i pytanie do zainteresowanych, chce ktoś kupić sobie nówke nobla woodelfickiego? Tego z grejtem, niedostępnego już w zwyklej sprzedaży tylko poprzez MO? Jest w blisterku, nawet nie otworzony, ewentualnie wymiana na jakieś inne figurki.
W nagrodę za twój wał w Katowicach z ruchem wargulfa dostaniesz ode mnie fają w czoło (Butan mi powiedział że specjalnie wałowałeś).Kosmo pisze: 100 ptk do ligii i jakies małe nagrody zawsze się przydadzą.
Spoko kosmo to plewa i nie umie grać VC, przed maską uchroniły go tylko 2 czary na IF w pierwszej turze. Wiec jak najbardziej wpadaj na turniej.hypnotic pisze:Fajny team... A ja się zastanawiałem czy nie zostać na weekend w Krakowie jednak żeby być na turnieju, ale już rozwiałeś moje wątpliwości
To butan cie oszukał. W pierwszej turze chcialem sprawdzic ile ma ruchu Ty powiedziales ze ma 9. Dopiero w nastepnej grze zobaczylem ze ma 8.Skaven pisze:W nagrodę za twój wał w Katowicach z ruchem wargulfa dostaniesz ode mnie fają w czoło (Butan mi powiedział że specjalnie wałowałeś).Kosmo pisze: 100 ptk do ligii i jakies małe nagrody zawsze się przydadzą.
Spoko kosmo to plewa i nie umie grać VC, przed maską uchroniły go tylko 2 czary na IF w pierwszej turze. Wiec jak najbardziej wpadaj na turniej.hypnotic pisze:Fajny team... A ja się zastanawiałem czy nie zostać na weekend w Krakowie jednak żeby być na turnieju, ale już rozwiałeś moje wątpliwości