Nowa kampania na ASURZE.

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Wam też tak mega wolno chodzi strona? Oby się nie okazało że znowu będzie masakra z serwerem w godzinach szczytu i podczas liczenia tury...

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

Post autor: Possessed »

nie wiem jak nam, ale mnie na pewno wlecze się jak żółw... :roll:
Ostatnio zmieniony 14 lut 2009, o 14:13 przez Possessed, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kołek
Falubaz

Post autor: Kołek »

u mnie daje rade, już za chwile, jeszcze jeden albo dwa dni i startujemy :D

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Rozpoczęcie wojny zbliża się nie ubłaganie, ech szkoda, że wiekszość z was uległa spaczeniu chałasu, a Ulthuanu będą bronić nieliczni. Ale co tam jak by nie było, teraz czas na skopanie kilku spaczonych chałasowych tyłków :twisted:.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Post autor: Kokesz »

Odkupisz swoją zdradę krwią własnych żołdaków, szpiczastouszy :twisted:

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Spopko spoko, ten sie śmieje kto się śmieje ostatni :wink: .
Ponieważ jestem nowy w zabawie, to nie wszystko jeszcze obczaiłem, np co się dzieje gdy jedna armia spotka się z dwiema lub więcej, walczy się z każdą po kolei czy z dwiema na raz :roll: .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
warkseer
Wodzirej

Post autor: warkseer »

Walczysz tylko z jedną. A te nadmiarowe po prostu nic nie robią oprócz nabijania "Strength of Control" w danej lokacji. Ci co nie walczą dostają pewnie jakieś 1-2 pkt wpływu, ci co walczą więcej, zależnie od rozmiaru zwycięstwa/porażki (remisu), ilości strat itp.

Panowie, co to ma być? Pochwalcie się naszymi nowiutkimi banerkami :D

Obrazek
Ostatnio zmieniony 14 lut 2009, o 12:41 przez warkseer, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

A nawet jak przegramy, to hord chaosu zawsze będzie więcej, zawsze wrócą, jak bumerang(made in chaos) a populacja biednych długouchych i tak i tak pójdzie w niebyt! przeciągacie to co nieuniknione :P od razu poddajcie się :wink:

ja mam tylko For Pony bo nasz nie przypadł mi do gustu, łącznie z nazwą :P

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Mój banerek Ci się nie podoba...?

W sumie nie było zbyt wielu pomysłów na nazwy, więc nie ma się czemu dziwić, że ktoś nie jest usatysfakcjonowany.

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

nie to że mi się nie podoba, cieszę się że ktoś się coś wogule zrobił, popieram twoją inicjatywę, po prostu mnie nie przypadł do gustu, ważne że większości się podoba, jak próbowałem coś samemu ale po zastanowieniu i tak wszystko spadało u mnie do kosza :roll:

po prostu jestem bardzo wybredny, ale pochwalić się pochwalę :wink:
Obrazek
Ostatnio zmieniony 14 lut 2009, o 12:50 przez Possessed, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
warkseer
Wodzirej

Post autor: warkseer »

Pisałem, że czekamy na propozycje. Nie było innych, więc teraz proszę bez jęków :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

chciałem zrobić jak ktoś napisał "Nightmare Lancers" ale każdy pomysł jaki zrobiłem na kompie wywalałem bo był cienki więc niech będzie jak jest! :wink:

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

No dobrze, wybaczam ;)

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Dzięki Warkseer, a banerek naprawde fajny, polskie chordy chaosu fajnie brzmi, ale ze mnie to już taki wredny Druchii więc musze stanąć po drugiej stronie barykady

Awatar użytkownika
Whydak
Chuck Norris

Post autor: Whydak »

Wszystko spoko tylko ten link mi coś nie działa :?

"This address is no longer in use for anything besides emergency messages"

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

O jaki link Ci chodzi? Jeśli o adres forum Ulthuan to proszę bardzo:
http://www.ulthuan.net/forum/index.php
Rejestruj się i stwórz swoją armie.

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

Kołek pisze:u mnie daje rade, już za chwile, jeszcze jeden albo dwa dni i startujemy :D
hah, jestem z Kołkiem w tej samej lokacji, ale jaja. :P

Pozdrawiam i jak wróce to gramy. ;)

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

zaczęło się, od dzisiaj zaczynają lecieć rundy :wink: powodzenia wszystkim, miłej zabawy i niech wygra chaos, znaczy lepszy... czyli chaos! :twisted:

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

No zaczęło się, a do lokacj w której jestem nie zapuścił się żaden brudny woj chałasu :roll: , ech żadnej bitwy, żadnej chwały :? .

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Nie martw się, moi wojownicy patrolując okolicę tez nie znaleźli żadnego elfa. Jednak już niedługo doliny spłyną elfia krwią.

ODPOWIEDZ