Porażka jest zawsze żałosna - imperialnie batlowy lipiec

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

pm poszla ;)

i pytanie do zainteresowanych, chce ktoś kupić sobie nówke nobla woodelfickiego? Tego z grejtem, niedostępnego już w zwyklej sprzedaży tylko poprzez MO? Jest w blisterku, nawet nie otworzony, ewentualnie wymiana na jakieś inne figurki.
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

Ciekawe, ciekawe - musimy pogadać Kosa ;-)

To dopisuję Butana z Dydem, przy okazji dzięki Darku za zgłoszenie turnieju do ligi. A Twój pomysł z graniem na 2500 uważam za niezwykle ciekawy, pod warunkiem, że armią którą wybierzesz będą Bestie, albo stare DE :-)
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
Kosmo
Kradziej

Post autor: Kosmo »

Kamil "Kosmo" Guzy & Sebastian "Bober" Daszkiewicz - VC & Demony

100 ptk do ligii i jakies małe nagrody zawsze się przydadzą. :)

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Post autor: hypnotic »

Fajny team... A ja się zastanawiałem czy nie zostać na weekend w Krakowie jednak żeby być na turnieju, ale już rozwiałeś moje wątpliwości ;)

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

aa i jeszcze przy okazji, że jako bede w krakowie ma moze ktoś na wymniane za 4 nowych war dancerów z muzykiem i czempoinem starych war dancerów? oczywisćie wiecej niż 4, tak z 10 by zgrzalo, albo 8 ;)
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Kosmo pisze: 100 ptk do ligii i jakies małe nagrody zawsze się przydadzą. :)
W nagrodę za twój wał w Katowicach z ruchem wargulfa dostaniesz ode mnie fają w czoło (Butan mi powiedział że specjalnie wałowałeś).
hypnotic pisze:Fajny team... A ja się zastanawiałem czy nie zostać na weekend w Krakowie jednak żeby być na turnieju, ale już rozwiałeś moje wątpliwości ;)
Spoko kosmo to plewa i nie umie grać VC, przed maską uchroniły go tylko 2 czary na IF w pierwszej turze. Wiec jak najbardziej wpadaj na turniej.

Awatar użytkownika
PiotrekN
Chosen of Tzeentch

Post autor: PiotrekN »

Fair player się odezwał :P

Awatar użytkownika
Kosmo
Kradziej

Post autor: Kosmo »

Skaven pisze:
Kosmo pisze: 100 ptk do ligii i jakies małe nagrody zawsze się przydadzą. :)
W nagrodę za twój wał w Katowicach z ruchem wargulfa dostaniesz ode mnie fają w czoło (Butan mi powiedział że specjalnie wałowałeś).
hypnotic pisze:Fajny team... A ja się zastanawiałem czy nie zostać na weekend w Krakowie jednak żeby być na turnieju, ale już rozwiałeś moje wątpliwości ;)
Spoko kosmo to plewa i nie umie grać VC, przed maską uchroniły go tylko 2 czary na IF w pierwszej turze. Wiec jak najbardziej wpadaj na turniej.
To butan cie oszukał. W pierwszej turze chcialem sprawdzic ile ma ruchu Ty powiedziales ze ma 9. Dopiero w nastepnej grze zobaczylem ze ma 8.
Wapirami grałem pierwsze gry w życiu i turniej i tak poszedł mi bardzo dobrze, a Ty nie lansuj się na takiego rozpierdalatora bo zarówno ze mną jak i z butanem udało Ci się pocisnąć generałów z latary w pierwszej turze. Pozatym jak sobie dobrze przypomnisz to tylko jedna IFka sie udała bo w drugiej i tak nie było zasięgu, a twój czar rzucony na oddział z generałem miał zasięg na milimetrach. Zresztą od myślenia będzie Bober ja będe tylko cisnął IFki na 2 kostkach.

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Ustalcie sobie wspólną wersję z Butanem bo sie trochę różnią, C4 powiedział ze popatrzyłeś w rozpę zobaczyłeś 8 a powiedziałeś 9, a te 2" robiło mi dużą różnicę bo wtedy mógłbym robić SnS w wargulfa bo było 9" między nami.

Nieznajomość prawa nie zwalnia z jego przestrzegania. Ja moimi myszami też mało gram więc nie dziwcie się że będę robił jakieś błędy albo zapominał o zasadach :wink:

A to nie moja wina ze pchacie swoje vampiry pod moją latarkę, w 99% gier zabijam bohaterów którzy są w oddziałach 10 modeli. Się nie myśli się traci. 8)

Zrobiłeś jeszcze parę wałków ale Butan powiedział że były na nieświadomości więc je mogę wybaczyć.

BTW
Fajną rangę masz :lol2: :wink:

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

Skaven ma poprostu dobru PR :lol2:

Awatar użytkownika
Wiewiór
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: Wiewiór »

Hehh, gdzieś to już słyszałem ;-)

Raptor, Skaven -> herosi DE wbici już na kasę, możecie wpadać kiedykolwiek, żeby za nich zapłacić :-P

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Kiedykolwiek, byle szybko :-)

Skaven to mistrz pijaru - wiadomo, ale jest coś ujmującego w tej jego przypadłości ;-)

Jeszcze jakieś zgłoszenia? ;-)
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Arte
Wodzirej

Post autor: Arte »

krszysiek wypisales gilotyne?, ja nie mam pary... ale mysle ze znajde :)

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

wypisałem. możecie zagrać z Piotrem Wielkim.
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Charki
Falubaz

Post autor: Charki »

@ksch

byc moze ja sie jeszcze zglosze, ale jeszcze nie wiem czy bede w sobote w Krakowie. Jutro juz powinienem wiedziec. Ale jak macie parzysta liczbe par to sobie chyba daruje bo i tak nie mialbym pewnie z kim zagrac a nie ma sensu zeby ktos przez to miał baja.

Awatar użytkownika
Arte
Wodzirej

piotr wielki ma graz z kosa chyba... ja juz sam nie wiem :D charki jakby co to my mozemy grac razem :)

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

No to zagrajcie Charki w parze z Arte.
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Arte
Wodzirej

tylko wiecie ( Wiewiór wie :D) ze jedna bitwa to minimum 2,5 h jak gramy razem :D :)

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Wiem, będziecie kończyć po 2-3 rundzie. Poradzę sobie z Wami :-)

To wpisywać Was razem?
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Post autor: hypnotic »

Ze względu na piękną aurę za oknem możliwe że będę jednak w weekend w Krakowie. Więc potencjalnie szukam kogoś do pary na turniej, to nie pewne na razie ale w razie czego chce wiedzieć czy mam po co bardzo marudzić na pogodę ;)

Aha i od razu pytanko techniczne czy ograniczenie do 8 PD na turę można sprecyzować do 8 lvl czarodziejów. (nowy "zerowy" czar DE nie ma oczywiście nic wspólnego z moim pytaniem, żeby nie było :lol2: Dlatego tylko teoretycznie dodam że w przypadku nowych DE przewidzenie ilości PD na turę jest nie do końca możliwe.

ODPOWIEDZ