Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
nie, neichciał bym 
b_sk, juz gdzies psialem ze mam cos nei tak zprzegladarka chyba i kiedy klikam na edit to co drugi raz mnie wylogowywuje poprostu. jak moesz ot nei usuwaj tylko skllejaj je w jeden. bede wdzieczny.

b_sk, juz gdzies psialem ze mam cos nei tak zprzegladarka chyba i kiedy klikam na edit to co drugi raz mnie wylogowywuje poprostu. jak moesz ot nei usuwaj tylko skllejaj je w jeden. bede wdzieczny.
W sumie nie trzeba nazywać tego knelblowaniem...Skavenblight pisze:Mate - sądzę, że kneblowaniem nie można tego nazwać...
Siasek - nie, ale chyba być nie chciał brudnej baby

A o higienę trzeba dbać, nie ma co

Ostatnio zmieniony 3 cze 2007, o 18:00 przez Mate, łącznie zmieniany 1 raz.
chyba nietylko nei trzeba ale raczej neinalerzy. ;] hehe
jaki masz samochod?
i jaka brudna babe?
w koncu musisz miec jakeis doswiadczenie zeby tak to skojarzyc i porownac 

Samochodu własnego narazie nie mam, brudnej baby też nie miałem (na szczęscieSiasek pisze:chyba nietylko nei trzeba ale raczej neinalerzy. ;] hehejaki masz samochod?
i jaka brudna babe?
w koncu musisz miec jakeis doswiadczenie zeby tak to skojarzyc i porownac

To zmień sobie przeglądarkę, albo myśl dłużej przed wciśnięciem "wyślij", nie moim zadaniem jest sklejać dwa posty w jeden, ja mam pilnować, żeby był porządek, a z tego punktu widzenia wywalenie posta daje dokładnie ten sam efekt.Siasek pisze:...b_sk, juz gdzies psialem ze mam cos nei tak zprzegladarka chyba i kiedy klikam na edit to co drugi raz mnie wylogowywuje poprostu. jak moesz ot nei usuwaj tylko skllejaj je w jeden. bede wdzieczny.
A licky boom boom down!!!
Zawsze można osiągnąć tyle kilogramów, co onMate pisze:Poza tym, b_sk, chyba możemy mu zazdrościć. On będzie miał kiedyś tyle lat, co my. My zaś już się nie cofniemy w czasie

W 15-16 roku życia faktycznie parcie jest aż takie. Luzik, mija. Po drugiej, najdalej trzeciej "szybkiej znajomości"no ale jak to mowi moj inteligetny kumpel z klasy "kazdego potwora byle by mial otwora"

Zamulać na forum?Ech, a co może wyprawiać zdesperowana, głodna seksu nastolatka, która ma dłuższy dostęp do faceta raz w tygodniu?

Nie ma co się chwalić. Każdy facet, który nie zmarnował lat późnolicealnych i studenckich, na pewno może trochę opowiedzieć dlaczego należy uderzać do niepozornych, grzecznych i cichych dziewczynek. Ewentualnie do uczennic żeńskich szkół. Niektórzy mają nawet teorie wyjaśniające, dlaczego owe szare myszki tak nieziemsko się prują. A większość będzie się rozmarzała, opowiadając o tymBardzo ciekawe co wyprawiały, pochwal się

Swoją drogą, Mate, zazwyczaj ubiór wampa wskazuje na trudną i niespruwalną. Aczkolwiek zgodzę się, jeśli ktoś powie, że ich żeńskoszkolność spokojnie przełamuje regułę niedotykalności wampopozerek

Dobra, teoretycy. Koniec zamulania na forum, czas na miasto. Niedzielny wieczór doskonale opisywalny tekstem pewnej ex - "kurde... taka pogoda że tylko spać albo się pierdolić"

PS. A Ty byś się Mate wstydził tego tekstu o brudnych babach. Fuj!

PS2. Już piąty raz mi wyskakuje "A new reply has been posted or the last post has been deleted while you were replying.". Pohamujcie, spamerzy, bo zablokuję forum!

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
ok, spoko. uwielbiam uczynnych ludzi 
mate- szczescie lub neiszczescie- skoro neimailes to newiesz czy z brudna lepiej czy gorzej ;]

mate- szczescie lub neiszczescie- skoro neimailes to newiesz czy z brudna lepiej czy gorzej ;]
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
skaven, chcesz mi poweidziec ze jestes urodzona w okolichac 20 czerwca? 

Tomash - one ubierały się jak vampki na dyskotekach dopiero, cały tydzień w mundurku i bez mejkapu. Szkoda, że nie mam zdjęć z tamtych lat, można pomyśleć, że jest się w jakimś klubie sado-maso-erotycznym
Podoba mi się to określenie - "niespruwalna"
A panienki, które przychodziły do nas na disco, mimo stroju vampka - miały wysoki współczynnik prucia

Podoba mi się to określenie - "niespruwalna"

A panienki, które przychodziły do nas na disco, mimo stroju vampka - miały wysoki współczynnik prucia

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
wspolczynnik prucia- buahahahah
to zes teraz przywalił
hahahaha 

Zrobiłaś prezent tatusiowi!Skavenblight pisze:23 czerwca! Dzień Ojca!Siasek pisze:skaven, chcesz mi poweidziec ze jestes urodzona w okolichac 20 czerwca?

Swoją drogą, to chyba najlepszy prezent, jaki może dostać facet od swojej kobiety

20 czerwca- Dzien Siaska.
w zalerznosci najlepszy lub najgorszy. ja tam poki co bym sie nie cieszył...Mate pisze:Swoją drogą, to chyba najlepszy prezent, jaki może dostać facet od swojej kobiety
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
jestem jak najbardziej za! proponuje azeby 23 tez!!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: