Turniej w Lublinie by Kiełbasy -18. października - 700 pts
jak się zna obie armie to rzeczywiście tak, po godzinie na bitwę nawet styknie, jak się nie zna można zagrać pierwszą w godzinę a drugą w 1,5 h w tym czas na zapoznanie się z zasadami etc. czyli 2,5 h na mecz rewanż czyli 8 na turniej do 17 turniej i składanie gratów do 18, to chyba do 18 można być w MDKu, co?krecik_77 pisze:ja uważam, że spokojnie można się wyrobić w 2-2.5h na te 700 punktów z meczem i rewanżem. Będziemy to testować w tym tygodniu. Was też proszę o testy i sprawdzenie czasu gry.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
O to bardzo miło Jeśli będzie mirror to drugi raz w życiu zdejmę moich warriorów z półki Na takie punkty da się rozegrać mecz-rewanż w 2h nawet jak się nie zna armii tylko Krecik musi chodzić po sali i przypominać o tym żeby grać a nie gadać
Mogę pocisnąć na 3 elektro Mam na to papiery
O ile tych trzech elektryków będzię jednym modelem, za max 125 pts, mającym magiczne przedmioty za max 25 pts. Poza tym max 3 PD na turę możesz użyć ( wliczając boundy itp ). Papiery, nawet żółte, nic Ci nie pomogąMotor pisze:Mogę pocisnąć na 3 elektro Mam na to papiery