MŚ w piłce nożnej - Brazylia 2014
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: MŚ w piłce nożnej - Brazylia 2014
Spoko meczyk przez pierwszą połowę.
Francuzi jacyś tacy inni, niż przez wszystkie mecze, które zagrali obecnie na MŚ.
A no i nie wiem jak Wam, ale mi ta kamera totalnie nie leży... jakoś tak bardzo wszystko oddalone.
Francuzi jacyś tacy inni, niż przez wszystkie mecze, które zagrali obecnie na MŚ.
A no i nie wiem jak Wam, ale mi ta kamera totalnie nie leży... jakoś tak bardzo wszystko oddalone.
Ano dobrze, że nie słyszałeś. Po stracie bramki przez Francję powiedział: "wiesz dobrze Grzegorz z autopsji, jak ciężko jest podnieść się po stracie bramki..."Pitagoras pisze:"Dobre fluidy, fluidy zwycięstwa"Szpakowski w formie, dobrze, że reszty nie słyszałem.

Mistrz gafy.

GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
No cóż, teraz Kolumbia musi wynagrodzić 

Wisła Kraków.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jeden z najmniej ciekawych meczów na tych mistrzostwach. Niemcy bez historii powinni wygrać 3:0. Francuzi bezradni jak dzieci. Nie pokazali nic. Zasłużenie jadą do domu. W sumie nie było na co patrzeć... Cała moja dzisiejsza nadzieja w Kolumbii, oby nie okazała się płonna... Koniec pięknego mundialu,zaczęło się dno i wodorosty...
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
To był dopiero druk.
Lest we forget:

W obie strony się mylił, i T Silva i J Rodriguez powinni być out za 2 zółte
szkoda Kolumbii, to był ten moment gdy zabrakło Falcao, Bacca przy nim to odpad.
Mecz 5 razy lepszy, szybszy i bardziej zacięty niż europejski zombie walk z 2 francuskimi drzewcami w ataku.
To wręcz instruktaż dla poprzedników jak obie drużyny powinny podejść do 1/4.
Brazylia jednak coś zagrała, ten wolny to był kosmos.
szkoda Kolumbii, to był ten moment gdy zabrakło Falcao, Bacca przy nim to odpad.
Mecz 5 razy lepszy, szybszy i bardziej zacięty niż europejski zombie walk z 2 francuskimi drzewcami w ataku.
To wręcz instruktaż dla poprzedników jak obie drużyny powinny podejść do 1/4.
Brazylia jednak coś zagrała, ten wolny to był kosmos.
Co do fauli też mi się wydawało, że jest w miarę po równo, ale ilość spalonych w 2 połowie na których byli gracze Kolumbii jest miażdżąca. Nie ma na świecie sędziego, który nieomylnie odgwiżdże taką ilość ofsajdów. W TVP właśnie wybielają sędziów, ale ... 

GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()