Co tam słuchacie obecnie? czy też ogólnie?

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Daro
Oszukista

Post autor: Daro »

Haha ja tez pisałem że czasem sobie konkwisty posłucham (ale to chyba nie o mnie chodziło ;) ) - ja to słucham żeby jaj jestem wkurwiony sobie słuchać o tym że żydki są złe itp...a później to mozan sie i pośmiać z dziwnych interpretacji historii w tekstach wiec ogólnie mozę to wpłynąć pozytywnie na moje samopoczucie, i pozwala wrócicdo normalności :D

Tabletek nie biore :P

Pozdro

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Daro pisze:sobie słuchać o tym że żydki są złe
GRRR! Nie drażnij Yudo...

Silverman
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Silverman »

Ot taki luźny wysyp tego co pamiętam: God is an astronaut, My bloody Valentine, Delerium, Air, Enigma, Noir Desir, Sara McLachlan, Natalie Imbruglia, Crabnerries, Oasis, Foo Fighters, King Crimson, RHCP, Rammstein
No i soundtracki. Słucham mnóstwo soundtracków.

Awatar użytkownika
wertyg
Falubaz

Post autor: wertyg »

Psychobilly: The Meteors, Demented Are Go!, Zombie Ghost Train, Green Monster, Mad Sin, Batmobile, Frantic Flintstones, Godless Wicked Creeps, Psychocharger, Hellsonics, Ghoultown, Klingonz, Robotix, De Tazsos, Koffin Kats, The Cramps, Guana Bats, The Quakes..... (i w pizdu wiecej)

Horror Rock: Misfits, Blitzkid, Shadow Reichenstein, Mister Monster, The Other, Frankenstein, Under A Nightmare, Wednesday13, Murderdolls, Frankenstein Drag Queens From Planet 13, Samhain, Bloodsucking Zombies From Outer Space, Gein and the Graverobbers, Calabrese, Balzac, Dr. CHUD's X-Ward, Michale Graves, The Undead, The Ghouls..... (i jeszcze wiecej)

I jeszcze par innych stylow muzycznych slucham czasem, czasem rockabilly, horror surf, 88 rock'n'roll, goth..

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Popieram Łosia i Oskarka 8)
Nie bójmy się kochać to co nasze, polskie np. 52, paktofonika, kaliber, szajka :lol: , firma
a także to co dobre z wielkiego świata:
metod man, red man, fuges, mos def, blackstar
a czasem dla uspokojenia:
bloodsisters- szczególnie polecam "ring my bell" :shock:
pzdr

Awatar użytkownika
bigees
Mudżahedin

Post autor: bigees »

alice n chains, soilwork, in flames, katatonia, rammstein, godsmack, dagoba, sepultura, moonspell, deftones, killswitch engage, disturbed, samael, powerman 5000, rob zombie i wiele innych :)

Awatar użytkownika
iqor
Plewa

Post autor: iqor »

spora czesc znajduje sie tutaj, ale to nie wszystko, bo profil mam od niedawna http://www.last.fm/user/metr0id/ jak widac dosc niepopularne gusta wsrod battlowcow ^^''

Awatar użytkownika
Lukiman
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Lukiman »

Ja od jakiegoś roku słucham jak opętany Lordi(może ktoś wie,hardrockowy zespół który wygrał ostatnio eurowizję)i czasem jakieś rockowe kawałki mi wpadną w ucho,głównie z antyradia

Awatar użytkownika
Szczur6
Mudżahedin

Post autor: Szczur6 »

ciekawe czego ja słucham no nie :D
:?: Kto zgadnie pierwszy ma browara na najbliższym turnieju :D szukać tego pana:

Obrazek[/url][/u]

Awatar użytkownika
Zox
Chuck Norris

Post autor: Zox »

Metallica? ;)

To już któraś ich koszulka w której jesteś na turnieju :D
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
Obrazek

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Post autor: BOGINS »

Paris Hilton :P Ona ma cos w sobie :P A jej najnowsza piosenka nadaje sie do jakiejś smiesznej komedi :) Buahahahahah.
Lacuna Coil...

Brontozaur
Wałkarz
Kontakt:

Post autor: Brontozaur »

Ah.. Paris.. te jej oczy... to ciało.. sni mi sie po nocy.. Co za koszmar, tragedia, czarna rozpacz mnie ogarnia kiedy ją widze. A z moich zainteresowan muzycznych to hmm.. rock/blues/jazz/metal. Z zespołów to Pink Floyd, King Crimson, RHCP, Andrew Lloyd Weber, Yoko Kano, SOAD.. hm.. znowu SOAD.. a z polskich to Zabili_mi_Żółwia, Przepraszam (głównie za imidż.. ahh, są wspaniali ;d) no.. tak.. sam gram trochu na basie i perkusziii :roll:

Dzjęku-je!

Edit:

Ahh, szczur6, tak patrze na to twoje zdjęcie, i patrze.. jakiś ty uroczy :oops: a ta mina..? oohh, wybacz, poniosło mnie. Ta kiełbasa w dłoni to prawdziwy atrybut szlaniszowego czempiona, bożyszcza nastolatek i starszych pań trudniących się kucharstwem .. :roll: :twisted:

Awatar użytkownika
Szczur6
Mudżahedin

Post autor: Szczur6 »

zagrycha musi być (a pośmiać też się można, odrobina obciachu zawsze się przyda), a jeśli chodzi o kuchnie to tak się dziwnie składa że spędzam w niej dziennie bardzo wiele czasu, poprostu uwielbiam, gotować i jeść :wink:

Awatar użytkownika
Necro
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Necro »

To i ja się dopiszę...
Ostatnio słucham Children of Bodom, Blind Guardiana oraz Cradle of Filth. Mniej często Sweet Noise, P.O.D., KoRnu oraz Vadera... Poza tym jeszcze Behemota, In Flames, Guano Apes, Huntera, Apocalypticy i ogółem wszystkiego co mogę znaleźć na swoim dysku i co mi się podoba... :P

Awatar użytkownika
Semai
Wałkarz

Post autor: Semai »

http://www.last.fm/user/Semai/

Zaczynałem od muzyki gitarowej - teraz siedzę głównie w agresywnej elektronice.

alisr
Plankton

Post autor: alisr »

Mięczaki, wszyscyście mięczaki.
Ja słucham Kaji Paschalskiej.
Obrazek

Awatar użytkownika
Jarson
Plewa

Post autor: Jarson »

O samej historii zespołu długo by mówić.... Powstali w drugiej połowie lat 90.
Założycielami byli Wengren, Fuzz i Donegan... Mieli
sporo problemów z doborem odpowiedniego wokalisty, wywalali
jednego po drugim aż tu nagle na ich ogłoszenie
odpowiedział niejaki David Draiman....
Obrazek
Gościu od razu pokazał na co go stać i już pierwszego dnia
został wcielony do Disturbed.....

Ale jak już wcześniej wspomniałem długo by o tym gadać....
Piszcie WY. Za co ich lubicie, jakie piosenki się Wam najbardziej
podobają.....

Obrazek
Never woke up, died alone

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

muszę przyznać, że chyba jestem wśród batlowców rodzynkiem :(
bo słucham głównie neofolku (Current 93, Sol Invictus, Death in June, Spiritual Front) i industrialu (Swans, Coil, Throbbing Gristle, Lustmord). Ale nie pogardzę też dobrym rokiem i postrokiem (QOTSA, GY!BE), delikatną elektroniką (Knife, Mum z kreseczką) i sladżem (Minsk, Niurozis).
W sumie odrzuca mnie tylko skrajny hiphop, ciężka techniawa i darcie ryja (jak słyszę pała metal to mam ochotę rzucać przedmiotami).

i na deser, David Tibet we własnej osobie:
Obrazek

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Nehan pisze:...W sumie odrzuca mnie tylko (...) ciężka techniawa...
Bo się nie znasz i słuchasz jakiegoś pitu pitu. :)
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
k.a.r.p
Mudżahedin

Post autor: k.a.r.p »

Ja słucham różnej muzyki, ale najbardziej lubię metal i rock, nie gardzę też dobrą muzyką filmową.

A o to krótki spis zespołów, które między innymi słucham :):

Apocalyptica, Arctic Monkeys, Biohazard, Black Rebel Motorcycle Club, Bloc Party, Coma, Deathstars, Deftones, Disturbed, Faith No More, Godsmack, Guano Apes, Hed Pe, Ill Ninio, In Flames, Kaczmarski, Katatonia, Kaziol, Korn, Linkin Park, Metalica, Nirvana, No Mens No, P.O.D, Queens Of The Stone Age, RAMMSTEIN, Red Hotów, Rob Zombie, Saliva, Sepultura, Slayer, Slipknot, Soufly, Sub Dub Micromachine, Superbutt, SOAD, Taproot, Tenacious D!!!, Tool, Type Of Negative.

Ostatnio ciągle słucham Tenacious D :) :twisted:
Obrazek
ObrazekObrazek

Zablokowany