Beast of CHAOS, pytania poczatkujacego...
Moderator: Dibo
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
Re: Beast of CHAOS, pytania poczatkujacego...
nie może.. zasada pod tytułem " on foot coś tam... "
zasada opisuje że jak masz inną podstawkę niż regiment to nie możesz robić tego ruchu
przynajmniej tak przyjaciele z klubu mówią
z Kudłatym na pewno pogadam na DMŚ o tym
zasada opisuje że jak masz inną podstawkę niż regiment to nie możesz robić tego ruchu
przynajmniej tak przyjaciele z klubu mówią
z Kudłatym na pewno pogadam na DMŚ o tym
- gerald_tarrant
- Masakrator
musieli strasznie dużo śmieci zjeść :pKhumanor pisze:Infernal Puppet pisze:Puki wygrywasz to nabijasz.
i to jest zaje..biste
osobisty rekord to 15 A na doombullu
a na minoskach 11 A
- gerald_tarrant
- Masakrator
Klops pisze:przy tej ilości to nie muszą być już śmieci
przy tej ilości nic innego bym pod nie nie wpuścił :p
Ja tak ale boje sie jak ognia shadów i WW, pegazów i DE fastów. Kompletnie nie kumam pewności trzymania shamanów w raidersach, którzy kompletnie nie zapewniają bezpieczeństwa w takich sytuacjach.
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Witam
Mam do wydania 700-800 zł. Jakie figurki najlepiej kupić do tej kwoty tak aby zrobić dobry start z bestiami w 8ed? Oraz drugie pytanie co kupować w następnej kolejności. Docelowo będę chciał mieć wszystko ale nie wiem czy np. dobrym pomysłem jest zakup batalionu + kilka pudełek...
Mam do wydania 700-800 zł. Jakie figurki najlepiej kupić do tej kwoty tak aby zrobić dobry start z bestiami w 8ed? Oraz drugie pytanie co kupować w następnej kolejności. Docelowo będę chciał mieć wszystko ale nie wiem czy np. dobrym pomysłem jest zakup batalionu + kilka pudełek...
Najpierw musisz sobie odpowiedzieć jak chcesz grać. Jak na brutalny wpierdziel to minotaury i pare pudełek piechoty a jak na magii i piechocie to bataliony (nawet 2). Nie zapomnij o kupieniu Herosów w tym co najmniej 1 shamana bo taki kolo przyda sie niezależnie od typu rozpiski.
Czcij Koze !!