Bazyliszek - Czas Trolla WYNIKI str. 68
Re: Bazyliszek - Czas Trolla (Master, 25-26 lutego Warszawa)
Przypominaj wszystkim, żeby przy zgłoszeniach podawać również bazyliszka jakiego wybraliście. Jest on w końcu częścią rozpiski
Młody, challange? Chciałbym zagrać z dobrymi skavenami, bo od pół roku mój najgorszy wynik z nimi to 11 do przodu przy sporym niefarcie, a zazwyczaj wyniki oscylują w granicach 14-16 dla mnie. A podobno HE mają ciężko z tą armią. Sprawdzimy ten mit?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Ostatnio byłem dwukrotnie 1-2 stoły obok niego na masterach, ale nie udało się zagrać, takie parowanie. Poza tym, mam po prostu ochotę zagrać bitwę testową. No, ale skoro gra TK to dupa, choć w sumie też bym sobie z nimi zagrał.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Ten samochód zdecydowanie nie zdał dangerous testa i jako rydwan dostał k6 woundów
A na serio, to do tej pory zawsze grałem, że to są marshlandy i nikt nie robił z tym problemów.
A na serio, to do tej pory zawsze grałem, że to są marshlandy i nikt nie robił z tym problemów.
Jedzie ktoś z Wrocka do Łomianek samochodem i miałby może miejsce 1 wolne?
xYz
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Przemcio pisze:jeszcze to ktoś niepowołany przeczyta i zrobi wjazd na tura w celu konfiskacji napojów wyskokowych...
W tym roku to wyjątkowo nie jest śmieszne. Mieliśmy wyjątkowo "fajnie" z niektórymi sprawami, a właściciele hali mają namiar na ten temat na forum.
Każde "użycie" alkoholu na terenie hali i szkoły będzie karane, i choć to do mnie niepodobne to tym razem nie żartuję.
Dzisiaj dogadaliśmy do końca wieczorną tawernę i zniżki na alkohol, tam można pić.
Można też pić w pizzerii, gdzie również są zniżki na alkohol.
Możecie też pić gdziekolwiek Was nogi poniosą, ale nie w miejscu turnieju!
Wieczorem wrzucę cenniki z powyższych knajp i jeszcze 2 innych jadalni.
Wygląda to bardzo nieźle i myślę, że będziecie zadowoleni
Jeśli chodzi o tereny to pole jest to pole, nie bagno, nie las, nie trudny teren, a pole.
Zasady pola w.g. euro i na takie gramy:
-1 soft cover będąc na nim, tyle.
Strzelając przez pole nie ma covera, armie które nie strzelają moga je sobie zdjąć, byle potem odstawić na miejsce.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Lazur pisze:Andrzej teraz rzucasz challange kiedy szczury są pocięte i poćwiartowane jak szalone
I tak postawiłbym bańkę na Młodego
Młody będzie grał TK.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
No dokładnie. Solo nawet rozpiski nie zmienił bo doomrocket za czesto go zawodził ; ) a bazowanie w ogole tylko na magii tj granie na 13ście zawsze było słabe
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"