ETC - relacja na zywca
Good Job!
Trochę nie zgłębiłeś wątku o co tak naprawdę poszło z DoW ale nieważne. Wyśmienity wywiad!
Najważniejsze i tak było poruszone przez większość wywiadu - czyli Asger i jego gra polityczna.
Brawa

Brawa

Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart

Czuję się jak slowpoke, bo dopiero teraz przeczytałem relację. Wcześniej słyszałem tylko o sukcesie w Flames of War. Dzięki wam wielkie za możliwość przeczytania tego i za zwycięstwo. Moje gratulacje! 
Jeszcze mnie zaciekawiło: jak wygląda grafika na polskich koszulkach? Jest gdzieś oryginalny obrazek?

Jeszcze mnie zaciekawiło: jak wygląda grafika na polskich koszulkach? Jest gdzieś oryginalny obrazek?
Podpis niezgdony z regulaminem forum
@Furion - nie poddawaj się, masz nasze poparcie!
Cały tydzień był rewelacyjny! Ciężko tu pisać komu należą się podziękowania. Ale chłopaki z Gorzowa, jak uda wam się wygrać organizację w przyszłym roku DMP i ETC i ogarniecie tydzień "Battlowania" po drodze, to wiem na co rezerwuje urlop w przyszłym roku. I nic mnie nie powstrzyma, nawet M jak M...
Cały tydzień był rewelacyjny! Ciężko tu pisać komu należą się podziękowania. Ale chłopaki z Gorzowa, jak uda wam się wygrać organizację w przyszłym roku DMP i ETC i ogarniecie tydzień "Battlowania" po drodze, to wiem na co rezerwuje urlop w przyszłym roku. I nic mnie nie powstrzyma, nawet M jak M...