7 II 2009 - 2000pts - Imperium Gier
Jędruś też jest w porządku, zależy wszystko od frekwencji, czyli tak jak pisze DaBossa, ale cieszę się Undead, że Ci się u nas podoba 
Co do zasad, jeśli parówka to tak jak pisałem, każdy 2+ core, 0-2 special, 0-1 rare, 1-2 heroes. I BP+R z ograniczeniem magii włącznie. Zmiana rozpy do parówki...cóż, byłbym za, ale to zajęłoby w chuj czasu. Więc nie. Co jeszcze chcesz wiedzieć Butanie?
Makiety przynoście! Charki, Dibo - do dzieła

Co do zasad, jeśli parówka to tak jak pisałem, każdy 2+ core, 0-2 special, 0-1 rare, 1-2 heroes. I BP+R z ograniczeniem magii włącznie. Zmiana rozpy do parówki...cóż, byłbym za, ale to zajęłoby w chuj czasu. Więc nie. Co jeszcze chcesz wiedzieć Butanie?
Makiety przynoście! Charki, Dibo - do dzieła

nie bedzieUndead84 pisze:niechce jędrusia....w imperium jest w kutas lepiej....;p...
Ps:a bedzie mój mistrz Artur....mój Emomentor??..;ppp

tedzio pisze:w batalionie jest taka uniwersalna armia i jest standardowa czyli czesto spotyka się ją na turniejach

masa luda sie zapowiada, to ja sobie dam spokój.. może następnym razem:) flufi też raczej nie przyjdzie.
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
... ja w sumie wstałem dopiero godzine temu... masakra. powodzenia w bojach i graty dla zwyciezców.
xYz
Cinek z Oskarem ostro pocisnęli - trzy mocne wygrane, potem skaveny dwa, o małe punkty przed Raptorem i Charkim chyba 

Sory ze nie przybyłem jednak były pewne problemy "techniczne" 

kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...