzie to tylko na dobre. Z reszta tego ducha ze sztandaru tez bym wypieprzyl i dal albo jakas sensowna szmate albo samemu cos zrobil, z tego co pamietam po starych pracach rakso potrafi troche dlubac w gs