Master w Lublinie "Painkiller" 3-4 Marzec 2007
Skoro moje szanse wzrosly na udzial w turnieju to wtrace 3 grosze
mozemy przeciez dluzej pograc w sobote
w niedziele ludzie musza wrocic do domow
wygoda:
pociag o 22!! zmeczony wracam o 4 do domu, budze domownikow
ciekawae kto poczeka z nami na dworcu
pociag o 18:55 bede na 4 w domu - patrz wyzej
pociag o 18:30 bede w domu o 0 i znnow wszystkich budze:/
do tego place 2x wiecej niz za pociag o 16
16:20 ktory bedzie w kace o 22
Sadze ze wiele os ma podobne zdanie i lepsze polaczenia
mozemy przeciez dluzej pograc w sobote
w niedziele ludzie musza wrocic do domow
wygoda:
pociag o 22!! zmeczony wracam o 4 do domu, budze domownikow
ciekawae kto poczeka z nami na dworcu
pociag o 18:55 bede na 4 w domu - patrz wyzej
pociag o 18:30 bede w domu o 0 i znnow wszystkich budze:/
do tego place 2x wiecej niz za pociag o 16
16:20 ktory bedzie w kace o 22
Sadze ze wiele os ma podobne zdanie i lepsze polaczenia
ja osobiście byłbym za 4 bitwami w sobote - Łęczniaków i Łubartowiaków co młodszych można przeca odwieźć, po kogos może przyjedzie ktos i sie zabiorą razem, reszta jest wystarczająco duża by zostac i bawić się z nami nocą - będzie prawdopodobnie koncert mały i muza - napić się za to bedzie można poza salą w barach jakichś dla 18+
gdyby zaczac w sobote wystarczająco wcześnie i grać bitwy nawet po 2,5 godz. to do 20 około sie mozna wyrobic...
Rozstrzygnie Jerzyn z Dzikiem...
pzdr
gdyby zaczac w sobote wystarczająco wcześnie i grać bitwy nawet po 2,5 godz. to do 20 około sie mozna wyrobic...
Rozstrzygnie Jerzyn z Dzikiem...
pzdr
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Dziku zaskocze cię ale też bym wolał aby było 4 bitwy w sobote...wolałbym tak naprawde pięć zamiast sześciu, ale z dwojga złego wole takie rozwiazanie. Ja i tak Łęczyniaków zabiore choćby i o 22. (o 22.30 ostatni bus) a wiesz najlepiej że o mnie sie tam martwic nie trzeba
. Lubartów tak samo (praktycznie z tej samej miejscówy jedziemy to sie wszyscy zabierzemy, ale nie wykluczam ze większosc z nas poprostu bedzie spała w szkole) .

no, to sprawa jasna chyba, gramy 4 bitwy w sobote po 2,5 godz i 2 w niedziele koniec turnieju o 16 i wszyscy zdaza do domow, czy tak moze byc?
Jerzyn, przedyskutuj to z Dzikiem i zmiencie rozklad jesli dijdziecie do konsensusu.
dzieki za pomoc, jeszcze cos chceta?
Jerzyn, przedyskutuj to z Dzikiem i zmiencie rozklad jesli dijdziecie do konsensusu.
dzieki za pomoc, jeszcze cos chceta?

mozna np zaczac w niedziel o 8.30 i skonczyc o 15 caly turniejSupeł pisze: i 2 w niedziele koniec turnieju o 16 i wszyscy zdaza do domow, czy tak moze byc?

dobra, skontaktuje sie z dzikiem jakos na dniach i obgadamy wszystko. trzeba zrobic tak, zeby dla was bylo jak najlepiej w koncu z dojazdem i ze wszystkim 

a co ograniczycie by zacząć grać o 8.30? picie czy spanie? a może zaoszczedzicie czas na porannej toalecie i śniadaniu, otwioerając oczy zaczniecie od razu turlac kostki?
jak se chcecie ale zdawało mi sie że jak bitwy trwaja po 2,5 godz to zaczynając nawet o 9.30 konczymy o 15... Ja nie wstane na 8.30 w życiu...
Do dyskusjii...
pzdr

jak se chcecie ale zdawało mi sie że jak bitwy trwaja po 2,5 godz to zaczynając nawet o 9.30 konczymy o 15... Ja nie wstane na 8.30 w życiu...
Do dyskusjii...

pzdr
dobra, rozklad jazyd zauktualizowany i poprawiony, teraz sa 4 bitwy w sobote
ponadto zaktualizowana lista zgloszonych osob
ponadto zaktualizowana lista zgloszonych osob
Godziny bitew w sobotę podobaja się teraz każdemu
A skład Graczy będzie liczny i dobry
Supeł ma trochę racji z tym superwczesnym wstawaniem na niedzielne bitwy
Tu jest Lublin
Gdzie popularne są zabawy okołoturniejowe w stylu rosyjskim i holenderskim
Tu gracz z dużych turniejów w centurm Polski wkracza trochę do innego świata
Tu ludzie wolą grać Dark Elfami czy Mortalami Chaosu zamiast Bretką
Na poprzednim lubelskim masterze Niedziel był w szoku gdy Phoenix Guardów zobaczył na 1500 pts wystawionych i duzo innych klimatycznych oddziałów w armiach Dark Elfów, Dogs of War itp.
Eshin skaveński też potrafi u nas w wersji Skejvena być uzbrojony w gwiazdki na herosach i nie zawierać broni D6 W
A skład Graczy będzie liczny i dobry
Supeł ma trochę racji z tym superwczesnym wstawaniem na niedzielne bitwy
Tu jest Lublin
Gdzie popularne są zabawy okołoturniejowe w stylu rosyjskim i holenderskim
Tu gracz z dużych turniejów w centurm Polski wkracza trochę do innego świata
Tu ludzie wolą grać Dark Elfami czy Mortalami Chaosu zamiast Bretką
Na poprzednim lubelskim masterze Niedziel był w szoku gdy Phoenix Guardów zobaczył na 1500 pts wystawionych i duzo innych klimatycznych oddziałów w armiach Dark Elfów, Dogs of War itp.
Eshin skaveński też potrafi u nas w wersji Skejvena być uzbrojony w gwiazdki na herosach i nie zawierać broni D6 W