Lan Studio - ot taki mały Blog
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- nightclower16
- Mudżahedin
O jacież ...you are my master
Świetny NMM na broni, ogólnie genialny.
Świetny NMM na broni, ogólnie genialny.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
schludny, sympatyczny
na pewno plecy ma już bardziej skaveńskie (czyt. brude z bąblami poszarpany płaszcz)
na pewno plecy ma już bardziej skaveńskie (czyt. brude z bąblami poszarpany płaszcz)
@Guard
@Skavenblight
Fakt powinien byc brudny i oblesny ale jest piekny i schludny toz to taki pozadny szczurek ....
Nie lubi zabaw w blocie ....
p.s-NMM na zdjeciu fajnie wyszedl w rzeczywistosci troche gorzej ....
@Skavenblight
Fakt powinien byc brudny i oblesny ale jest piekny i schludny toz to taki pozadny szczurek ....
Nie lubi zabaw w blocie ....
Zdziwiłbyś siena pewno plecy ma już bardziej skaveńskie (czyt. brude z bąblami poszarpany płaszcz)
p.s-NMM na zdjeciu fajnie wyszedl w rzeczywistosci troche gorzej ....
Ostatnio zmieniony 2 kwie 2007, o 19:38 przez szczurek, łącznie zmieniany 1 raz.
W dobrym bo to studyjna praca a to ,ze priest lepszy to fakt
hmmm
widzialem 1dnego prista lepszego, gratuluje.
szczur fajny, wyglada jak na pokazie mody
slychac w Skavenblight:
witam serdecznie dzis mamy dla panstwa nowa krecje
opaska biodrowa a'la Snikch wprost z kolowrotka stylowo szarpana, by podkreslic gebie oczu, czapka model outkutire...
widzialem 1dnego prista lepszego, gratuluje.
szczur fajny, wyglada jak na pokazie mody
slychac w Skavenblight:
witam serdecznie dzis mamy dla panstwa nowa krecje
opaska biodrowa a'la Snikch wprost z kolowrotka stylowo szarpana, by podkreslic gebie oczu, czapka model outkutire...
-
- Kretozord
Cukiereczki!!!
a teraz oko gobosa wiem że on ma wytrzeszcz ale dało się to zrobić lepiej. Reszta na nim Bdb
Tau, fajny czerwony, nawet bardzo, czaszki na podstawce dziwne, no i ta chusta przez ramię potraktowana po macoszemu trochę, co do podstawki oryginalnie, ale co to jest?
a teraz oko gobosa wiem że on ma wytrzeszcz ale dało się to zrobić lepiej. Reszta na nim Bdb
Tau, fajny czerwony, nawet bardzo, czaszki na podstawce dziwne, no i ta chusta przez ramię potraktowana po macoszemu trochę, co do podstawki oryginalnie, ale co to jest?
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
bo sa z gipsu (szkoda mi bylo normalnych marnowac )czaszki na podstawce dziwne
Wiem ,wiem miala byc skalka le nie chcialem na szaro malowac bo caly plaszcz jest szary i wyszla taka brazowa kupa hahahaco do podstawki oryginalnie, ale co to jest?
Wszystkie 3 Twoje figsy Szczurku sa naprawde bardzo ladne !!!
Jednak Tau zdecydowanie wyszedl najlepiej - zgadzam sie w zupelnosci z Lunnem - ma rzeczywiscie taki fajny bajkowy klimat !!
Jednak Tau zdecydowanie wyszedl najlepiej - zgadzam sie w zupelnosci z Lunnem - ma rzeczywiscie taki fajny bajkowy klimat !!