Alternatywne figurki.
Moderator: Yudokuno
Morathi bez problemu Tak jak w wypadku pegaza GW wymaga to trochę zabawy ale z pewnośćią mniej niż z wycinaniem butów Morathi. Tylna część skrzydeł pegaza ułożona jest blisko siodła ale nie przylega doń, więc nie powinno być większego problemu ze zrobieniem miejsca na nogi. Panienka z Gamezone'a po prostu na nim klęczy
o man !! muszę to mieć do do gwiazdki
Skąd zamawiasz to cudo i jak kształtuje się cena ?
Skąd zamawiasz to cudo i jak kształtuje się cena ?
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
Widukind z Korwei, Kronika Saska
Widukind z Korwei, Kronika Saska
z trzema prawymi rączkami i zdejmowanym stanikiem?! 50 to chyba w przecenie
Najprościej zamówić bezpośrednio od producenta
W Polsce Avatary prowadzi kilka sklepów internetowych w tym SINDARION ale ceny w sklepach uwzględniają podatki siłą rzeczy muszą więc być wyższe (producent nie oferuje zniżek retailerskich czy dystrybutorskich)
Najprościej zamówić bezpośrednio od producenta
W Polsce Avatary prowadzi kilka sklepów internetowych w tym SINDARION ale ceny w sklepach uwzględniają podatki siłą rzeczy muszą więc być wyższe (producent nie oferuje zniżek retailerskich czy dystrybutorskich)
Ostatnio zmieniony 28 lis 2007, o 00:19 przez Nilgar, łącznie zmieniany 1 raz.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Uhuhu . Ale panienka. Uhuhuhu. Też muszę ją mieć.
co do pegazowej panienki to na pegaza jeździec cold ona nie wejdzie bez pomęczenia się nieco. Ja musiałem mu nieco nogi rozszerzyć oraz przyciąć nieco skrzydła przy ciele pegaza wspomagając się przy tym wikolem. Jakoś poszło.
co do pegazowej panienki to na pegaza jeździec cold ona nie wejdzie bez pomęczenia się nieco. Ja musiałem mu nieco nogi rozszerzyć oraz przyciąć nieco skrzydła przy ciele pegaza wspomagając się przy tym wikolem. Jakoś poszło.
Mikołaj sypnął Harpiami GZ w tym roku....
to są C-U-D-A!
jakie detale, widać żebra, niemal wszystkie mięśnie....
na jednej to widać nawet wargi.... i mówię tu o sromowych xD
tylko jak przyczepić te skrzydła żeby nie odpadały przy najmniejszym stuknięciu ;/
sztyfty to raczej nie dadzą rady
to są C-U-D-A!
jakie detale, widać żebra, niemal wszystkie mięśnie....
na jednej to widać nawet wargi.... i mówię tu o sromowych xD
tylko jak przyczepić te skrzydła żeby nie odpadały przy najmniejszym stuknięciu ;/
sztyfty to raczej nie dadzą rady