Piłka nożna

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Re: Piłka nożna

Post autor: Piotras »

Peszko tez w bardzo dobrej formie, co do pogody, nie ma co gdybać... ;) Jakby była inna, to byłby inny mecz ;P

Awatar użytkownika
Zeppelin
Falubaz

Post autor: Zeppelin »

LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEECH !!!!!!!

Tak się rodzą LEGENDY.! Peszko mój bóg !
I believe in Honour.!

Awatar użytkownika
Dzoooma
Chuck Norris

Post autor: Dzoooma »

Zeppelin pisze: Nigdy nie miałem nic do legionistów (no jak na Ślązaka ma sie rozumieć to i tak to dużo),ale teraz przesadzili... popierają Juve i mają z nimi sztamę...masakra
Nie wiem czemu Cię to dziwi. Juve popieraliśmy przed wynikiem losowania grup i nadal będziemy popierać. Kolejny powód do zazdrości, nasze znajomości. Zanim wszyscy rzucą się na mnie z pazurami, powiem, że liczyłem na awans Lecha z patriotycznych powódek. Gratuluję historycznego wyniku. Brawo Lech! FORZA JUVE!
Obrazek
Zapytaj mnie co sądzę o GW...

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Ale Lech dziś słabo grał, prawie tak słabo jak Juventus. Mimo kiepskiego meczu gratuluję awansu.
Obrazek

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

Lepszy awans niż nic ;) A cóz, słabo czy nie, liczy się efekt, czy jakoś tak :P
Ja się na piłce nie znam, nie wiem kto z kim ma sztamę, nie zazdroszczę niczego :) bardziej lokalny patriotyzm i po prostu się cieszę, że "nasza", tj. w końcu jakaś polska ekipa gra...

DZIK
Oszukista

Post autor: DZIK »

@up - dobre podejście

@Kalesoner - to kosmos był po skumulowanym żalu na poziomie kelnerów z intertoto z ostatniego ćwierćwiecza serwowanym na ogół przez polskie drużyny
kiedy nasze zawodowe tuzy gasili podkaukascy górale z wymarłych miasteczek czy wąsaci robotnicy z fabryki telewizorów

Rodzima liga - jest tak zorganizowana i wiarygodna - że wygląda jak występ Cartmana na paraolimpiadzie
Dlatego z każdego wyniku z racjonalnej klasy przeciwnikiem - pozwalającego zapomnieć o tym szambie dla dzieci i dresów jakim jest liga.pl - trzeba się cieszyć
bo - inaczej - życia może nie starczyć w oczekiwaniu na "polski sukces"

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

No pewnie, że sukces jest i wreszcie widać zaangażowanie, z tego trzeba sie cieszyć. Niestety piłkarsko Lech nic wielkiego nie pokazał, nawet Peszko, nad którym się niektórzy zachwycają, praktycznie nic nie zrobił poza kopaniem piłki do przodu.
Obrazek

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

http://www.youtube.com/watch?v=-TtruzMfXZU

Do linii środkowej ten strzał nie doleciał...
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Zeppelin
Falubaz

Kalesoner pisze:Niestety piłkarsko Lech nic wielkiego nie pokazał, nawet Peszko, nad którym się niektórzy zachwycają, praktycznie nic nie zrobił poza kopaniem piłki do przodu.
Tak to już jest ,że w piłce trzeba tę piłkę kopać...pozatym wolę jak się kopie do przodu niż do tyłu...(wiesz Messi w ostatnim meczu z Realem też nic wielkiego nie pokazał poza kopaniem piłki :wink: ) Nie wiem co dla Ciebie znaczy "pokazanie piłkarsko czegoś wielkiego",ale wszystkie mecze Lecha w lidze Eurpoejskiej bardzo mnie "piłkarsko" usatysfakcjonowały i jestem szczęśliwy ,że jest w Polsce choć jedna drużyna której gra z bardzo znanymi i dobrymi drużynami na poziomie ,po których meczach zamiast wstydu czuję radość.
I believe in Honour.!

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Zeppelin pisze:[(wiesz Messi w ostatnim meczu z Realem też nic wielkiego nie pokazał poza kopaniem piłki :wink: )
To chyba inny mecz oglądaliśmy.
Obrazek

Awatar użytkownika
Lueviel
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Lueviel »

Kielon pisze:
Zeppelin pisze:[(wiesz Messi w ostatnim meczu z Realem też nic wielkiego nie pokazał poza kopaniem piłki :wink: )
Dla większości "znawców" piłki nożnej, jak napastnik nie strzelił bramki to nie zagrał dobrego meczu :roll:
Rzeczywistość jest jednak inna - Messi obok Busqetsa i Villi to dla mnie najlepszy gracz meczu. To jak obsłużył Villę to wręcz poezja...
WFB: Ogre Kingdoms

Awatar użytkownika
Dzidzia
Mudżahedin

Post autor: Dzidzia »

Byłem na meczu z Juve, na trybunach ^^ Co ciekawe urodziłem się w Poznaniu i tutaj póki co mieszkam, poniekąd interesuję się piłką nożną, ba, gram nawet nie najgorzej, a mimo to był to mój pierwszy raz na meczu Lecha. No cóż, klimacik i atmosfera, extra, dialogi w tramwaju dojazdowym (tzw. "wesoły tramwaj" :lol2: ), zajebiste, temperatura i czas oczekiwania na cokolwiek co mogłoby człowieka w okolice domu zawieść-masakra.

Co do meczu, z trybun w pizdu nic nie było widać od momentu, gdy zaczął padać dość mocny śnieg. Widziałem natomiast w szczegółach akcje z kikutem, rzeczywiście spieprzył strasznie. Tak naprawdę zarzuty, że obie drużyny grały słabo, są nie na miejscu. Widać było, że się starali, tylko, że na rozwinięcie pełni klasy piłkarskiej po prostu nie pozwalały warunki na boisku (zaśnieżonym kompletnie).

P.S. Jak po meczu w tym cholernym tłumie pod stadionem ktoś zaczął "kto nie skacze, ten za legią", myślałem że umrę :D
Parravon pisze:
mi_hau pisze:w RB nie ma ze Terki to Flaing Skirmisza jedynie - cold blod, Poison, flaing cavalary
Człowieku jaka " Flaing Skirmisza" #-o mają zasadę Flying Cavalry a w rulebook-u poczytaj sobie o zasadach Flyers od strony 68 czytaj wszystkie zasady to nie będziesz miał takich problemów.

Awatar użytkownika
Dzoooma
Chuck Norris

Zachęcam do regularniejszego odwiedzania stadionu a na pewno poznasz jeszcze wiele ciekawych tekstów skierowanych przeciwko nam. (Legia pisze się z wielkiej litery)
Obrazek

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

Dzidzia pisze:Co do meczu, z trybun w pizdu nic nie było widać od momentu, gdy zaczął padać dość mocny śnieg.
Czyli to jednak prawda :D

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Dzidzia
Mudżahedin

Zachęcam do regularniejszego odwiedzania stadionu a na pewno poznasz jeszcze wiele ciekawych tekstów skierowanych przeciwko nam. (Legia pisze się z wielkiej litery)
Wspaniale, nie specjalnie rozumiem, po co to ciśnienie. No cóż, nie jestem zainteresowany prawie wcale naszą ligą, właśnie ze względu na tego typu płytkie i bezsensowne walki międzyklubowe.
Jak po meczu w tym cholernym tłumie pod stadionem ktoś zaczął "kto nie skacze, ten za legią", myślałem że umrę
Nie sądzisz, że to raczej odnosiło się do tego, że po prostu ciężko było wytrwać na tym meczu przy takiej temperaturze i ilości kibiców? No chyba, że ktoś lubi ze zdrętwiałymi od mrozu kończynami sobie pofikać w totalnym ścisku i zadymie.
Czyli to jednak prawda :D
No tak to mniej więcej wyglądało od pewnego momentu :lol2:

Pozdrawiam i no offence :wink:
Parravon pisze:
mi_hau pisze:w RB nie ma ze Terki to Flaing Skirmisza jedynie - cold blod, Poison, flaing cavalary
Człowieku jaka " Flaing Skirmisza" #-o mają zasadę Flying Cavalry a w rulebook-u poczytaj sobie o zasadach Flyers od strony 68 czytaj wszystkie zasady to nie będziesz miał takich problemów.

Awatar użytkownika
Dzoooma
Chuck Norris

Ale ja nie pisałem tego z ciśnieniem. Nie obraziłeś mnie i ja również nie miałem zamiaru urazić Ciebie.
Nie sądzisz, że to raczej odnosiło się do tego, że po prostu ciężko było wytrwać na tym meczu przy takiej temperaturze i ilości kibiców?
To raczej element każdego powrotu komunikacją miejską po meczu. U nas jest "kto nie skacze ten z Polonii/policji". U Was jest to Legia.

(A i naprawdę zachęcam Cię do chodzenia na ligę) Również pozdrawiam.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dzidzia
Mudżahedin

"Kto nie skacze, ten z policji" też się pojawiło :wink:
(A i naprawdę zachęcam Cię do chodzenia na ligę)
Tak w sumie to też o tym myślałem, bo jednak atmosfera i ten klimat jest totalnie magiczny, a stadion też niczego sobie :)

Pozdrawiam
Parravon pisze:

Awatar użytkownika
Zeppelin
Falubaz

Lueviel pisze:
Kielon pisze:
Dla większości "znawców" piłki nożnej, jak napastnik nie strzelił bramki to nie zagrał dobrego meczu :roll:
Rzeczywistość jest jednak inna - Messi obok Busqetsa i Villi to dla mnie najlepszy gracz meczu. To jak obsłużył Villę to wręcz poezja...
Nie wiem ,czy przeczytałeś post ,który ripostowałem. Oczywiście chodziło mi o cynizm... porównałem Messiego do Peszki - obaj nie strzelili gola ,ale zagrali wspaniały mecz i to oni rozkręcali większość akcji (choć oboje nie są napastnikami :lol2: ). Także radzę czytać wszystkie posty nie tylko wybrany fragment... :|

"Kto nie skacze ten jest z Legii" - na Śląsku jest częściej spotykane niż w wersji z Policją :D

zmienione :D
Ostatnio zmieniony 5 gru 2010, o 18:11 przez Zeppelin, łącznie zmieniany 1 raz.
I believe in Honour.!

Awatar użytkownika
Dzidzia
Mudżahedin

"Kto nie skacze ten z ten jest z Legii"
:shock: Jakoś tak dziwnie śpiewacie tam na Śląsku :mrgreen:

No offence oczywiście, śmiesznie wyszło po prostu :wink:
Parravon pisze:

Awatar użytkownika
Zeppelin
Falubaz

http://sport.interia.pl/pilka-nozna/lig ... ka,1568130

Zobaczcie ten filmik...aż mną wtrząsneło :x
I believe in Honour.!

ODPOWIEDZ