Niezwykli 4.0 (z dodatkiem)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
To nie zwalczanie nałogu, po prostu liczbę for ograniczamPiotrax pisze:Hym raczej nie ma plastrów zwalczajacych nałog postowy. A przynajmniej o takim nie słyszałem...

Czas się radykalnie skurczy i trzeba realnie spojrzeć gdzie jestem niezastąpiona a gdzie nie.
W przyszłe wakacje nie będę sobie mogła tak siedzieć cały czas przy kompie...
Byłem na Dark Knightcie ehhh... cienki
A tak serio to miażdży jajca
Nie wiadomo wsumie o co chodzi tak do końca, Joker rzeczywiście fenomenalnie zagrany
, podobał mi się żart z początku ze zniknięciem kolesia i ołówkiem naprawde dobry, tylko nie dla tego ochroniarza 
Szkoda że Dwie Twarze za długo nie pożył, od początku mi coś nie pasowało z tą monetą ale nie mogłem skojarzyć, ale jak zobaczyłem w szpitalu że ma w połowie twarz przykrytą to wiedziałem już
Zrobią trylogie z tego ??

A tak serio to miażdży jajca

Nie wiadomo wsumie o co chodzi tak do końca, Joker rzeczywiście fenomenalnie zagrany

Szkoda że Dwie Twarze za długo nie pożył, od początku mi coś nie pasowało z tą monetą ale nie mogłem skojarzyć, ale jak zobaczyłem w szpitalu że ma w połowie twarz przykrytą to wiedziałem już

Zrobią trylogie z tego ??

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
nie
nie ma ani dobra, ani zla.
nie ma ani dobra, ani zla.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Proszę Cię, fabula była prosta, tylko Joker zaskakiwał pomysłami i sztuczkami (TAAAAAAAAAAAADAAAAAAAAAAAAAM! You see? It's gone!)Manfred pisze:...
Film świetny, tylko osobiście rozpieprza mnie Batman swoim "strasznym, ochrypniętym" głosem, jakby growlował w black metalowej kapeli

Poza tym ja bym nacisnął detonator, lubię fajerwerki

Zaraza, nie marudź, zdejmę Ci w wolnej chwili.
Manfred, nie wiem jak mogłeś nie wyczuć tematu two-face'a. Już w pierwszych batmanach było podane, że Two-Face nazywa się tak naprawdę Harvey Dent. Pełna zgodnośc z kanonem komiksowym
I "Mroczny Rycerz" faktycznie kopie dupala, 11/10. Koniecznie do IMAXów iść, dzieciaki, i odżałować te dwie dychy za bilet. Warto. Zdecydowanie film roku.
Manfred, nie wiem jak mogłeś nie wyczuć tematu two-face'a. Już w pierwszych batmanach było podane, że Two-Face nazywa się tak naprawdę Harvey Dent. Pełna zgodnośc z kanonem komiksowym

I "Mroczny Rycerz" faktycznie kopie dupala, 11/10. Koniecznie do IMAXów iść, dzieciaki, i odżałować te dwie dychy za bilet. Warto. Zdecydowanie film roku.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Taa. Tak samo jak 2 miechy temu.Tomash pisze:Od wczoraj redukuję!
Oj fakju, już pierwszy tydzień zamknąłem z ograniczeniami dietowymi i dwa razy kombosem siłka+basen. Tym razem musi się udać. Lepiej dodaj motywacji, zamiast kpić 

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
No to to właśnie powinno Cię zmotywowaćTomash pisze:Oj fakju, już pierwszy tydzień zamknąłem z ograniczeniami dietowymi i dwa razy kombosem siłka+basen. Tym razem musi się udać. Lepiej dodaj motywacji, zamiast kpić