Fanatyku widzie ze jestes fanem Ikea
Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
IKEA jest fajna bo:
- jest dosc tania
- konstrukcje sa trwale
- szwedzki minimalizm jast nadal w modzie, wiec nie wstydzimy sie kiedy goscie przychodza do domu
Chociaz ja o wiele bardziej wole meble stylowe, ale to chyba mam w genach, bo moja babcia przez polowe swojego zycia wyprawiala cuda z meblami. Kiedy dowiedzialem sie ile warta jest np serwantka, ktora stoi u mnie w domu to spadlem z krzesla
- jest dosc tania
- konstrukcje sa trwale
- szwedzki minimalizm jast nadal w modzie, wiec nie wstydzimy sie kiedy goscie przychodza do domu
Chociaz ja o wiele bardziej wole meble stylowe, ale to chyba mam w genach, bo moja babcia przez polowe swojego zycia wyprawiala cuda z meblami. Kiedy dowiedzialem sie ile warta jest np serwantka, ktora stoi u mnie w domu to spadlem z krzesla
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Kurde z tych nowych armii co wyszły muszę powiedzieć, że vampiry zrobiły na mnie wrażenie.

Ja tam bym się nie krępowałMotyl pisze:Gdybym przestał sprzątać, to by mi chyba rodzice kazali się wyprowadzić
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Motyl pisze:Gdybym przestał sprzątać, to by mi chyba rodzice kazali się wyprowadzić
Przewrocilo sie niech lezy
Caly luksus polega na tym
Ze nie musze go podnosic
Bede sie potykal czasem
Od jakichs 2 dni slucham elektrycznych gitar. Przypomnialo mi sie jak mialem 10 lat i wszedzie zasuwalem ze swoim kasetofonem i kaseta elektrycznych
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Motyl pisze:Ja też nie gdyby nie to:
* że mam 14 lat
* nie zarabiam
*nie mam mieszkania
Ale, przecież noclegownia nie jest taka zła, a nie trzeba sprzątać

Nie prawda, jeszcze jest cytat. Jak dawałem samą emotke to Batek kasował moje posty. 
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Wystarczy wykropkować dwie ostatnie litery 
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

To kto przerabia ?

Jeszcze to jest fajne