Witam dzis zaprezentuje kolejne dwa oddiały furii (mam dość malowania demonów)
i jakieś pojedyńcze modele orkasów
Jak by ktoś był zainteresowany procesem twożenia podstawek i trayii pokazanych poniżej zaprzaszam na blog Starego Świata http://staryswiat.blogspot.com/
Zieloniaste bardzo zajebiaszcze. Cała armia musi być naprawdę niezła. jedyne co mi nie pasuje to squigussy. Mi zawsze podobały się jedno kolorowe. Zwłaszcza czerwone.
Nie jestem malarzem nie znam sie na tym (mimo że sam swoje figurki maluje) wieć nie bede wypytywał o rózne rzczy ale Ja powiem od siebie tylko tyle .... widziałem te Demony (z pierwszych stron) "na żywca" na Arenie i zryły mi psyche totalnie ... Demony-Motylki no kosmos a do tego nawet kostki pod kolor armii nooo Bajka poprostu !! Pozdro
Witam
Czasami lubię pograć w coś innego niż WFB i tak prezentuje gang do necromundy RETEMPCJA
Kazdy model ma dorabiane bronie niektóre modele robione są z np flagelantów, gwardii imperialnej i innych gangów łącznie 22 modele ze wszystkimi możliwymi kombinacjami wyposażenia.
Komentaże mile widziane
masz na myśli piły ?
bardzo fajne figsy. Podoba mi się to iż na każdej podstawce znajduje się coś innego. A demony... wyglądają jakby się ze Spore urwały Aczkolwiek malowanie git