Największy fart i niefart podczas bitwy:P

High Elves

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ukalez
Falubaz

Re: Największy fart i niefart podczas bitwy:P

Post autor: Ukalez »

Havelock pisze:co prawda mój przeciwnik zapomniał równiez o podobnej zasadzie u DE,
To raczej wyszło Ci na zdrowie, hate boli ;/
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.

Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"

I love this game... :D

Rabsp
Masakrator

Post autor: Rabsp »

ostatnio nifart w bitwie z DE:
- przez cala gre walilem z bolców do smoka ( co ture widzial go 1-2 bolce ) i nabilem mu az 1 Wo :(
- fast HE odbił sie od obsługi bolca DE...
- Smok vs Smok = Lord HE trafia w Black Dragona 3 razy, nie rani nic, SD trafia Black Dragona 4 razy, rani 1 raz. Lord DE nabija 2 rany na lordzie HE, Black Dragon klepie w lorda HE, trafia 5 razy, rani 4 razy, lord nic nie save'uje, ale (i tutaj troche farta :P) warduje wszystko :D Nastepnie SD ucieka i zostaje zjedzony po breaku na -1 :(
- Szarzża 4 DP i BSB na bok BG - w 1 turze zabijam 2 BG (nikt nie oddaje), w następnej nie zabijam nikogo, oddaje 2 BG (z KB od kotla...), pada 2 DP - ucieczka i zjedzenie DP przez BG po breaku na -2 i rerolu z BSB :/

a fart mialem z orłem :D w 1 turze przyjal ostrzal 2 bolców - przeżył na ostatnim życiu :P potem zaszarzowal magiczke DE - zabił :D nastepnie wbil sie w klocek BG i trzymał 2 tury walki zabijając 1 BG :D

ogolnie bitwa i tak nie byla najgorsza, bo wynik tylko(biorąc pod uwage pecha...) 13:7(prawie 12:8) dla DE.

Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

Post autor: Aldean »

Rabsp pisze:- Smok vs Smok = Lord HE trafia w Black Dragona 3 razy, nie rani nic, SD trafia Black Dragona 4 razy, rani 1 raz. Lord DE nabija 2 rany na lordzie HE, Black Dragon klepie w lorda HE, trafia 5 razy, rani 4 razy, lord nic nie save'uje, ale (i tutaj troche farta :P) warduje wszystko :D Nastepnie SD ucieka i zostaje zjedzony po breaku na -1 :(
.
a ty masz liczebnie i remis;]
chyba ze cos zle napisales;]

Awatar użytkownika
Jab
Kradziej

Post autor: Jab »

Aldean pisze:
Rabsp pisze:- Smok vs Smok = Lord HE trafia w Black Dragona 3 razy, nie rani nic, SD trafia Black Dragona 4 razy, rani 1 raz. Lord DE nabija 2 rany na lordzie HE, Black Dragon klepie w lorda HE, trafia 5 razy, rani 4 razy, lord nic nie save'uje, ale (i tutaj troche farta :P) warduje wszystko :D Nastepnie SD ucieka i zostaje zjedzony po breaku na -1 :(
.
a ty masz liczebnie i remis;]
chyba ze cos zle napisales;]
No bo SD ma 1 Wo więcej niż BD a lord w tym wypadku się nie liczy =P~
Paskudny uśmiech power gamera

Awatar użytkownika
Mortipher
"Nie po to jadę"

Post autor: Mortipher »

jak to sie nie liczy? chodzi o to że smok i jeździec liczą sie razem?

Awatar użytkownika
Jab
Kradziej

Post autor: Jab »

Chodzi o US 8)
Paskudny uśmiech power gamera

Relosu
Kretozord

Post autor: Relosu »

a US smoka z lordem wynosi 8, 7 woundow smoka i 1 jak piechota od lorda.

Rabsp
Masakrator

szlag by to :D zawsze liczylem, ze SD ma 6 US :P sam sie wałowałem przez tyle czasu ^^
ale dobrze wiedzieć na przyszłość :lol2:

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

A mi podczas bitwy z DE smok uciekł za stół z paniki :?

Awatar użytkownika
Piękny
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Piękny »

A często wam uciekają WL w zasięgu do BSB-ka ? Czy tylko moi mają czeskie korzenie ?

P.

Andrzej
Pan Spamu

Zdarzało się parę razy, ale raczej zdaje :)

Awatar użytkownika
Proch
Chuck Norris

Post autor: Proch »

a ja ostatnio wygrałem bitwe z wampirami 1 czarem :wink: 6 z lore of light
Przepiękny wybuch sprzątnął rannego już smoka z lordem co siedzieli na ogonie mojego smoka
zdjałem połowę black knightów, ze 3-4 blood knightów, małego wampira, kilka ghouli i wright hero :D

3 tury z rzędu wyszedł mi czar a wampiry nie zdispelowały :mrgreen: ten czar wymiata

Ogólnie to było tak że na środku stołu między lasem a górką dorwałem na skraju lasu BN. Wbiłem sie im w bok WL + 2lev mage. wpadłem tam jeszcze SD który klepał sie z kupa smokiem.

a największy pech to to że przez 3 tury nie mogłem ubić 7 WL i wright hero :? ... srednio wchodzily mu 3 rany.. i zawsze save albo regenka... pffffff....

ale zlozylem wampirom masakre na 2222pkt :twisted:

Awatar użytkownika
Master of reality
Oszukista

Post autor: Master of reality »

Andrzej pisze:A mi podczas bitwy z DE smok uciekł za stół z paniki :?
Mi raz Tyrion spieprzył ze stołu przez panikę. To była porażka #-o
Ogólnie brak pure heart to jakaś pomyłka #-o
I sold my soul for rock'n roll

Awatar użytkownika
Proch
Chuck Norris

Post autor: Proch »

a mi w tyrionie nie pasuje to że jest strachliwy jak zwykły leszcz i jak w kombacie 4 szkielety zostaną to tyrion spierniczy bo będzie fear outnoumber.... to jest poracha.. nie mówiąc juz o terrorze

Awatar użytkownika
Mortipher
"Nie po to jadę"

Post autor: Mortipher »

jak jest z tym strachem jeśli zdałem liderkę to jak bedzie więcej przeciwnika w combacie to musze uciekać?

Zwolin
Falubaz

Post autor: Zwolin »

jeśli przegrałeś walkę z jednostką z feer'em a oni mają przewagę liczebną to jest FO i z automa uciekasz
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą

Andrzej
Pan Spamu

A mi podczas bitwy z DE smok uciekł za stół z paniki :?
Mi raz Tyrion spieprzył ze stołu przez panikę. To była porażka #-o
Ogólnie brak pure heart to jakaś pomyłka #-o
Tak, tylko że smok miał przeżut paniki, więc szansa na niezdanie była cholernie mała :? W ogóle rozwalają mnie akcje typu: wielki, przerażający smok wpada w 20 piechociarzy i zamiast roznieść ich na strzępy, podkula ogon pod siebie i ucieka bo się zitnął i zabił jednego :roll:

Relosu
Kretozord

Post autor: Relosu »

Zwolin pisze:jeśli przegrałeś walkę z jednostką z feer'em a oni mają przewagę liczebną to jest FO i z automa uciekasz
a wlasnie ze nie! pamitam jak wczoraj, jak ostatnia tura, Wl oddzial zjedzony, zostal sam champion, a smok na boku, a tam jeszcze arcy z BoH o 2 magow. FO bo przegralem i 2x1 wyturlane, zawsze warto rzucac =)

Rabsp
Masakrator

nie powino byc nawet takiej sytuacji gdzie WL uciekaja od FO... zawsze powinni miec albo LS albo SoB

Andrzej
Pan Spamu

nie powino byc nawet takiej sytuacji gdzie WL uciekaja od FO... zawsze powinni miec albo LS albo SoB
Przecież napisał, że został mu tylko czempion :roll:

ODPOWIEDZ