Niezwykli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Siasek pisałem już coś na temat double postów bez sensu. Teraz będę je po prostu wywalał bez czytania. Przycisk "edit" nie gryzie.
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Mate - sądzę, że kneblowaniem nie można tego nazwać...

Siasek - nie, ale chyba byś nie chciał brudnej baby ;)

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

nie, neichciał bym ;)

b_sk, juz gdzies psialem ze mam cos nei tak zprzegladarka chyba i kiedy klikam na edit to co drugi raz mnie wylogowywuje poprostu. jak moesz ot nei usuwaj tylko skllejaj je w jeden. bede wdzieczny.

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Post autor: Mate »

Skavenblight pisze:Mate - sądzę, że kneblowaniem nie można tego nazwać...

Siasek - nie, ale chyba być nie chciał brudnej baby ;)
W sumie nie trzeba nazywać tego knelblowaniem... :lol:

A o higienę trzeba dbać, nie ma co :P
Ostatnio zmieniony 3 cze 2007, o 18:00 przez Mate, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

chyba nietylko nei trzeba ale raczej neinalerzy. ;] hehe :D jaki masz samochod? :D i jaka brudna babe? :D w koncu musisz miec jakeis doswiadczenie zeby tak to skojarzyc i porownac :D

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Siasek pisze:chyba nietylko nei trzeba ale raczej neinalerzy. ;] hehe :D jaki masz samochod? :D i jaka brudna babe? :D w koncu musisz miec jakeis doswiadczenie zeby tak to skojarzyc i porownac :D
Samochodu własnego narazie nie mam, brudnej baby też nie miałem (na szczęscie :P

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Siasek pisze:...b_sk, juz gdzies psialem ze mam cos nei tak zprzegladarka chyba i kiedy klikam na edit to co drugi raz mnie wylogowywuje poprostu. jak moesz ot nei usuwaj tylko skllejaj je w jeden. bede wdzieczny.
To zmień sobie przeglądarkę, albo myśl dłużej przed wciśnięciem "wyślij", nie moim zadaniem jest sklejać dwa posty w jeden, ja mam pilnować, żeby był porządek, a z tego punktu widzenia wywalenie posta daje dokładnie ten sam efekt.
A licky boom boom down!!!

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Mate pisze:Poza tym, b_sk, chyba możemy mu zazdrościć. On będzie miał kiedyś tyle lat, co my. My zaś już się nie cofniemy w czasie :cry:
Zawsze można osiągnąć tyle kilogramów, co on ;)
no ale jak to mowi moj inteligetny kumpel z klasy "kazdego potwora byle by mial otwora"
W 15-16 roku życia faktycznie parcie jest aż takie. Luzik, mija. Po drugiej, najdalej trzeciej "szybkiej znajomości" ;)
Ech, a co może wyprawiać zdesperowana, głodna seksu nastolatka, która ma dłuższy dostęp do faceta raz w tygodniu?
Zamulać na forum? :P
Bardzo ciekawe co wyprawiały, pochwal się
Nie ma co się chwalić. Każdy facet, który nie zmarnował lat późnolicealnych i studenckich, na pewno może trochę opowiedzieć dlaczego należy uderzać do niepozornych, grzecznych i cichych dziewczynek. Ewentualnie do uczennic żeńskich szkół. Niektórzy mają nawet teorie wyjaśniające, dlaczego owe szare myszki tak nieziemsko się prują. A większość będzie się rozmarzała, opowiadając o tym ;)

Swoją drogą, Mate, zazwyczaj ubiór wampa wskazuje na trudną i niespruwalną. Aczkolwiek zgodzę się, jeśli ktoś powie, że ich żeńskoszkolność spokojnie przełamuje regułę niedotykalności wampopozerek ;) - mam mało materiału doświadczalnego (raptem jedna z żeńskiej szkoły, nie ubierała się jak wamp), więc się nie będę wypowiadał w temacie.

Dobra, teoretycy. Koniec zamulania na forum, czas na miasto. Niedzielny wieczór doskonale opisywalny tekstem pewnej ex - "kurde... taka pogoda że tylko spać albo się pierdolić" ;)

PS. A Ty byś się Mate wstydził tego tekstu o brudnych babach. Fuj! :P
PS2. Już piąty raz mi wyskakuje "A new reply has been posted or the last post has been deleted while you were replying.". Pohamujcie, spamerzy, bo zablokuję forum! :P
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

ok, spoko. uwielbiam uczynnych ludzi :P

mate- szczescie lub neiszczescie- skoro neimailes to newiesz czy z brudna lepiej czy gorzej ;]

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Tomash pisze:
Ech, a co może wyprawiać zdesperowana, głodna seksu nastolatka, która ma dłuższy dostęp do faceta raz w tygodniu?
Zamulać na forum? :P
Jeszcze 20 dni i słowo "nastolatka" przestanie tutaj pasować :lol:

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

skaven, chcesz mi poweidziec ze jestes urodzona w okolichac 20 czerwca? :D

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Tomash - one ubierały się jak vampki na dyskotekach dopiero, cały tydzień w mundurku i bez mejkapu. Szkoda, że nie mam zdjęć z tamtych lat, można pomyśleć, że jest się w jakimś klubie sado-maso-erotycznym :P

Podoba mi się to określenie - "niespruwalna" :lol:

A panienki, które przychodziły do nas na disco, mimo stroju vampka - miały wysoki współczynnik prucia :P

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Siasek pisze:skaven, chcesz mi poweidziec ze jestes urodzona w okolichac 20 czerwca? :D
23 czerwca! Dzień Ojca!

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

wspolczynnik prucia- buahahahah :D to zes teraz przywalił :D hahahaha :D

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Skavenblight pisze:
Siasek pisze:skaven, chcesz mi poweidziec ze jestes urodzona w okolichac 20 czerwca? :D
23 czerwca! Dzień Ojca!
Zrobiłaś prezent tatusiowi! :P

Swoją drogą, to chyba najlepszy prezent, jaki może dostać facet od swojej kobiety :D

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

20 czerwca- Dzien Siaska.
Mate pisze:Swoją drogą, to chyba najlepszy prezent, jaki może dostać facet od swojej kobiety :D
w zalerznosci najlepszy lub najgorszy. ja tam poki co bym sie nie cieszył...

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Siasek, to 20 czerwca idziemy się napić - TŁUMEM, PANOWIE, TŁUMEM! Mate, idziesz z nami! Tomash, nie wywiniesz się! Kerim, którego zawsze we wszystko mieszają! NO I RZECZ JASNA, CO NAJWAŻNIEJSZE, HAK!
Idziemy, bo sobie przypomniałam, co jeszcze muszę zrobić przed urodzinami!

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

jestem jak najbardziej za! proponuje azeby 23 tez!!

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Jak widzę szykują nam się dwie urodzinowe biby :twisted:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Siasek pisze:jestem jak najbardziej za! proponuje azeby 23 tez!!
23 to będzie 2 dni przed egzaminem... aaaa co mi tam!

Zablokowany