AVANGARDA, 4-5/07/2009, WARSZAWA
-
- Powergamer Rozpiskowy
Re: AVANGARDA, 4-5/07/2009, WARSZAWA
Jasiu zdążył już trzecią zagrać. 

lifetaker się w końcu raczył spłacić
a kejos i de to chyba najpięniejszy sojusz jaki może byc , jest czym poczarowac czym postrzelac i czym pierdolnąć
<3<3<3
przez cały tur myślałem że coś mi nie gra i dopiero pod koniec Szyym (Klejojad ; ) ) uśiwadomił mi że nie gramy na bp+r i stało się jasne po co te wampirze armie i jaggernauty demonów
bp+r to świetny system imo bez niego gra się gorzej ( imo again)
a kejos i de to chyba najpięniejszy sojusz jaki może byc , jest czym poczarowac czym postrzelac i czym pierdolnąć
<3<3<3
przez cały tur myślałem że coś mi nie gra i dopiero pod koniec Szyym (Klejojad ; ) ) uśiwadomił mi że nie gramy na bp+r i stało się jasne po co te wampirze armie i jaggernauty demonów

bp+r to świetny system imo bez niego gra się gorzej ( imo again)
Strasznie śmieszny turniej.. i dostawianie par w 4 bitwie... rewelka:D
Ja generalnie po pierwszych bitwach byłem pierwszy lub drugi... ale ostatecznie nastał czas by zagrać z Barbarą + familiar:P i 3kVC:) tej próby moje hity na smoku nie przetrwały... A na serio to chcieliśmy być z dziekanem fajni zaryzykowaliśmy by wygrać (jakieś na oko 20% szans na sukces), bo mnie 3 miejsce nie zadowalało, zamiast się skitrać i oddać Barbarze jakieś 11:9... w efekcie wyszło jeszcze gorzej niż powinno:)... 16:4 dla VCetów i 5 miejscówka dla nas... i wyprzedził mnie Szwentas na malowaniu z którym fixy podmieniliśmy, bo ja i tak bym nic nie miał za nie:P
Ja generalnie po pierwszych bitwach byłem pierwszy lub drugi... ale ostatecznie nastał czas by zagrać z Barbarą + familiar:P i 3kVC:) tej próby moje hity na smoku nie przetrwały... A na serio to chcieliśmy być z dziekanem fajni zaryzykowaliśmy by wygrać (jakieś na oko 20% szans na sukces), bo mnie 3 miejsce nie zadowalało, zamiast się skitrać i oddać Barbarze jakieś 11:9... w efekcie wyszło jeszcze gorzej niż powinno:)... 16:4 dla VCetów i 5 miejscówka dla nas... i wyprzedził mnie Szwentas na malowaniu z którym fixy podmieniliśmy, bo ja i tak bym nic nie miał za nie:P
- marcus_cheater
- Oszukista
Chciałbym podziękować organizatorom za spoko turniej.
Dziękuję także przeciwnikom z którymi wygrałem, a także mojej klopie, która zajebała 2 x generała wampirów.
Pozdro dla klopy

Pozdro dla klopy

"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
- dziekanotr
- Wodzirej
Harry ma racje, moglismy nie chciec byc fajowi i sie kitrac;p dzieki wszytskim za naprawde dobra gre, sporo sie nauczylem od Harrego i przeciwnikow ;)pozdrawiam
No na tym dostawianiu to najbardziej ucierpiałem ja z Jasiem, a mieliśmy zajawkę zagrać ;/ No trudno. Ale turniej bardzo fajny, trochę śmiesznie było ;p;p. Szkoda tylko że tak mało osób się pojawiło, bo mieliśmy naprawdę fajną miejscówkę.
Dziękuję graczom, a szczególnie Jasiowi który mnie przygarnął i od którego mogłem się sporo nauczyć, oraz orgom.
Pozdrawiam.
Dziękuję graczom, a szczególnie Jasiowi który mnie przygarnął i od którego mogłem się sporo nauczyć, oraz orgom.
Pozdrawiam.
-
- Powergamer Rozpiskowy
To Shyym jest tym Klejojadem.
Moje biedne 3,70 zł. wydane na klej. Tak okrutnie pochłonięty!

Moje biedne 3,70 zł. wydane na klej. Tak okrutnie pochłonięty!