+ 1 Aggro wtapiają bez szans z wieloma deckami ...Andrzej pisze:Akurat dobrze złożony priest to jedna z lepszych kontr na aggro wszelkiego rodzajuNecromanter pisze:Jedno po dzisiejszym dniu mogę powiedzieć. Blizzard musi coś zrobić z tymi agro deckami na kilkanaście gier wszystko agro mage,hunter,paladin, warlock jest to już tak nudne, że rzygać się chce. Takie klasy jak priest shaman nie istnieją....
Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Hearthstone
Gram tempo magem i dragonladinem - bez problemu sobie przy srednim rozdaniu radze z aggro. Win ratio mysle 60-65%. Aczkolweok nie zmienia to faktu, ze aggro deki zabijaja kreatynosc, bo nimi kazdy debil pografi grac.
Ziemo ale patrząc to tempo mage od 3 tury rozpoczyna katowanie większości aggro ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
A ja stwierdzam, że Patron jest broken ale póki co mam nim 3/10 xD nie ogarniam decku mocno. Będę dalej trenował aż zrobię questy![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
A ja stwierdzam, że Patron jest broken ale póki co mam nim 3/10 xD nie ogarniam decku mocno. Będę dalej trenował aż zrobię questy
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Kery będzie mozna craftować! chce moje drawy i leczenie do shamana! ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Co do patrona, to grałem, ale bez tego orka-legendy to nie chce działac![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Co do patrona, to grałem, ale bez tego orka-legendy to nie chce działac
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Tempo w zaleznosci jak zlozone i jaka pierwsza reka. Pierwsze 3-4 tury sa decydujace.
To co dzis premiera turnieju ?
To co dzis premiera turnieju ?
Tak, bodaj o 19, ale to tylko plota.
1900 golda wyfarmione. Oby bogowie kart byli łaskawi dziś.
1900 golda wyfarmione. Oby bogowie kart byli łaskawi dziś.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Nie wiem, ja patrze tylko pod aktem szamana i nowe karty są spoko - ale lece raczej na 2xtotem, 2xdraw, 1xleczenie i moze ten hipek przyzywajacy losowy totem. mam 505 pyłu wiec opcji ciut mniej - ale generalnie niewiele mnie tam porywa ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
ten 2/1 z tarcza i szarza jest tez spoko
ten 2/1 z tarcza i szarza jest tez spoko
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Generalnie duzo mniej dobrych kart niz w GVG.
Bede z pylu robil : legenda boostujaca hero power, 2xsmoki za 4 (fajnie mi sie gra dragonladinem a ta karta to duzy boost), karty do kombosa dla maga do inspire, zestaw pod totemicznego szamana. 2000 golda i 4,5 pylu powinno styknac. Mam nadzieje, ze w paczkach cos z potrzebnych rzeczy siadzie.
Bede z pylu robil : legenda boostujaca hero power, 2xsmoki za 4 (fajnie mi sie gra dragonladinem a ta karta to duzy boost), karty do kombosa dla maga do inspire, zestaw pod totemicznego szamana. 2000 golda i 4,5 pylu powinno styknac. Mam nadzieje, ze w paczkach cos z potrzebnych rzeczy siadzie.
Przejrzałem te karty i na pierwszy rzut oka takie wnioski.
Klimatyczne decki wracają do łask.
Piraci, ogry, paladyn na rekrutach srebrnej dłoni, warek na broniach. Wszystko to dostało solidnego buffa.
Wreszcie dopracuję mojego pirate rogala![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Klimatyczne decki wracają do łask.
Piraci, ogry, paladyn na rekrutach srebrnej dłoni, warek na broniach. Wszystko to dostało solidnego buffa.
Wreszcie dopracuję mojego pirate rogala
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Piraci dostali solidnego buffa. Ten pirat za 1 i legenda wygladaja fajnie. Az sam rozwaze czy nie zrobie sobie kiedys , tylko nie mam tych epikow ani legendy, a sa dosc mocno grywalne.
-
- Falubaz
W Grimm Patron decku nie gr się Groma Hellscreama ;p Poza tym to jeden z najbardziej op decków ever. Nawet patrząc po scenie turniejowej Archon Team League Championship, praktycznie kazdy team miał deck Grimma-Qc- pisze:Kery będzie mozna craftować! chce moje drawy i leczenie do shamana!
Co do patrona, to grałem, ale bez tego orka-legendy to nie chce działac
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
musialbym zrobic naxramass
death bite. A tak w ogóle to widze ze do shamana np gora by mi sie bardzo przydała. A goldy poszly na areny - zły pomysł ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Wiadomo czy bedzie premiera dzis czy nie ?
-
- Falubaz
Podobno o 19:00 aczkolwiek przypominając premierę GvG (opóźniona o kilka godziny) może być inaczej ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Jedziemy ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Czy naprawde zarabiajac krocie na graczach, widzac ten sam problem z kazda premiera nie moga sie do tego przygotowac? Ehhh...
zadazylem pocraftowac troche i dup pa pa rampampam nara ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)